Din beste guide til Black Friday 2017

Black Friday er den 24. november 2017 og Black Week starter den 20. november.

Her finner du alle butikkene som har salg i Norge - og de beste tilbudene.

Butikker med salg i Norge

Klikk på butikk for å sjekke tilbud!
Om Black Friday

Når er Black Friday 2017

Black Friday 2017 faller på fredag 24. november og også i år er vi i Prisguide klar med den beste oversikten til deg! Har du funnet en butikk som mangler i vår oversikt setter vi stor pris på at du tipser oss!

Hva er Black Friday?

De siste årene har Black Friday vokst til å bli den største handledagen, også i Norge. De fleste nettbutikkene holder et 24-timers salg med svært gode priser og mange fortsetter salget over helga til «Cyber Monday». I fjor så vi også at flere butikker tyvstartet uken før og kjørte «Black Week», noe vi også kan forvente i år. Les mer om Black Friday på Wikipedia »

Våre 3 tips til å finne de beste tilbudene på Black Friday:

  1. Sjekk om tilbudene faktisk er gode tilbud med prishistorikk

    Kunstig høye priser har vært vanlig på Black Friday de siste årene. For at en pris skal kunne kalles et tilbud må det oppfylle strenge regler, så ofte vil butikkene markedsføre produktet med andre begreper som «Sjekk prisen!» og «Knallkjøp». Den enkleste måten å sjekke om tilbudet faktisk er et tilbud, er å bruke Prisguide sin prisstatistikk.

  2. Prisguide sine kvalitetssikrede tilbud

    Prisguide sin tilbudstjeneste viser kun gode tilbud basert på prishistorikk, og tjenesten blir oppdatert så raskt vi merker en prisendring – som regel flere ganger i timen. Det er også lett å filtrere på kategori, nyeste eller mest populære tilbud, størst rabatt eller prisavslag.

  3. Bruk prisvarsel på produktene du faktisk ønsker deg

    På Black Friday er det lett å bli overveldet av omfanget og blendet av store prosenter. For å unngå å kjøpe ting du ikke trenger, anbefaler vi å sette opp prisvarsel på de produktene eller kategoriene du er interessert i.

Lykke til i jakten på årets gode tilbud - hilsen gjengen i Prisguide - Amund, Alf, Andreas, Geir og Anders :-)