Årets store salgsdager

Lurer du på når det er store salgsdager og mye penger å spare? Her finner du de største kampanjene gjennom året.

Hvert år kjører mange butikker faste, store salgsdager. Hvis du kan forutse behovene du har fremover (du vet, vaskemaskin, joggesko og parkdress til minsten), kan du spare mye på å handle under disse salgsdagene.

Tips til gode kjøp

Sjekk at det er ekte tilbud

Når butikkene skilter med supre priser, er det lett å la seg rive med. Da er det kjedelig å oppdage etterpå at du bare sparte noen få kroner. For å sjekke om tilbudene faktisk er gode, kan du bruke Prishistorikken du finner under produktene på Prisguiden. Den viser hvor rimelige produktene er nå sammenlignet med tidligere.

Prishistorikken viser hvordan prisen har endret seg over tid.

Ikke gå glipp av en deal!

I tillegg til de store salgsdagene, har mange butikker mindre kampanjer gjennom hele året. Så det du ser etter kan komme på salg når som helst. For å få med deg kuppene uten å måtte sjekke prisen hver dag, kan du legge inn e-postadressen eller mobilnummeret ditt på produktene du liker på Prisguiden og få Prisvarsel når prisen faller.

Du kan få Prisvarsel når det du er interessert i faller i pris.

Salgene du bør følge ekstra med på

Januarsalg

I begynnelsen av året ønsker butikkene å gjøre plass til nye varer, og gir store rabatter på det de vil få ut av hyllene. Det betyr gode muligheter for superkupp på sesongvarer og utgående modeller.

Se Januarsalget »

Spring Friday

Spring Friday er den siste fredagen i april og kan beskrives som vårens Black Friday. Mange butikker har gode tilbud denne dagen, og noen starter salget allerede på mandagen før med Spring Week.

Se Spring Friday »

Singles' Day

Singles' Day er den nye, store handledagen i Norge. Mange butikker har begynt med Singles' Day for å ta unna litt av trykket på Black Friday, og har gjerne like gode tilbud denne dagen som på Black Friday.

Se Singles' Day »

Black Friday

Black Friday har blitt den største handledagen i året i Norge. Mange butikker har også utvidet til Black Weekend og Black Week. Butikkene annonserer med superkupp disse dagene. Her kan du sjekke hvor gode tilbudene egentlig er.

Se Black Friday »

Cyber Monday

Cyber Monday var opprinnelig nettbutikkenes Black Friday, og faller på mandagen etter Black Friday.

Se Cyber Monday »

Romjulssalg

Når julegavene er kjøpt og gitt, setter butikkene i gang med romjulssalg. Dette er en av de beste salgsperiodene i året med store rabatter, så her kan det være mye å spare.

Se Romjulssalget »

Gavetips og utstyrstips

Skal du kjøpe en gave og er litt tom for ideer? Her finner du de fineste, kuleste og beste gavene - til best pris! Du finner også tips til nyttig og stilig skoleutstyr.

Vet du akkurat hva du vil kjøpe, men synes det er litt dyrt? Hvis du ser litt rundt i kategorien, finner du kanskje noe som ligner som ikke koster like mye. Og husk at hvis du melder deg opp til Prisvarsel, får du beskjed med en gang prisen faller.

Gavetips »

Morsdagsgaver »

Farsdagsgaver »

Valentinsgaver »

Konfirmasjonsgaver »

Bryllupsgaver »

Julegaver »

Skoleutstyr »

Se også

Grønn Fredag

Bytt, gi bort, selg og kjøp brukt på Grønn Fredag. Dagen startet som en motreaksjon mot Black Friday og foregår derfor på samme dag.

Se Green Friday »

Populært akkurat nå

Sist sett på