Innhold

De følgende vilkårene gjelder ved opprettelse av bruker og handlelister, skriving av omtale og bruk av Prisvarsel-tjenesten på Prisguiden.no.

Dersom du ikke godkjenner disse vilkårene og retningslinjene kan du fortsette å bruke Prisguiden.no, men du kan ikke bruke tjenestene nevnt over. Prisguiden.no sin personvernerklæring finner du her

 

Prisguiden leverer tjenester som hjelper forbruker å gjøre gode og trygge kjøp. Vi bruker så få personopplysninger som mulig. Bruk av tjenestene er valgfritt, og du kan til enhver tid endre din informasjon eller slette opplysningene vi har lagret. Dersom denne funksjonaliteten ikke finnes på nettsiden ber vi deg ta kontakt med oss.

 

Prisvarsel, Min Side og favoritter

På nettsiden kan du legge produkter i lister og få Prisvarsel når produkter du følger faller i pris. For å lagre produkter i lister eller å bruke Prisvarsel-tjenesten registreres en brukerkonto i Min Side, fordi du trenger tilgang til verktøy for å redigere dine lister og varsler.

 

Personopplysningene man oppgir blir kun brukt for å levere tjenestene, og de brukes internt for å sikre at tjenestene fungerer som de skal. Personopplysningene som oppgis (e-postadresse, telefonnummer) er altså kun til internt bruk. Dine opplysninger kan kun administreres av deg eller utviklere i Prisguiden AS. Vi forbeholder oss retten til å slette eller endre din brukerkonto og tilhørende tjenester.

 

Brukeromtaler

På Prisguiden.no kan privatpersoner skrive omtaler av både produkter og butikker. Omtalene blir publisert på nettsiden. Når man skriver en omtale må man oppgi fullt navn og e-postadresse, og i tillegg lagres IP-adresse fordi vi ønsker å fjerne falske omtaler og spam fra tjenesten. Man kan velge å være anonym overfor andre brukere.

 

Hvem ser dine data?

For produktomtaler er dine personopplysninger kun synlig for deg selv og ansatte i Prisguiden AS.

For omtaler av butikker vil navn og e-postadresse bli synlig for ansatte i butikken det skrives omtale av. Disse opplysningene er synlig på vår nettside, som butikkene får tilgang til. Butikkene kan derfor finne igjen ordren i sine systemer. Det muliggjør at butikkene kan opplyse oss om falske omtaler, yte ekstra service i etterkant av kjøpet, og besvare omtalene som er skrevet av dem. I beste fall vil det gi forbrukere en bedre handleopplevelse.

 

Generelle retningslinjer

Omtalene man skriver skal være basert på egen erfaring, ha en saklig tone og være enkel å lese for folk flest. Du må ha kjøpt og prøvd produktet for å gi en produktomtale, eller ha foretatt et kjøp hos butikken for å skrive en butikkomtale.

 

Vi godtar ikke omtaler som inneholder:

  • Personopplysninger (f.eks navn og e-postadresse), eller krenkelse av andres personvern.
  • Støtende ord.
  • Mye skrivefeil.
  • Beskyldninger uten grunnlag.
  • Lenker.
  • Omtaler som publiseres i bytte mot lovet betaling (f.eks rabatter, gavekort o.l).

 

Rettigheter

Vi forbeholder oss retten til å slette omtaler uten å varsle deg, og å foreta små rettelser på teksten i omtalene før og etter publisering. Dersom vi modererer innholdet i en omtale skal budskapet selvfølgelig bli ivaretatt.

Du har rett til å endre, anonymisere og slette dine omtaler. Dersom denne funksjonaliteten ikke finnes på nettsiden ber vi deg ta kontakt med oss.