Forventer nye salgsrekorder på Black Friday

Årets viktigste handleuke er i gang, og hundrevis av nettbutikker har allerede startet Black Friday-salget. Vi holder deg oppdatert med løpende status gjennom hele uka. 

Fjorårets Black Friday ble en gedigen suksess - og var uten tvil årets største handleuke. Alt tyder på at årets utgave blir enda større. Ikke minst fordi det i år virker som enda flere starter julegavehandelen på Black Friday.

     I år kommer Black Friday enda nærmere jul, og ved å planlegge julegavehandelen allerede nå kan det være mye penger å spare, sier Espelien.

Når vi ser på prisutviklingen på Black Friday i fjor, er det ingen tvil om at det var mange gode kjøp der ute. De 1000 mest populære produktene i Prisguiden var i snitt hele 5% billigere på Black Friday i fjor enn måneden før. Og det var mye å spare på de mest populære kategoriene.

Mobiltelefoner falt i snitt med hele 600 kroner i november i fjor sammenlignet med oktober i fjor. Tilsvarende gikk hodetelefoner ned hele 22% i pris, og en TV kostet i snitt 3600 kroner mindre. Og i år forventer Prisguiden enda flere og mer varierte tilbud.

 – Vi ser at Black Friday sprer seg til flere bransjer og blir mer aktuelt for flere. Vi har allerede sett mange veldig populære tilbud på klær, sko og annet fritidsutstyr. I november i år er for eksempel både vintersko og vinterjakke nye kategorier på Prisguidens topp 10-liste, sier Espelien.

 

  

Om Prisguiden

Prisguiden brenner for at det skal bli enda enklere å gjøre gode kjøp. I over 20 år har vi samlet produkter, sammenlignet priser og funnet de beste tilbudene til norske forbrukere. Vi har god oversikt over markedet, og følger prisutviklingen til 500 butikker i et bredt spekter av kategorier.

For ytterligere kommentarer, mer informasjon eller tall, kontakt daglig leder Amund Espelien. Telefon: 970 72 033. E-post: amund@prisguiden.no

Den enkleste starten på et godt kjøp

Prisguiden brenner for at det skal bli enda enklere å gjøre gode kjøp. I over 20 år har vi samlet produkter, sammenlignet priser og funnet de beste tilbudene til norske forbrukere.Les historien bak og hvordan vi hjelper kundene til å gjøre gode kjøp »

Møt folka bak Prisguiden

Noe du lurer på, eller bare lyst til å sende oss ris eller ros? Slik kommer du i kontakt med oss »

Sist sett på