Årets beste salgsperiode

Romjulssalget er en av årets aller beste salgsperioder, og det er mulig å gjøre skikkelig gode kjøp. Ettersom butikkene har fylt opp lagrene til Black Friday og jul, er det ofte en del igjen etter at julen er over. Og for å få solgt ut lagrene før det nye året setter inn, bugner det ofte av tilbud i romjulen.

Et tilbud er ikke alltid et tilbud

Selv om du kan gjøre mange gode kjøp i romjulssalget, er det smart å sjekke prishistorikken. På Prisguiden samler vi alle tilbudene og opplyser om hvilke salgsvarer som er gode tilbud basert på vår prishistorikk. Vi har også laget en oversikt over butikkenes aktuelle kampanjesider.

Prisvarsel

I tiden rundt jul og romjul vil det være så mange gode tilbud at det kan være lett å overse gullkornene. Meld deg derfor opp på prisvarsel på de produktene du er interessert i før jul, så sier vi i fra hvis prisen på produktet faller.

Det er veldig enkelt å få prisvarsel: Bare søk etter et produkt, gå inn på produktsiden, skroll ned til prishistorikken, trykk "Ja takk", fyll inn e-post eller mobilnummer og vi sier i fra så snart produktet faller i pris.

Om butikkenes beste tilbud

På denne siden samler vi inn butikkenes tilbudssider. Og på tilbudssiden sjekker vi også tusenvis av salgsvarer og viser fram de beste romjulstilbudene basert på vår prishistorikk. Derfor kan du være trygg på at det kun er gode tilbud som dukker opp i tjenesten. Tjenesten blir oppdatert så raskt vi merker en prisendring. Det vil si flere ganger hver time.

Denne siden blir oppdatert fortløpende i julen 2023 – helt til nyttårssalget tar over.