Hva er egentlig Singles' Day?

Singles' Day er et kinesisk fenomen og høytid som feirer ”de single”. Røttene går tilbake til 1993 og Nanjing University i Kina, der en gruppe studenter feiret at de var stolte av singeltilværelsen.

Ved hjelp av gigantkjeden Alibaba ble dette raskt til en handledag som faktisk har vokst seg større enn Black Friday, også på verdensbasis.

Tips til hvordan du gjør gode kjøp på Singles' Day.

Det er ingenting som er så dyrt som å kjøpe noe du ikke trenger, så tenk godt gjennom hva du egentlig trenger. Husk også at Black Week kommer snart, så det er mulig at produktet du ønsker deg kanskje kommer på tilbud da. 

Prisvarsel lar de gode tilbudene komme til deg på e-post. Ved å sette på et varsel lager du deg enkelt en personlig ”ønskeliste” for salget. Da kan du sitte i ro og mak og vente på varsel når prisen blir god nok for deg.

To svarte gaveesker med rød sløyfe

Ikke la deg lure av en enkelt butikk sin prisnedsettelse – sjekk alltid prishistorikken! Vi samler inn og sammenligner priser fra flere butikker. Med vår prishistorikk kan du sjekke produktets prisutvikling over tid. Ser du store svingninger tilbake i tid kan det tyde på at produktet ofte er på tilbud. Kanskje lønner det seg å sette på et Prisvarsel og vente litt?

Butikker med salg og tilbud på Singles' Day 2022

Over 270 norske butikker kastet seg med på handledagen i 2021. Vi forventer at Singles' Day blir enda større i år. Butikklisten oppdateres fortløpende i tiden rundt Singles' Day. Vet du om flere butikker som har tilbud? Tips oss »