Om VidaXL.no

Hos VidaXL kan finne alt du trenger til ditt hjem, hage, garasje og gjør-det-selv-prosjekter. Vi tilbyr et stort spekter av produkter som gjør folk til å "leve stort på mindre!".

VidaXL ble grunnlagt i 2006 og nettbutikken vidaxl.no åpnet i september 2015.

Vidaxl.no eies av vidaXL International B.V. Org.nr: 915 125 301

For informasjon om bestilling, retur og support, se vidaXL.no/leveringsinformasjon.

Frakt

VidaXL.no tilbyr gratis levering.

Omtaler av VidaXL.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 24 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Naima 25.08.2020 Ca. 2 uker
  Utrolig rart at man selv må drille hull til flere av delene når man kjøper et TV-bord. Alle de mange delene burde vært merket med bokstavene som vises i bruksanvisningen. Man må ha doktorgrad i trevirke samt fet powerdrill for å bygge dette TV-bordet.
 • Thomas 28.07.2020 Ca. 1 uke
  Opererer med returgebyr selv om forbrukerrådet helt tydelig sier dette er ikke lov.
 • Silje 14.07.2020 Ca. 1 uke
  VidaXL= Svindel. Bestilte en arbeidsbenk, og den kom på døren etter ca. 1.uke. Vel og bra, men produktet er av utrolig dårlig kvalitet, og det har feilmerkete og manglende deler med en ubrukelig monteringsanvisning. Har prøvd å reklamere/få sendt i retur, men det virker umulig. Total ansvarsfraskrivelse. Har prøvd 4 ganger å få tilsendt returseddel, men får bare svar om å være tålmodig, og at saken er videresendt til annen avdeling. Styr unna, jeg er mildt sagt piss forbanna.
 • Tor 03.07.2020 Ca. 1 uke
  Bestilte et sett for kompresjonstest av dieselmotorer for ei uke siden. Det ble levert av Posten på døra i dag. Biltema sitt testsett er i dette tilfellet alt for stort (og dyrt) Bra det finns alternativer.
  Jeg har brukt VidaXL mye i Sveits de siste par årene. De er en av få internasjonale web-butikker som leverer på døra der uten ekstra kostnader.
  Ble overrasket da jeg oppdaget at de finns...
 • Toralf 18.06.2020
  VidaXL bør man unngå, de lover og lyg, betaler ikke ut rabatt du har fått skriftlig. Produktene
  har svært dårlig kvalitet, og å reklamere er ikke mulig. Velg et seriøst firma, ikke vidaXl, som har som formål å svindle kunder.
 • Armando 24.05.2020
  Slutter meg til kritikken om
  at null stjerne ville passe. For en god stund tilbake bestilte jeg en hadeartikel som jeg trengte sårt. 19. mai går jeg beskjed om at artikkelen jeg bestilte var underveis og at jeg skulle få den om noen dager. I dag får jeg beskjed om at bestillingen må er klar til utsendelse. Føler meg holdt for narr. Mit råd: Ikke handle indere firmaet!!