Om WhiteAway.no

Våres utvalg av billige hvitevarer stammer alle fra de kjente produsenter, som for eks. AEG, Bosch, Siemens og Electrolux.

Grunnen til at vi kan gjøre det så billig er at vi kun finnes på nettet. Våres omkostninger til salg, lagerstyring og administrasjon er lave, som igjen bidrar til at vi er i stand til å tilby deg billige hvitevarer av samme kvalitet, som du finner i fysiske butikker.

Frakt

Vi leverer gratis til hele fastlandet.

Omtaler av WhiteAway.no

Totalt 1 av 5

Basert på 3 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Lise 04.03.2020
  Dårlig kundeservice :(
 • Bjørn 23.09.2019
  Firmaet som leverte påstod at de ikke skulle montere tørketrommelen, selv om vi hadde betalt for dette. De nektet å ta med papp og svarte frekt. Aldri mer!
 • Ingvild 11.04.2019
  Vi bestilte en Miele-ovn som de sendte oss ordrebekreftelse på. Senere gir de beskjed om at de ikke har produktet. De vil i stedet prakke på oss en ovn fra Gorenje - noe som var uaktuelt. Da vi ikke godtok dette ville de at vi skulle akseptere en dårligere Miele-ovn med helt andre spesifikasjoner. Hadde ikke noe annet valg enn å heve kjøpet. Kommer aldri til å handle derifra igjen. Elendig kundeservice...
 • Dan 16.08.2018 3 uker eller mer
  Kjøpte to stekeovner hos whiteaway, etter noen dager fikk jeg en e-post at det enne produkte hadde de ikke. Ble oppringt av kunde service som var svært lite innstilt på å ordne opp, fikk tilbud til å kjøpe ett dyrere produkt uten noe avslag. Endte opp med å kansellere hele ordren, aldri mer whiteaway!!!
 • Bjørn 11.12.2017 3 uker eller mer
  Bestilte innbyggingsovn som Black Friday -tilbud, med oppgitt levering før jul. Innkjøp - og logistikkavdelingen i denne virksomheten synes ikke å ha hverken oversikt, innsikt eller nødvendig kompetanse og/eller goodwill hos leverandørene for å kunne overholde leveringsfrister. Ved feil/mangler i så måte, er det du som kunde som ikke forstår eller har tid til å forstå, eller vente i 6 -...
 • Daniel 27.10.2017 5 dager
  Har bare handlet fra de en gang, men var godt fornøyd med produktet. Leveringstiden er ikke den aller beste, men ikke super dårlig heller. Pakken som kom fram hadde mye bulker og var skikkelig oppbanket... Heldigvis var det en ytre pakkeeske som var oppbanket, og ikke den til selve produktet. Pakkeesken var delvis åpen (i et hjørne), slik at man kunne se rett inn til produktet, og hadde det vært små varer der, så hadde de lett kunnet falle ut av esken, så det er noe å være obs på. Ellers bra!