Prisguiden følger prisendringer fra over 400 norske butikker og ved å analysere prishistorikken gjennom hele døgnet kan vi varsle deg umiddelbart når en vare faller i pris. 

Hittil i 2018 har vi i Prisguiden sendt ut over 800 000 prisvarsler til tilbudshungrige nordmenn. Nå ønsker vi å gjøre det enda enklere å spare penger - og å gjøre gode kjøp. Derfor lanserer vi prisvarsel på SMS – slik at du er helt sikker på at du ikke går glipp av de beste tilbudene!

 

Prisguiden følger mer enn 3 millioner priser fra over 400 butikker

De beste tilbudene blir ofte raskt utsolgt, og da gjelder det å være tidlig ute. Med Prisvarsling på SMS er du sikret at prisvarselet ikke blir liggende å vente blant annen epost, og at du er blant de som først oppdager godbitene.

 

Prøv prisvarsling på SMS i dag!

Finn drømmeproduktet i Prisguiden, og meld deg opp til Prisvarsel med mobilnummeret ditt. Så sørger vi i Prisguiden for at du blir varslet straks produktet kommer på tilbud! Smart og enkelt :-)

Se flere nyheter fra Prisguiden 

  

Om Prisguiden

Prisguiden brenner for at det skal bli enda enklere å gjøre gode kjøp. I nesten 20 år har vi samlet produkter, sammenlignet priser og funnet de beste tilbudene til norske forbrukere. Les mer om oss og hvordan vi hjelper Nordmenn å gjøre gode kjøp