Cyber Monday var opprinnelig netthandelens svar på Black Friday, og havner alltid på mandagen etter Black Friday. Ettersom Black Friday utviklet seg til både Black Weekend og Black Week, har Cyber Monday blitt en naturlig avslutning på årets beste salgsperiode.

Gode tips til hvordan du kan gjøre et godt kjøp.

Med mange gode tilbud på Cyber Monday kan det være lett å la seg friste. Samtidig er det ingen kjøp som er dyrere enn de du ikke har behov for. Likevel er Cyber Monday en flott anledning til å handle julegaver eller andre ting du trenger.

Bærbar PC i mørkt rom

For å være sikker på at du gjør gode kjøp er det derfor smart å planlegge hva du ønsker å kjøpe på forhånd. Setter du opp et prisvarsel på de produktene du kan tenke deg å kjøpe, vil vi si ifra til deg når produktet kommer på tilbud. Du kan også putte produktene du ønsker deg i en liste, slik at det er enklere å få oversikt over prisene. Husk også at det kan komme tilbud på lignende produkter, så det er også lurt å følge med på alternative produkter.

Et tilbud er ikke alltid et tilbud. Hvis en butikk reklamerer for at et produkt er satt ned f.eks. 50%, kan det godt hende at dette ikke er reelt med tanke på markedspris. Sjekk derfor prishistorikken før du bestemmer deg for om du skal handle. Med vår prishistorikk får du se hvordan prisen på produktet har utviklet seg over tid, slik at du kan forsikre deg om at tilbudet faktisk er godt.

Om butikkenes beste tilbud

På Cyber Monday vil du, i tillegg til å finne tilbudssider til hundrevis av butikker, også finne tilbud fra alle butikkene i Prisguiden kontrollert av vår prishistorikk. På denne måten kan du være sikker på at tilbudene er reelle.

Dersom du finner en butikk med Cyber Monday-tilbud som ikke er i vår oversikt, setter vi stor pris på om du tipser oss.