Bli ferdig med julegavene 16. desember!

Bestiller du gavene på nett denne dagen slipper du å tråle butikkene rett før julaften. Du er trygg på at pakkene kommer frem i tide – og kan bruke tiden på andre ting!

Bruk Prisguiden som verktøy i julehandelen – du finner alle gaveideene på ett sted og sammenligner enkelt pris. Ganske så smart!

Når er Pakkedagen i 2019?

I år faller Pakkedagen på torsdag 16. desember og korresponderer med Postnord og Postens sendefrist for julepost i 2019.

Hva er “Pakkedagen”?

Pakkedagen er siste frist for å handle gaver på nett, for å være sikker på at dine julepakker kommer frem til jul.

Les mer om Pakkedagen »

Om Pakkedagen

Pakkedagen er fristen for å handle julegaver på nett.

Hvordan fungerer pakkedagen?

Stadig flere handler nå julegavene på nett – det synes vi i Prisguiden er skikkelig smart! Men – når må du senest bestille for å være sikker på at pakken kommer frem til jul?

Pakkedagen løser dette. Klikk hjem julegavene (senest) 16. desember – da er du både helt ferdig med gavemaset og slipper samtidig å tenke på om de kommer frem i tide.

Når er sendefristene for julepost i 2019?

For brev og små pakker til Norge og Norden er sendefristen 18. desember. For litt større pakker til Norden er fristen 17. desember.

Klikk her for å se Postens sendefrister

Hvor kommer Pakkedagen fra?

Pakkedagen er en oppfordring til å gjøre ferdig julehandelen på en enklere og smartere måte.

Vi i Prisguiden slår et slag for å handle litt smartere. Vi hjelper deg med å finne de gode gaveideene, sammenligne priser og se hvilke butikker som kan levere til deg.

Før julestria i 2017 tenkte vi at en enkelt bestillingsfrist ville gjøre det enklere for alle å handle julegaver på nett. Derfor fikk vi med oss noen nettbutikker, og etablerte ”Pakkedagen”.

Vi håper du også synes det er litt smart! Send oss gjerne tilbakemeldinger på post@prisguiden.no. Lykke til med årets julegaver – og god jul!