Tre tips til hvordan du gjør gode kjøp på Singles Day:

Du kan tenke på Singles Day som en forsmak på Black Friday eller Black Week. Butikkene promoterer enkelttilbud, og vil kanskje naturlig nok trekke frem produkter som treffer den yngre (og single!) delen av befolkningen. Det skulle heller ikke forundre oss at noen utvider til Singles Weekend.

1. Spør deg selv hva du egentlig trenger

Det er ingenting som er så dyrt som å kjøpe noe du ikke trenger, så tenk godt gjennom hva du egentlig trenger. Er du bare nysgjerrig på salget eller er det noe du faktisk har tenkt å kjøpe? Husk at Black Week kommer like etterpå, med kanskje enda bedre rabatter. 

2. Sett opp Prisvarsel på de tingene du har bestemt deg for

Prisvarsel lar de gode tilbudene komme til deg på e-post. Ved å sette på et varsel lager du deg enkelt en personlig ”ønskeliste” for salget. Da kan du sitte i ro og mak og vente på varsel når prisen blir god nok for deg.

3. Før du slår til - sjekk om tilbudet faktisk er et godt

Ikke la deg lure av en enkelt butikk sin prisnedsettelse – sjekk alltid Prishistorikken! Vi samler inn og sammenligner priser fra flere butikker. Med Prishistorikken kan du sjekke prisens utvikling over tid og hvor lav den er akkurat nå. Ser du store svingninger tilbake i tid kan det tyde på at produktet ofte er på tilbud. Kanskje lønner det seg å sette på et Prisvarsel og vente litt?

Hva er egentlig Singles Day?

Singles day er et kinesisk fenomen og høytid som feirer ”de single”. Røttene går tilbake til 1993 og Nanjing University i Kina, der en gruppe studenter feiret at de var stolte av singeltilværelsen. Dagen blir også populært kalt ”Valentines Day” for single. 

Ved hjelp av gigantkjeden Alibaba ble dette raskt til en handledag som faktisk har vokst seg større enn Black Friday, også på verdensbasis.

Butikker med salg og tilbud på Singles Day 2019

Over 100 norske butikker kastet seg med på handledagen i 2018. Vi forventer at Singles Day blir enda større i år. Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene og gir deg oversikt alle butikkene som har salg. Butikklisten oppdateres fortløpende i tiden rundt Singles Day. Vet du om flere butikker som har tilbud? Tips oss »