Spring Friday er en salgsdag som har vært et årlig event siden 2016, da CDON for første gang arrangerte salgsdagen. Opprinnelig het dagen “Green Friday”, men allerede i 2020 begynte noen butikker å døpe om dagen til Spring Friday for å minske assosiasjonene til miljøbevegelsens motsvar til Black Friday kalt “Grønn Fredag”.

Spring Friday går av stabelen den siste fredagen i april, som i 2022 er 29. april. Mange butikker kjører gjerne på med tilbud hele uken og helgen, slik at vi får Spring Week og Spring Weekend.

Hvordan gjøre gode kjøp på Spring Friday?

Siden det er flere tilbud på Spring Friday enn normalt, kan det være lett å gå til innkjøp av ting du egentlig ikke har behov for. Og ingen kjøp er dårligere enn de unødvendige.

Et godt tips er derfor å planlegge hva du har behov for på forhånd. Setter du opp prisvarsel på produktene du ønsker deg vil du få beskjed om og når produktet havner på tilbud. Oppretter du også en favorittliste over produktene som er interessante, er det enklere å holde oversikt.

Selv om det er mange tilbud på Spring Friday, er det jo tross alt også mange produkter som ikke blir satt ned i pris. Det er derfor smart å se om det er andre produkter som kan være aktuelle alternativer. Kommer ikke produktet du ønsket deg på tilbud i denne omgang, kan det også være smart å vente litt. Det kommer stadig vekk nye tilbud, så selv om ikke det aktuelle produktet ble satt ned i pris denne gang, kommer det alltids nye muligheter.

Hvordan fungerer Prisguidens tilbud?

I løpet av hele Spring Week kan du enkelt følge med på alle tilbudene på vår tilbudsside. Her dukker alle nye tilbud opp fortløpende. Produktene sjekkes også opp mot prishistorikken vår. På den måten kan du være trygg på at det er et godt tilbud. Om en butikk har satt ned varen 40%, er det kanskje en annen butikks normalpris. Derfor er det kun gode tilbud på denne siden.