Om Woolspire

Woolspire er et nytt univers, dedikert til strikkere og heklere. Vi har base i København, Danmark, men med teammedlemmer fra mange land når vi ut til en hel verden av garnelskere.

Vi tilbyr et inspirerende og interaktiv samfunn og en spennende nettbutikk, hvor du kan finne bloggere, artikler, opplæringsvideoer, samt dine favorittprodukter. I fellesskap med bloggere og designere arbeider vi for å gi deg ekspertkunnskap og fantastiske mønstre, og vi er stolte av vårt sammarbeid med 14 leverandører fra hele Europa, som gir deg et eksklusivt utvalg av produkter i høy kvalitet og til gode priser. Selv om strikking er et gammel håndtverk, mener vi at det også er moderne og kult, i tillegg til å være godt for både kropp og sjel. Og for mange av oss er strikking bare en integrert del av livet. På bakgrunn av dette, og fordi vi ønsker å koble strikkere på tvers av landegrenser og spre mest mulig inspirasjon, utvider Woolspire snart til Sverige, Finland og Tyskland.

Vår misjon er å fremme strikking og hekling, samt å gjøre det morsomt og tilgjengelig gjennom å skape verdens mest inspirerende samfunn og garnbutikk.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale