Din beste guide til Cyber Monday-salget i Norge.

Prisguiden samler alle butikker og tilbud på Cyber Monday.

Når er Cyber Monday 2019?

I år faller Cyber Monday på mandag 2. desember 2019.

Tips: Se etter rekordbillig-merket

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday var opprinnelig nettbutikkenes Black Friday, og faller på mandagen etter Black Friday.

Våre beste tips

I jungelen av tilbud kan det være vanskelig å skille de gode tilbudene fra de dårlige. Ved å bruke vår tilbudsside og prishistorikk gjør vi det enkelt å gjøre de gode kjøpene.

Butikker med salg

Sjekk butikkenes

kampanjesider

Vet du om en butikk som mangler? Tips oss »

Tilbud i kategori

Kun ekte tilbud

på tingene du ser etter

Beste tilbudakkurat nå

Kvalitetssikret med vår prishistorikk.

Ganske smart.

Om Cyber Monday

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er blant de største årlige handledagene i Norge etter at det ble introdusert for noen år siden. Mange norske nettbutikker holder et 24-timers salg med tilbudspriser vi sjelden ser maken til. Shopping-dagen finner sted på mandag etter Black Friday (29/11-2019) og kommer opprinnelig fra USA. Begrepet "Cyber Monday" ble skapt av markedsføringsselskaper for å overtale folk til å handle på nett. Dagen har blitt del av en årlig tradisjon som markerer begynnelsen på julehandelen.

Et tilbud er ikke alltid et tilbud

Kunstig høye førpriser har vært vanlig på Cyber Monday de siste årene. På denne siden samler vi alle tilbudene og opplyser om hvilke salgsvarer som er gode tilbud basert på vår prishistorikk. Vi har også laget en oversikt over butikkenes aktuelle kampanjesider.

Vi holder denne siden oppdatert hele tiden rundt Cyber Monday.

Prisvarsel

Under Cyber Monday vil det være så mange gode tilbud at man lett kan overse gullkornene. Derfor anbefaler vi at du melder deg opp til prisvarsel for produktene som interesserer deg mest. Da sender vi deg en epost når produktene faller i pris.

Det er veldig enkelt å få prisvarsel: Du bare søker etter et produkt, går inn på produktsiden, skroller ned til prishistorikken, fyller inn eposten din og trykk lagre.

Tips: Dersom du logger inn vil eposten din fylles inn automatisk.

Om butikkenes beste tilbud

I dagene rundt Cyber Monday samler vi de beste tilbudene på denne siden. Vi sjekker tusenvis av salgsvarer og viser fram de beste tilbudene basert på vår prishistorikk. Vi sammenligner tilbudsprisene opp mot den billigste butikken i Prisguiden, derfor kan du være trygg på at det kun er gode tilbud som dukker opp i tjenesten. Tjenesten blir oppdatert så raskt vi merker en prisendring. Det vil si flere ganger hver time.

Cyber Monday butikkoversikt

Vi har samlet over 200 nettbutikker som har Cyber Monday-salg i en oversikt. Butikkene som ligger i oversikten blir oppdatert fortløpende. Lenkene går direkte til butikkene sine kampanjesider eller forsider. Dersom du finner en butikk med Cyber Monday-tilbud som ikke er i vår oversikt, setter vi stor pris på om du tipser oss »