Din guide til Green Friday-salget i Norge.

Prisguiden samler alle butikker og tilbud i Green Week og "Grønn Fredag".

Hva er Green Friday?

Green Friday er en årlig shoppingdag med gode tilbud fra et bredt utvalg av butikker. Det er handelsstanden selv som har tatt initiativ til denne dagen, som på mange måter kan kalles ”vårens Black Friday”.


Våre beste tips

I jungelen av tilbud kan det være vanskelig å skille de gode tilbudene fra de dårlige. Ved å bruke vår tilbudsside og prishistorikk gjør vi det enkelt å gjøre de gode kjøpene.

Les mer

Når er Green Friday 2020?

I år faller Green Friday på fredag 24. april 2020.

Mange butikker starter Green Week-salget allerede på mandag 20. og kjører tilbud gjennom hele Green Week.

Les mer

Tips: Se etter rekordbillig-merket

Butikker med salg

Sjekk butikkenes

Green Friday-sider

Vet du om en butikk som mangler? Tips oss »

Tilbud i kategori

Kun ekte tilbud

på tingene du ser etter

Gjør gode kjøp på Green Friday

3 tips til å finne de beste tilbudene på Green Friday:

 

1. Sjekk om tilbudene faktisk er gode tilbud med prishistorikk

Som på Black Friday kan det forekomme at noen butikker opererer med kunstig høye priser. For at en pris skal kunne kalles et tilbud må det oppfylle strenge regler, så ofte vil butikkene markedsføre produktet med andre begreper som «Sjekk prisen!» og «Knallkjøp». Den enkleste måten å sjekke om tilbudet faktisk er et tilbud, er å bruke Prisguide sin prisstatistikk.

 

2. Prisguide sine kvalitetssikrede tilbud

Vår tilbudstjeneste viser kun gode tilbud basert på prishistorikk, og tjenesten blir oppdatert så raskt vi merker en prisendring – som regel flere ganger i timen. Det er også lett å filtrere på kategori, nyeste eller mest populære tilbud, størst rabatt eller prisavslag. Se dagens beste tilbud her » 

 

3. Bruk prisvarsel på produktene du faktisk ønsker deg

På Green Friday er det lett å bli overveldet av omfanget og blendet av store prosenter. For å unngå å kjøpe ting du ikke trenger, anbefaler vi å sette opp prisvarsel på produktene eller kategoriene du er interessert i.


Butikker med salg og tilbud på Green Friday 2020

Over 100 norske butikker kastet seg med på handledagen i 2019. Vi forventer at Green Friday blir enda større i år. Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene og gir deg oversikt alle butikkene som har salg. Butikklisten oppdateres fortløpende i tiden rundt Green Friday. Vet du om flere butikker som har tilbud? Tips oss »