Nyheter fra Prisguiden
Prisguiden.no » Om oss

Markedstrender og nyheter

Prisguiden brenner for at det skal bli enda enklere å gjøre gode kjøp. I over 20 år har vi samlet produkter, sammenlignet priser og funnet de beste tilbudene til norske forbrukere.


Prisguiden er en av Norges største aktører innen prissammenligning med over 860 000 brukere i måneden. Vi har god oversikt over markedet, og følger prisutviklingen til 400 butikker i et bredt spekter av kategorier.


Vi har ved flere anledninger bidratt i nyhetsbilde med forbrukerkunnskap og markedsinnsikt. Jobber du i pressen er det bare å ta kontakt om du ønsker innspill til saker om netthandel, prisutvikling og trender i markedet.Siste nytt fra PrisguidenPressekontakt

Amund Espelien

amund@prisguiden.no

Mobil: +47 970 72 033

 

Pressebilder400

Butikker

4 mill

Produkter

Prishistorikk ikon

Historikk

Prisvarsel ikon

Prisvarsel

Tilgjengelighet og leveringstid er avgjørende

Dagens kunder er opptatt av å handle raskt og effektivt, og kjøpsbeslutningen tas ut fra flere kriterier enn bare pris. Les mer om fremtidens netthandel »

Den enkleste starten på et godt kjøp

Prisguiden brenner for at det skal bli enda enklere å gjøre gode kjøp. I over 20 år har vi samlet produkter, sammenlignet priser og funnet de beste tilbudene til norske forbrukere. Les historien bak og hvordan vi hjelper kundene til å gjøre gode kjøp »

Møt folka bak Prisguiden

Noe du lurer på, eller bare lyst til å sende oss ris eller ros? Slik kommer du i kontakt med oss »

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker