vidaxl.no
Varelager i utlandet

Dette er ikke en norsk nettbutikk og du må derfor selv betale toll og MVA. for ordre som overstiger 350 kr, inkl. frakt. vidaXL tilbyr fri frakt på alle varer.

Samme rettigheter som for norske nettbutikker gjelder nødvendigvis ikke. Du har 14 dagers angrefrist i følge vidaXL.no sine vilkår.

Om VidaXL.no

VidaXL er en internasjonal nettbutikk hvor du kan finne alt du trenger til ditt hjem, hage, garasje og gjør-det-selv-prosjekter. Vi tilbyr et stort spekter av produkter som gjør folk til å "leve stort på mindre!".

vidaXL ble grunnlagt i 2006 og nettbutikken vidaxl.no åpnet i september 2015.

vidaxl.no eies av vidaXL International B.V. Org.nr: 915 125 301

For informasjon om bestilling, retur og support, se vidaXL.no/leveringsinformasjon.

Frakt

vidaXL.no tilbyr fri frakt

Omtaler av VidaXL.no

Totalt 3 av 5

Basert på 33 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • Ca. 1 uke

  Per Henry 20.06.2017

  Kvaliteten på gjerdene jeg mottok er helt på gjordet. Ikke mulig og sette opp. Tråden er myk som kokt spagetti, og holder ikke inne/ute noe dyr. Hadde de liggende utover våren før jeg monterte. Da jeg oppdaget kvaliteten, og ville returnere, så fikk jeg beskjed om at dette var for sent!! Hold Dere unna, for dårlige produkter!!

 • 4 dager

  Svein 06.06.2017

  Min erfaring med VidaXL er upåklagelig. Jeg hadde dessverre ikke satt meg godt nok inn i funksjonene til det produktet jeg hadde bestilt. Da jeg ønsket å returnere produktet fikk jeg en kjapp til bakemelding om at jeg ville får pengene tilbake. Produktet kunne jeg beholde. Meget god service på et beløp på kr 409,- 

 • 4 dager

  Kenneth 16.05.2017

  Fikk ikke svar på kundeservice en gang. Men på e-post var de løsningsorienterte. Kommer til å handle der igjen. Pluss for bra priser😋

 • John 09.05.2017

  Kjøpte et produkt Via CDON,og opplevde sviktende/dårlig service..kontakt da direkte VidaXL(som stod bak) og opplevde kjapp og god service..

 • Ca. 2 uker

  Thomas 04.05.2017

  Bestillte inkubator 17 April. Nå er det 4 Mai. Har enda ikke mottatt noe. Er levert distribusjonslager 24 April. Hva nå det måtte bety??

 • Anne Tolk 28.04.2017

  Ingen sporing. Ingen tar telefon på kundeservice. Venter på tredje uke på varer. Dette er dårlig.

 • Finn 10.04.2017

  Venter på varer, ingen sporing. Tar veldig lang tid

 • Ca. 1 uke

  Kaj Morgan 31.03.2017

  Servicen var upåklagelig da jeg hadde noen problemer med pakken. Skulle ønske flere nettbutikker hadde samme service. 

 • Siw Hege Eriksen 11.03.2017

  Bestilte klorestativ katt med tre liggeplasser øverst , 170 cm . det er jo altfor lite for mine katter , passer best til kattunger , veldig små katter . har vanlige huskatter, hannkatter og de får kun sitti ikke ligget og kost seg .

 • Ca. 1 uke

  Oddvar Fosså 07.03.2017

  Varen kom til rett tid og god respons fra kundeservice. Kan komme til å handle der igjen.

 • Ca. 1 uke

  Olly 04.03.2017

  Varene blir levert til rett tid. Rask response fra kundeservice. Fantastisk god service. Vidaxl kommer jeg til å bruke mer.

 • Ca. 1 uke

  Wenche 01.03.2017

  Mottatt vare helt i samsvar med forventning ift varebeskrivelse på nettet. En liten transportskade men etter kontakt med veldig hyggelig kundeservice var ny vare levert innen 7 dager. Helt fantastisk!

 • Samme dag

  Kathrine 17.02.2017

  Var misfornøyd med varen. Men kundeservice gjorde alt for å hjelpe til og saken ble raskt løst på en flott måte.

 • Ca. 1 uke

  Svein 30.01.2017

  Jeg bestilte lys til akvariet.  De var ikke slik jeg forestilte meg, og jeg ønsket å returnere. Da ga Vida.xl besjed om at jeg kunne beholde lysene og likevel få pengene tilbake. Det syntes jeg var imponerende selv om det var et unntak.  De svarer meget raskt på e-post.  Jeg syntes produktpresentasjonen på internett kunne vært bedre.  Leveransen var helt OK, og sporingen fungerte.

