Pressemelding: Singles Day 2018 nesten tre ganger større enn i fjor

Den kinesiske handledagen slår rot i Norge

Prisguiden har hjulpet nordmenn å navigere i jungelen av tilbud i mer enn 20 år, og 2017 var det første året vi for alvor så norske butikker tok den kinesiske handledagen Singles Day til Norge. Da var det 57 norske nettbutikker som kastet seg på den nye trenden.

I år var det tilsammen 157 butikker som hadde Singles Day-tilbud, og shopping-interessen blant nordmenn økte i samme takt. Trafikken endte 168% høyere enn ved Singles Day i fjor.

Utnytt kundefordeler som prisgaranti og åpent kjøp

Flere kampanjer, og flere kampanjedager betyr også at du kan vurdere innkjøpene over flere dager. Senere i måneden kommer Black Friday, som i fjor ble den klart største handledagen i året, og vi tror du vil finne tilsvarende og minst like gode tilbud da. Men det er ikke sikkert du finner nøyaktig de samme produktene på tilbud.

Om et produkt man har sett seg ut kommer på tilbud nå mener vi derfor det kan være gode grunner for å slå til. I alle fall om butikken tilbyr kundefordeler som åpent kjøp og prisgaranti. Da kan du returnere varen eller få kompensasjon om det skulle vise seg at noen setter prisen ytterligere ned på Black Friday.

Planlegg julegaveinnkjøpene tidlig

Med hyppige tilbudskampanjer og store prisjusteringer er det også mye penger å spare ved å handle på riktig tidspunkt. Dessuten slipper du å stresse med julegavene de siste dagene før jul.

Vårt beste tips er derfor å bruk dagene fremover på å tenke ut hva du skal kjøpe i julegaver til venner og familie, og meld deg opp til prisvarsel på disse produktene. Da får du epost eller SMS fra Prisguiden når produktet kommer på tilbud.

Av erfaring vet vi at mange produkter kommer på tilbud under Black Week og Black Friday, og at prisene gjerne øker noe igjen inn mot jul. Om det ikke er snakk om en julegave kan det også vært lurt å vente til romjulen. Da venter nye, gode tilbud.

Sjekk prishistorikken og se etter alternative produkter

Aller mest penger sparer du selvsagt på å kun handle de produktene du faktisk trenger. Har du likevel behov for en ny mobil, ny joggesko, eller en ny vinterjakke er det smart å sjekke prishistorikken på varen. Denne viser hvordan prisen har utviklet seg over tid, og avslører også hvor ofte produktet kommer på tilbud.

Dessuten kan det være lurt å sjekke produktalternativene. Ofte finnes det tilsvarende produkter som kan være både billigere og bedre. I Prisguiden har vi samlet inn tusenvis av testresultater slik at du enkelt kan se hvilke produkter som er best i test.

 

Om Prisguiden

Prisguiden sammenligner priser på mer enn 3 millioner varer fra over 400 butikker. Målet er å gjøre det enkelt for folk å gjøre gode kjøp ved å hjelpe dem med å finne frem til det produktet som passer best til deres bruk og budsjett.

Med nyttige funksjoner som testresultater fra kjente norske redaksjoner, "Klikk og hent"-integrasjon, prishistorikk og prisvarsling gjør Prisguiden det enklere for norske for norske forbrukere å gjøre gode kjøp. 

Prisguiden brukes av over 860 000 nordmenn hver måned.

  

For kommentarer eller mer informasjon:
Amund Espelien (daglig leder)
Telefon: 970 72 033
E-post: amund@prisguiden.no

Se også
Logo- og bildebank
Om Prisguiden og ansatte
Flere nyheter fra Prisguiden

Den enkleste starten på et godt kjøp

Prisguiden brenner for at det skal bli enda enklere å gjøre gode kjøp. I over 20 år har vi samlet produkter, sammenlignet priser og funnet de beste tilbudene til norske forbrukere.Les historien bak og hvordan vi hjelper kundene til å gjøre gode kjøp »

Møt folka bak Prisguiden

Noe du lurer på, eller bare lyst til å sende oss ris eller ros? Slik kommer du i kontakt med oss »

Sist sett på