Du skal finne julegaver til mor, far, kjæresten, mannen, dama, søster, bror - hvor skal du begynne?

Butikkene sloss om å inspirere deg i førjulstiden - de vet at å finne riktig julegave til flokken er en like stor hodepine hvert eneste år. Vi har derfor samlet sammen mange gode julegavetips for å gjøre julegavehandelen din enklere. I tillegg har vi samlet sammen alle butikkene som har julegavetips, så du trenger ikke lenger lete for å få tips og inspirasjon.

Prisguiden.no sammenligner priser på enhver julegave du trenger dette året. Slik er du sikker på at du får gaven der det er billigst.

 

Opplevelser, tjenester og gavekort

Den beste gaven er ikke alltid et produkt - en god opplevelse gir minner for livet! På tjenester som Truestory.no og YouWish.no kan du bestille opplevelser som f.eks. øl- og vinsmaking, matopplevelser som sjokoladesmaking og burgerkurs, og aktiviteter som familierafting og RIB-safari - og mye mer.

For de som liker spa kan et gavekort til f.eks. The Well, eller en tur til det lokale spasenteret være en fantastisk opplevelse og en gave man kan glede seg til.

De som er hekta på filmer, serier og dokumentarer setter garantert pris på gavekort til Netflix eller kino. Gavekort til kino kan bestilles på filmweb.no, og gavekort til Netflix kan kjøpes i matbutikker som Meny og Spar.

Når du skal gi bort billetter til konsert, teater eller sportsarrangement (som f.eks. Holmenkollen skistafett) er det smart å ha litt innsikt i vedkommende sin kalender. Redningen kan være å gi bort et gavekort! Få flere gode ideer til arrangement på ticketmaster.no og eventim.no.

En spennende og rimelig opplevelse som er tilgjengelig i enkelte norske byer er Escape Room. Der blir man stengt inne i et rom i f.eks. 60 minutter, hvor man må løse oppgaver og gåter for å komme seg ut. Antall spillere varierer fra rom til rom, men man bør minst være to personer. Les mer om Escape Room: Oslo, Bergen, TrondheimKristiansand, Tromsø, Ski.

Pendler personen du skal gi gave til? Med en god lydbok flyr tiden! Et gavekort til apper som Storytel eller Audible kan gi mange timer med god underholdning på toget eller flyet.

Blir du ikke klok på det?

Stort sett alle butikkene på Prisguiden selger gavekort. Velg en butikk som passer vedkommende sine interesser best og kjøp et gavekort i julegave. Mange setter pris på friheten til å velge produkt selv.

God julegaveshopping!