Om WhiteAway.no

Våres utvalg av billige hvitevarer stammer alle fra de kjente produsenter, som for eks. AEG, Bosch, Siemens og Electrolux.

Grunnen til at vi kan gjøre det så billig er at vi kun finnes på nettet. Våres omkostninger til salg, lagerstyring og administrasjon er lave, som igjen bidrar til at vi er i stand til å tilby deg billige hvitevarer av samme kvalitet, som du finner i fysiske butikker.

Frakt

Vi leverer gratis til hele fastlandet.

Omtaler av WhiteAway.no

Totalt 2.5 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Bjørn 11.12.2017 3 uker eller mer
  Bestilte innbyggingsovn som Black Friday -tilbud, med oppgitt levering før jul. Innkjøp - og logistikkavdelingen i denne virksomheten synes ikke å ha hverken oversikt, innsikt eller nødvendig kompetanse og/eller goodwill hos leverandørene for å kunne overholde leveringsfrister. Ved feil/mangler i så måte, er det du som kunde som ikke forstår eller har tid til å forstå, eller vente i 6 -...
 • Daniel 27.10.2017 5 dager
  Har bare handlet fra de en gang, men var godt fornøyd med produktet. Leveringstiden er ikke den aller beste, men ikke super dårlig heller. Pakken som kom fram hadde mye bulker og var skikkelig oppbanket... Heldigvis var det en ytre pakkeeske som var oppbanket, og ikke den til selve produktet. Pakkeesken var delvis åpen (i et hjørne), slik at man kunne se rett inn til produktet, og hadde det vært små varer der, så hadde de lett kunnet falle ut av esken, så det er noe å være obs på. Ellers bra!
 • OLAV 28.12.2016

  Whiteaway førsøker å presse ukjente merker inn i Norge, feks Blomberg. Reklamerer i høye toner for dette merke. Etter å ha bestilt en vare ble jeg oppringt og forklart meget overbevisende at jeg isteden burde velge Blomberg. Bør ikke feks Siemens og Bosch vurdere å svarteliste Whiteaway for å nedvurdere sin produkter?

 • Magne 13.06.2016 5 dager

  Alt var bare bra - ikke minst kundeservicen.  Den er til deg Connie.

 • linda 31.05.2016 2 dager

  prisgustig, veldg rask levering - kjempefornøyd

 • May 15.05.2016 4 dager

  Superfornøyd!! Lett og smidig å bestille på nett. Kom som avtalt og veldig fornøyd med produktet. 

Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Jeg har lest og godtar brukervilkårene.

Glemt passord Ny bruker