 • 3 uker eller mer

  L 16.01.2017

  Veldig treg nettbutikk. varen min er fortsatt ikke levert til transportør, selv om nettsiden til VidaXL viser at den er det så sier transportøren at kun elektronisk melding er mottatt ikke varen. Dette var for 1 uke siden og fortsatt ikke no bevegelse. Heldigvis har jeg benyttet paypal så det blir lett å få igjen pengene dersom varen ikke dukker opp snart.

 • Ca. 1 uke

  Siv Cath 25.12.2016

  Kjøpte reisebur til katt. Fikk det jeg bestilte innen riktig tid.


  Fikk problemer med Postnord som leverte det jeg bestilte. De påstod via nettsted de hadde sendt leveringsmelding til meg via SMS. Det hadde de ikke, for VidaXL hadde ikke mitt tlf nr. Heldigvis var det sporingsnummer på bestilling. Sjekket via 17track og fikk vite frakt var via PostNord og fikk ordnet med hjemlevering. Pga SMS problemet kom beatillingen 4 dager forsent...


  Så dere som ikke får tingene. Spor sendingen via PostNord eller 17track!

 • Åse Theisen 23.12.2016

  Fantastisk  alt sammen vi handler på vidaxl og kommer til å forsette med d, service , varer alt er topp 

 • Heidi 23.12.2016

  Veldig bra kundeservice. Ikke noe problem da jeg ville returnere varen. Hyggelig og positiv kundebehandler.

 • Ca. 1 uke

  Truls Myhre 22.12.2016

  Jeg kjøpte 2 stk skap av gjennvunnet treverk før jul.Var litt skeptisk over kvalitet etc., men skapene som ble levert igår var utrolig flotte og av meget godt håndverk. Kan trygt anbefales.


  Truls Myhre


   

 • Daniel 09.12.2016

  Anbefaler på det aller sterkeste. Varene kommer umiddelbart, og når noe går feil er servicen best av alle nettbutikker jeg har handlet i :)

 • Ca. 1 uke

  Arnold 28.11.2016

  Svært godt fornøyd med levering og senere oppfølging ved en reklamasjon. Kundeservice responderte umiddelbart og fikk ordnet saken.  Veldig bra !!

 • 3 uker eller mer

  Stian Hansen 22.11.2016

  Bare trøbbel, lang leveringstid - ingen kundeservice.

 • 3 uker eller mer

  Tony 03.11.2016

  Jævla svindel nettside.

  ...

  Jævla svindel nettside.


  bestillte gjerde og betalte samme dag. Etter 2 uker ringte jeg og spurte hvor det var blitt av varen, De mente de ikke fant betalingen i sitt system selv om jeg har bankutskrift på dette. De ville ha kontonr mitt og kopi av kontoutskriften  min slik at di kunne sende det til finans avdelingen sin slik at de kunne betale tilbake. Konfronterte med hun på telefonen at det står vist det skjer noe feil med betalingen eller ikke klarer å linke en betaling med ett ordrenr blir det betalt tilbake automatisk innen 10 dager. Hun ga seg seg ikke og forlangte kontoutskriften min med all info. Neppe særlig lurt å gi fra seg den infoen til Vidaxl tror jeg.

 • 5 dager

  Kari 23.10.2016

  Oktober 2016


  Kjøpte et TV bord til vel tusen kroner. Bestilte på søndag og fikk det levert på fredag. Kvalitet så som så, men forventet ikke så mye til den prisen. 

 • 3 uker eller mer

  Cho - 13.09.2016

  Ikke bra.


  Leveringstid ble oppgitt å være 5-9 dager men jeg venter over 2 uke nå og har ikke fått pakka enda.


  Har sendt mail til de 2 ganger fikk ikke svar.


  Har prøvd å ringe de på telefon kundeavdeling. Telefon virker ikke lenger.


  Vet ikke om jeg skal få pakka eller ikke.


  Anbefaler ikke.

 • Ca. 1 uke

  Per Magnus 11.09.2016

  Ikke bra !


  Bestilte et produkt som skulle være en bursdagsgave.


  Leveringstid ble oppgitt å være 7 dager.


  Min bestilling ble gjort 13 dager i forveien, så det skulle være rikelig med tid til å rekke bursdagen.


  Den er i morgen og varen har ennå ikke dukket opp.


