Om VidaXL.no

Hos VidaXL kan finne alt du trenger til ditt hjem, hage, garasje og gjør-det-selv-prosjekter. Vi tilbyr et stort spekter av produkter som gjør folk til å "leve stort på mindre!".

VidaXL ble grunnlagt i 2006 og nettbutikken vidaxl.no åpnet i september 2015.

Vidaxl.no eies av vidaXL International B.V. Org.nr: 915 125 301

For informasjon om bestilling, retur og support, se vidaXL.no/leveringsinformasjon.

Frakt

VidaXL.no tilbyr gratis levering.

Retur er også gratis, så lenge du bruker våre returinstruksjoner og vår dedikerte transportør.

Omtaler av VidaXL.no

Totalt 2 av 5

Basert på 45 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Monica Holm 19.07.2018 Ca. 2 uker
  Kjøpte et stort hundebur, og fikk det innen 15 dager, men vil absolutt ikke anbefale dette da det var av elendig kvalitet. Så ut som toppen ikke passet resten av buret, skakt og meget tynn bånn. Forferdelig kvalitet på hele buret.
 • Arne 12.07.2018 3 uker eller mer
  Advarsel; Useriøs på grensen til svindel. Kundeservice = 0. Leveranse = 0. Bedre å legge inn en lottokupong!
 • Arne 06.07.2018 3 uker eller mer
  Useriøst firma. Ingen respons fra kundeservice ved etterlysning av vare. Ventet over tre uker, fikk mail ved bestilling med bekreftelse på at varen var sendt. Ligger i transit på søk. Er mer og mer av oppfatning at det er et svindel foretak. STYR UNNA!!
 • Fredrik 04.07.2018 3 uker eller mer
  Hvis du skal bestille noe herfra, vær forberedt på mange ukers leveringstid. Jeg har selv ventet i en måned uten å få varen.
 • Stian Melby 28.06.2018 3 uker eller mer
  Elendig.. hold dere langt vekke. Over 30 dager siden jeg bestilte og 2 av 5 varer kom i går. Så venter enda på 3 pakker. Kundeservice helt ubrukelig. Får bare beskjed om at varene står i transitt. Hva hjelper det meg når jeg har bestilt sommermøbler til DENNE sommeren... ikke neste... prøver å få pengene tilbake men det er visst ikke så lett. Elendig! Ville ikke gitt en stjerne... men 0 er ikke mulig!
 • Nina 25.06.2018 3 uker eller mer
  Elendig nettsted. Bestilte varer 9 juni 2018. Ennå ikke kommet. Står på sporting at de fortsatt ligger i Amsterdam. Sendt utallige mailer, fått et svar. Chattet og ringt. De sier varene er på vei. men sporingen sier noe annet. Håper jeg ikke er svindlet. Men jeg skal fortsette å ringe jeg. Men får ikke noe klart svar. Håpløst. Respektløst å behandle kundene sine på denne måten. Går vel an å svare? Har det skjedd en feil så ok.. Det skjer med alle. MEN RYDD OPP!!
Vis alle omtaler (86)

Min Prisguide

Opprett bruker

Jeg har lest og godtar brukervilkårene.

Glemt passord Ny bruker