(+47) 24 08 40 00
xxl.no

Om XXL

XXL lever etter en regel: Årets merkevarer til laveste pris i markedet.

Dette får vi til fordi vi har kjempestore butikker i de største byene i landet. Store innkjøp gir lave priser. Så enkelt er det.

Ønsker du å besøke en av våre butikker kan du finne adresser og kontaktopplysninger på www.xxl.no

Dette er våre sektorer
- Ski og sykkel
- Løp
- Jakt & Villmark & Friluftsliv
- Fiske
- Hjemmetrening
- Golf
- Fotball, håndball og andre ballidretter
- Vannsport
- Hest & Hund
- Barnas XXL
- Kosthold & kroppsbeskyttelse
- Inline, hockey og kunstløp
m.m

Velkommen til en billig handel.

Omtaler av XXL

Totalt 2.5 av 5

Basert på 5 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • 3 uker eller mer

  Espen 12.04.2017

  Bare å holde seg langt unna det amatørteateret her.

  ...

  Bare å holde seg langt unna det amatørteateret her.


  Jeg betalte drøye 8.000kr på xxl.no for å få varer fra nettbutikken deres levert på døra.  Pengene tok de, men så ble det rimelig stille.  Tre uker har gått.


  Fikk først svar i går.  Da fikk jeg beskjed på mail at det tok tid fordi jeg hadde bestilt en god del varer.  Så om du skal bestille fra xxl.no, pass på å ikke bestill for mye.  Da blir det slitsomt for dem.


  Problemet var visst at en del av varene jeg hadde bestilt var utsolgt fra leverandøren de igjen bestiller fra, så jeg kunne ikke få de varene.  Dette kunne jeg hatt litt mer forståelse for om xxl gav meg beskjed med en gang og spurte meg om jeg ville ha de varene som var kjapt tilgjengelige med en gang og pengene tilbake på det de selger på nettsiden, men egentlig ikke kan levere.  Jeg hadde svart ja og vært happy med det.


  I stedet hører jeg ikke noe, mens xxl sitter på pengene mine som om de skulle vært en bank med ræva avkastning.  En tenåring med en shopifykonto kunne gjort en bedre jobb med å drive dropshippings nettbutikk.  


  Jeg kunne gjort en bedre jobb med å bestille dette gjennom amazon eller alibaba på halve tiden.  Har faktisk bestilt to varer gjennom amazon siden jeg la inn bestillingen min på xxl, og begge leveransene har kommet frem i mellomtiden.


  Siste jeg har hørt fra xxl nå er at de tar påskeferie, så det vil gå over en måned før jeg hører noe fra dem.


  Dersom du har lyst til å starte eget foretak og leter etter en god nisje i markedet så kan jeg anbefale at du starter nettbutikk med salg av treningsutstyr.  Alt du trenger å gjøre for å overgå konkurrenten er å ikke gi fullstendig faen i kundene dine så har du med en gang en edge i markedet her.   


  Verste nettbutikken jeg har vært borti noensinne.

 • 3 uker eller mer

  Øyvind 16.02.2017

  Kjøpte vare på nett og henting i butikk. 

  ...

  Kjøpte vare på nett og henting i butikk. 


  Ingen info om HVOR den skulle hentes, men på 3. forsøk (i villmarksavdelingen hadde de kåpen som fruen skulle få). 

  Desverre viste det seg at denne var en smule for liten, men heldigvis kunne den byttes i butikk selv om den var kjøpt via nettbutikken. Det står ihvertfall det i kjøpsvilkårene. Biltur, 15 min, kø 20 min, desverre, denne kan du ikke bytte her, du må ta kontakt med kundeservice. Der gikk det over en time totalt. Kundeservice påsto først at jeg skulle få hjelp i butikken før de snudde og sa at jeg måtte sende den i retur, så skulle jeg få riktig størrelse. 

  Kjøper derfor emballasje og kjører på postkontoret. Etter 14 dager får jeg beskjed om at jeg skal få pengene tilbake heller. 


  Vet at det ser litt dumt ut å bruke store bokstaver og ord her, men la med si det slik at jeg er rimelig forbannet. 


  Men når de blir så store kan de vel velge å gjøre litt som de vil... Kommer ihvertfall til å unngå dem så godt jeg kan. 

 • 3 dager

  julian olsen 28.12.2016

  strålende fornøyd med XXL både i nettbuttikken og i de fysiske butikkene. Rask levering og god respons på kundeservice. og det beste av alt er at dem er desidert billigst, prisløfte er et stort pluss!


  VELDIG BRA BUTIKK!!

 • 3 dager

  Lars 23.11.2016

  Bestilt fra XXL flere ganger i løpet av det siste året. Både hent i butikk og levering på Posten.


  Aldri opplevd problemer med verken betaling eller leveranse. Rask leveranse, riktig informasjon underveis og gode priser.

 • 3 dager

  Ken 20.11.2016

  Ikke helt fornøyd med xxxl.no


  Bestilte skipakke, komplett med bindinger og skisko.


   


  Mottok ski uten bindinger og sko. Ikke ble det nevnt noe om mangler på leveranse eller ettersendt noe. Sendt e-post, men der ble det påstått at bestillingen er komplett. Blir ingen skitur med det første, iallfall :-((

 • Ben 20.06.2012

  Et elendig kjøp.

  Bestilte vare på normalt vis og fikk ordrebekreftelse mv. på e-post.

  Noen dager senere blir jeg kontaktet og opplyst om at betalingen ikke er blitt registrert på riktig vis og at de ville slette min ordre. Dette var feil i følge min egen bank, som bekreftet at betaling var skjedd på riktig vis.

  Etter å ha kontaktet XXL bekrefter de at alt er i orden og at varene likevel...
  Et elendig kjøp.

  Bestilte vare på normalt vis og fikk ordrebekreftelse mv. på e-post.

  Noen dager senere blir jeg kontaktet og opplyst om at betalingen ikke er blitt registrert på riktig vis og at de ville slette min ordre. Dette var feil i følge min egen bank, som bekreftet at betaling var skjedd på riktig vis.

  Etter å ha kontaktet XXL bekrefter de at alt er i orden og at varene likevel blir sendt. Siden skjer ingenting. Jeg får ingen svar. Etter en periode kommer pengene tilbake på konto.

  Oppsummert;

  - Dårlig service (svarer ikke)
  - Usikker betaling
  - Fikk ikke bestilt vare
  - Tok tid å få pengene tilbake

  Jeg antar at jeg kun hadde en uheldig opplevelse, men det er rett og slett grusomt uprofesjonelt. Kan ikke rekommendere andre å bruke xxl.no.
 • 5 dager

  Dan 16.10.2011

  Ingen ting å klage på til no. Passe kjapp respons. pakke sendt innen 2-3 dager og levering 5-7 dager etter. Grei service både før og etter kjøp. Svarer faktisk på alle spørsmål uansett kor tullete dei måtte vere ulikt mange andre nett butikker som ikkje svarer. Ein grei test av kundeservice er å sende inn eit spørsmål som garantert blir tolket som useriøst å sjå kva du får til svar, vist du får svar.
Skriv omtale av XXL
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: