Om VVSkupp.no

VVSkupp.no er en helnorsk nettbutikk som leverer baderomsprodukter, rørdeler og kjøkkenutstyr til privat- og bedriftsmarkedet. Våre 9 ansatte betjente i 2017 mer enn 18.000 kunder, noe som gjør VVSkupp.no til Norges største nettbutikk på baderomsprodukter.

Designkupp AS er selskapet bak vvskupp.no og er lokalisert i Sarpsborg. Vi har siden oppstarten i 2005 kun solgt produkter med høy kvalitet fra anerkjente europeiske produsenter. Vi følger alle gjeldene offentlige VVS-forskrifter og normer, noe som sikrer at alle produktene i vår nettbutikk er godkjent for bruk i Norge. Vi forholder oss også til norsk kjøpslov som gir 5-års garanti- og reklamasjonsfrist. Du kan derfor være trygg på at alle reklamasjons- og garantisaker blir behandlet på en rask og profesjonell måte. Vår erfaring og historikk samt lange og gode relasjoner med våre leverandører og produsenter er din trygghet!.

Vår nettbutikk inneholder i dag mer enn 30.000 VVS-produkter til både bad og kjøkken. I tillegg har vi tilgang til ytterligere 50.000 produkter fra de samme og andre kvalitetsprodusenter.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale