Din guide til Black Friday-salget i Norge.

Prisguiden samler alle butikker og tilbud i Black Week og "Svart Fredag".

Når er Black Friday 2019?

I år faller Black Friday på fredag 29. november 2019.

Mange butikker starter Black Week-salget lørdag den 23.

Tips: Se etter rekordbillig-merket

Våre beste tips

Prisguiden hjelper deg med å gjøre trygge, gode kjøp.

Her er våre beste tips til deg som leter etter gode tilbud:

Butikker med salg

Sjekk butikkenes

Black Friday-sider

Vet du om en butikk som mangler? Tips oss »

Tilbud i kategori

Kun ekte tilbud

på tingene du ser etter

Beste tilbudakkurat nå

Kvalitetssikret med vår prishistorikk.

Ganske smart.

Hva er Black Friday?

Årets største handledag

De siste årene har Black Friday vokst til å bli den største handledagen i Norge. Flere hundre butikker har fredagstilbud med svært gode priser, og mange fortsetter salget gjennom «Black Weekend» og videre til Cyber Monday. Det er også mange butikker som har Black Friday salg hele uken, noe som har fått navnet «Black Week».

Når er Black Friday 2019?

Den 29. november sparkes Black Friday i gang, men tilbudene begynner nok å tikke inn i begynnelsen av Black Week, allerede lørdag 23. november.

Vi i Prisguiden gleder oss alltid til Black Week. Det er uken med desidert størst trafikk på siden vår, og høy interesse for å sjekke priser og få oversikt over salget. Målet vårt er å levere den beste oversikten over salget i Norge – slik at du som forbruker gjør trygge, gode kjøp denne dagen!

Har du funnet en butikk som mangler i vår oversikt setter vi stor pris på at du tipser oss!

Hvordan fungerer Prisguidens tilbud?

Kunstig høye priser har vært vanlig på Black Friday de siste årene. For at en pris skal kunne kalles et tilbud må det oppfylle strenge regler. Begreper som "Sjekk prisen!", "Knallkjøp" og "Annonsert" er veldig vanlig i markedsføringen. Selv om butikkene roper høyt betyr ikke det at de er billigst.

Vår prishistorikk hjelper deg med å skille gullet fra gråsteinen i flommen av tilsynelatende gode tilbud fra butikkene. Prisguiden sin tilbudsside viser kun gode tilbud basert på prishistorikk, og tjenesten blir oppdatert så raskt vi merker en prisendring – som regel flere ganger i timen.

Tips: Bruk Prisvarsel på produktene du faktisk ønsker deg

På Black Friday er det lett å bli overveldet av omfanget og blendet av store prosenter. For å unngå å kjøpe ting du ikke trenger, anbefaler vi å sette opp Prisvarsel på de produktene eller kategoriene du er interessert i før Black Friday starter. Da kan du lene deg tilbake å la de beste Black Friday tilbudene komme til deg!