Om WhiteAway.no

Våres utvalg av billige hvitevarer stammer alle fra de kjente produsenter, som for eks. AEG, Bosch, Siemens og Electrolux.

Grunnen til at vi kan gjøre det så billig er at vi kun finnes på nettet. Våres omkostninger til salg, lagerstyring og administrasjon er lave, som igjen bidrar til at vi er i stand til å tilby deg billige hvitevarer av samme kvalitet, som du finner i fysiske butikker.

Frakt

Vi leverer gratis til hele fastlandet.

Omtaler av WhiteAway.no

Totalt 1 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Niklas 27.08.2020
  Elendig kundeservice. Klarer ikke å svare på enkle spørsmål. Det tar flere minutter mellom hvert svar på chat. Gir ikke beskjed før levering av produkter. Selger monteringstjenester som kun innebærer å skru i en slange. Jeg regner med at det tar maks 5 minutter, timesprisen for den jobben blir 15.600,- Alt utover det (f.eks. skifte en pakning) innebærer at du likevel må ha på plass en rørlegger og det vi har betalt for monteringstjenesten er fullstendig bortkastet.
 • Lise 04.03.2020
  Dårlig kundeservice :(
 • Bjørn 23.09.2019
  Firmaet som leverte påstod at de ikke skulle montere tørketrommelen, selv om vi hadde betalt for dette. De nektet å ta med papp og svarte frekt. Aldri mer!
 • Ingvild 11.04.2019
  Vi bestilte en Miele-ovn som de sendte oss ordrebekreftelse på. Senere gir de beskjed om at de ikke har produktet. De vil i stedet prakke på oss en ovn fra Gorenje - noe som var uaktuelt. Da vi ikke godtok dette ville de at vi skulle akseptere en dårligere Miele-ovn med helt andre spesifikasjoner. Hadde ikke noe annet valg enn å heve kjøpet. Kommer aldri til å handle derifra igjen. Elendig kundeservice...
 • Dan 16.08.2018 3 uker eller mer
  Kjøpte to stekeovner hos whiteaway, etter noen dager fikk jeg en e-post at det enne produkte hadde de ikke. Ble oppringt av kunde service som var svært lite innstilt på å ordne opp, fikk tilbud til å kjøpe ett dyrere produkt uten noe avslag. Endte opp med å kansellere hele ordren, aldri mer whiteaway!!!
 • Bjørn 11.12.2017 3 uker eller mer
  Bestilte innbyggingsovn som Black Friday -tilbud, med oppgitt levering før jul. Innkjøp - og logistikkavdelingen i denne virksomheten synes ikke å ha hverken oversikt, innsikt eller nødvendig kompetanse og/eller goodwill hos leverandørene for å kunne overholde leveringsfrister. Ved feil/mangler i så måte, er det du som kunde som ikke forstår eller har tid til å forstå, eller vente i 6 -...