Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er blant de største årlige handledagene i Norge etter at det ble introdusert for noen år siden. Dagen var opprinnelig "netthandelens Black Friday", men Cyber Monday har utviklet seg til å være en naturlig avslutning på Black Week, og du kan gjøre gode kjøp både på nett og i butikk. 

Et tilbud er ikke alltid et tilbud

Selv om du kan gjøre mange gode kjøp på Cyber Monday, er det smart å sjekke prishistorikken. Kunstig høye førpriser har dessverre tidligere forekommet på Cyber Monday. På Prisguiden samler vi alle tilbudene og opplyser om hvilke salgsvarer som er gode tilbud basert på vår prishistorikk. Vi har også laget en oversikt over butikkenes aktuelle kampanjesider.

Vi holder denne siden oppdatert hele tiden rundt Cyber Monday.

Prisvarsel

Under Cyber Monday vil det være så mange gode tilbud at man lett kan overse gullkornene. Meld deg derfor opp på prisvarsel på de produktene du er interessert i før Cyber Monday, så sier vi i fra hvis prisen på produktet faller.

Det er veldig enkelt å få prisvarsel: Bare søk etter et produkt, gå inn på produktsiden, skroll ned til prishistorikken, trykk "Ja takk", fyll inn e-post eller mobilnummer og vi sier i fra så snart produktet faller i pris.

Om butikkenes beste tilbud

I dagene rundt Cyber Monday samler vi butikkenes tilbudsider på denne siden. På tilbudssiden sjekker vi også tusenvis av salgsvarer og viser fram de beste tilbudene basert på vår prishistorikk. Derfor kan du være trygg på at det kun er gode tilbud som dukker opp i tjenesten. Tjenesten blir oppdatert så raskt vi merker en prisendring. Det vil si flere ganger hver time.

Cyber Monday butikkoversikt

Vi har tidligere samlet over 200 nettbutikker som har Cyber Monday-salg i en oversikt. Butikkene som ligger i oversikten blir oppdatert fortløpende. Lenkene går direkte til butikkene sine kampanjesider eller forsider. Dersom du finner en butikk med Cyber Monday-tilbud som ikke er i vår oversikt, setter vi stor pris på om du tipser oss.