Nytt år, nye muligheter

Å starte nyåret med salg og tilbud er en lang tradisjon.

Et tilbud er ikke alltid et tilbud

Selv om du kan gjøre mange gode kjøp i januarsalget, er det smart å sjekke prishistorikken. På Prisguiden samler vi alle tilbudene og opplyser om hvilke salgsvarer som er gode tilbud basert på vår prishistorikk. Vi har også laget en oversikt over butikkenes aktuelle kampanjesider.

Prisvarsel

Når nyttårssalget er i gang vil det være så mange gode tilbud at det kan være lett å overse gullkornene. Meld deg derfor opp på prisvarsel på de produktene du er interessert i før nyttår, så sier vi i fra hvis prisen på produktet faller.

Det er veldig enkelt å få prisvarsel: Bare søk etter et produkt, gå inn på produktsiden, skroll ned til prishistorikken, trykk "Ja takk", fyll inn e-post eller mobilnummer og vi sier i fra så snart produktet faller i pris.

Om butikkenes beste tilbud

På denne siden samler vi inn butikkenes tilbudsider. Og på tilbudssiden sjekker vi også tusenvis av salgsvarer og viser fram de beste nyttårstilbudene basert på vår prishistorikk. Derfor kan du være trygg på at det kun er gode tilbud som dukker opp i tjenesten. Tjenesten blir oppdatert så raskt vi merker en prisendring. Det vil si flere ganger hver time.

Denne siden blir oppdatert fortløpende i hele januar 2023.