  I stedet for å bli en hyggelig overraskelse for jubilanten, blir dette bare til en pinlig opplevelse for alle parter, -unntatt for upålitelige VidaXL. De har jo fått pengene sine, og gir åpenbart blaffen i resten. 

 • Ca. 2 uker

  Erik Kristiansen 31.08.2016

  Kjøpte et blått party telt 3x6 meter. Var å betegne som et engangstelt. elendig kvalitet på både duk og stenger. knekker sammen ved litt regn. Hold dere langt unna dette firmaet og deres produkter.

 • Ca. 2 uker

  Anastasiya 16.07.2016

  Har fått helt elendig nettinggjerde, som ikke gikk an å rulle ut uten at det hekta seg fast i hverandre, og ble helt ødelagt med en gang! Det var også firma som var her og skulle gjøre jobben, som jeg måtte betale for, uten å få opp gjerde! Nå skal det bli spennende å se om jeg får returnert denne dritten og få igjen pengene!


  Slik jeg har forstått det er det visst bare svindelfirma som ikke svarer eller retter opp!


  Det gjenstår å se!

 • jorunn 16.07.2016

  Hvordan kommer man i kontakt? Jeg har betalt stort hundebur kr 1000. Mottok ingen ordrebekreftelse . Fikk buret levert etter fire uker. Ønsker nå et angre-og returretskjema. Ikke mulig å kontakte firmaet per telefon. Mailadressen som oppgis på siden deres er inaktiv, man får kun opp en feilmelding. Post@vidaxl.no. Svartjenesten på siden, der man fyller ut og sender, det samme. Får feilmelding. Gjelder fra alle pc og nettbrett så feilen ligger ikke i nettlesern.


   

 • Ca. 1 uke

  Vibeke 13.07.2016

  Levering på døra til angitt tidspunkt 8 dager etter bestilling. Klorestativet jeg bestilte til katta virker robust, så jeg er veldig fornøyd med alt.

 • Ca. 2 uker

  wanja 12.07.2016

  Var skeptisk da jeg leste omtaler. Valgte alikevell å bestille. Benyttet meg av paypal for sikkerhetensskyld. 


  Står levering mellom 7-9 dager. Jeg fikk mine varer etter 12 dager, noe som ikke gjør noe for min del. Man bør vell ha litt skjønn ved noen dager til eller fra. 


  Fine produkter :)

 • Ama 07.07.2016

  Jeg vurderer anmeldelse!

 • 3 uker eller mer

  Carina 29.06.2016

  Jeg bestilte et stort møbel til katt 6 juni. Jeg sitter enda å venter på levering, 29.juni. Jeg kan ikke være fornøyd med så sen levering, og jeg har selv måtte ta kontakt med budbil da jeg fant ut at varen står på container på Rudshøgda og har vært der siden 24 juni (de skal levere nå imorgen 30.juni). Og ikke svarer de på mailen jeg sendte for 2 uker siden. De oppga leveringstid 3-8 dager. Litt i overkant nå kan man si. Skal aldri bestille fra VidaXL igjen. Varen betalte jeg for samme dag som bestilling. Burde ikke gå lenger enn en uke. 

 • Ca. 1 uke

  Alfred 17.06.2016

  Kjøpte en bensindrevet gresstrimmer,mottok den etter 9 dager,fikk ikke start på den,sente email og fikk til svarat dem skulle sende en ny  en.Har mottatt den og er super fornøyd med kundebehandligen.👍

 • Ca. 1 uke

  jan banan 01.06.2016

 • caroline 28.04.2016

  Ikke bestill fra dette firma. Lurer også på om dette er svindel. Bestilte og betalte for en brannbilseng 5 april og har enda ikke fått den 4 uker etter. Får ikke kontakt via telefon som sier de ikke kan svare pga systemoppdatering ( sagt det i 4 uker nå) og får ikke svar på mail. 

 • 3 uker eller mer

  Einar 28.04.2016

  Veldig useriøs. Lurer på om det er svindel. Bestilte en 12V vinsj i midten av mars. Betalte med Paypal pengene er trukket fra konto, men jeg har ennå ikke mottatt noe som helst. De svarer ikke på epost. Har prøvd å ringe flere ganger, men får bare en telefonsvarer om at de ikke kan svare i dag pga av noe tekniske problemer. Styr unna dette firmaet er min erfaring!!!!!

 • Hilde Næss Auensen 28.03.2016

  Kjempefin køyeseng med sklie! :-D Veldig fornøyd og mye rimeligere enn Skeidar,Bohus,Møbelringen osv.Spent på om den var "simpel",spinkel ..men kjempefin!:-D 

Skriv omtale av VidaXL.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: