Din guide til årets nyttårssalg i Norge

Her finner du alle butikkene som har salg i Norge - og de beste tilbudene.

Nytt år, nye tilbud i januarsalget 2019!

Januarsalget er en mulighet til å gjøre smarte kjøp!

Vi viser deg de beste tilbudene i nyttårssalget.

Tips: Se etter rekordbillig-merket

Våre beste tips

Ikke alle tilbud er like gode. Bruk vår tilbudsside og prishistorikk til å finne de beste kjøpene!

Butikker med salg

Sjekk butikkenes

kampanjesider

Vet du om en butikk som mangler? Tips oss »

Tilbud i kategori

Kun ekte tilbud

på tingene du ser etter

Om Nyttårssalg og Januarsalg

Tusenvis av tilbud

Når nyttårssalget er i gang vil det være så mange gode tilbud at det kan være lett å overse gullkornene. På denne siden kan du enkelt kan se hvilke butikker som har salg, og hvilke varer som faktisk er gode tilbud. Vi har sjekket tusenvis av tilbud og viser deg kun de tilbudene som er gode sett opp i mot vår prishistorikk. På den måten kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp.

Et tilbud er ikke alltid et tilbud

I kampanjeperioder som romjulssalget og januarsalget er det vanlig at butikkene har kunstig høye førpriser. Det hender at butikker setter en førpris som tilsvarer veiledende pris, selv om butikkene sjelden eller aldri selger varen til veiledende pris. Sjekk derfor alltid med oss når du kommer over et tilbud som kan virke for godt til å være sant. Et raskt søk i Prisguiden kan spare deg for mye penger.

Om butikkoversikten

Oversikten over hvilke butikker som har nyttårssalg og januarsalg baserer seg på våre historiske data. Klikk på logoene for å se nettbutikkene sine kampanjesider og kvalitetssikrede tilbud. Oversikten blir oppdatert forløpende. Det er ikke alltid vi klarer å fange opp alle butikkene med salg, så tips oss gjerne dersom du savner en butikk i oversikten.

Om butikkenes beste tilbud

Nettbutikkenes beste tilbud er basert på vår tilbudsmaskin som filtrerer ut tusenvis av dårlige tilbud og løfter fram de gode. Dersom du ønsker flere filtreringsmuligheter kan du sjekke ut dagens beste tilbud. Tilbudene oppdateres med en gang vi fanger opp prisendringer – altså flere ganger i timen.

Denne siden blir oppdatert forløpende i hele januar 2019.