Black Friday er i dag kjent som årets største handledag, hvor det bugner av tilbud hos de aller fleste butikker. Black Friday er opprinnelig dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, som hvert år feires den 4. torsdagen i november. Det gjør at Black Friday 2022 går av stabelen 25. november.

De seneste årene har også mange butikker utvidet sine salg til å vare hele uken. Derfor har den siste uken i november fått navnet Black Week, samtidig som at helgen har fått navnet Black Weekend. Noen få butikker har også tatt litt ekstra i og kjører på med tilbud med Black November eller Black Month.

Den samme entusiasmen for rabattene ser man i våre naboland, med bl.a. Black Friday i Sverige og Black Friday i Danmark.

Hvordan gjøre gode kjøp på Black Friday?

Siden det er mange tilbud på Black Friday, er det lett å la seg friste til å kjøpe ting du egentlig ikke har bruk for. Samtidig er julen rett rundt hjørnet, så det kan være en god anledning til å handle inn julegavene.

Tre gullfargede ballonger

Et godt tips er derfor å planlegge hva du kan tenke deg å kjøpe på forhånd. Ved å sette opp prisvarsel på produktene du ønsker deg vil du få beskjed når produktet du ønsker deg havner på tilbud. Du kan også lage deg en favorittliste over produktene du er interessert i, så er det enkelt å holde oversikt.

Selv om det er mange tilbud på Black Friday, kan det godt hende at akkurat det produktet du ønsker deg ikke kommer på tilbud. Det kan derfor være smart å se på om det kanskje finnes alternative produkter som kan komme på tilbud. Det kan også hende det er lurt å ha litt is i magen. Det kommer flere salgsdager i løpet av året med Cyber Monday, Romjulssalg og Nyttårssalget rett rundt hjørnet.

Hvordan fungerer Prisguidens tilbud?

I løpet av hele Black Week kan du enkelt følge med på alle tilbudene. Her viser vi fortløpende frem alle tilbudene som kommer. Alle produktene blir også sjekket opp mot vår prishistorikk, slik at du kan være trygg på at det er et godt tilbud. Selv om en butikk skriver at varen er satt ned 40%, kan det nemlig være en annen butikks normalpris. Derfor finner du kun gode tilbud på denne siden.