Om Verktøy4u.no

Vi er et veletablert firma som har vært i denne bransjen siden 1989.
Målet vårt har hele tiden vært å være så allsidig og fleksibel som mulig, noe som har gjort oss til ledende på markedet.

Lageret vårt har i dag 1200m2 fullstappet med kvalitetsverktøy innenfor verneutstyr, verktøy, verktøydeler, verktøyutstyr og sveiserekvisita, og er lokalisert i Nedre Eikervei 26 i Drammen.
Verktøy4u.no skal være et sted for de profesjonelle innen alle typer håndverk og industri.

Hos oss finner du så godt som alt du trenger til håndverk/industri:
- Sveisemaskiner
- Sveiseutstyr & sveisetråd
- Elektroverktøy
- Håndverktøy
- Vernesko
- Verneutstyr
- Arbeidsklær
- Profileringsklær
- Stiger
- Hansker
- Festemateriell

Frakt

Leveringstid

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag. I noen tilfeller kan det ta 1-2 dager ekstra, siden vi er et lite firma med begrensete muligheter til å hente inn vikarer ved f.eks. sykdom. Vi gjør imidlertid vårt ytterste for å hølde leveringstiden så kort som mulig, og får mange gode tilbakemeldinger på rask leveringstid. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager i Drammen.

Pris

Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmåte

A-post brevpakke: Kan velges dersom bestillingen din er under 500 kroner i verdi eller 1 kg i vekt. Pakken vil ikke være sporbar.
Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk. Du blir varslet via SMS når pakken er klar til henting.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.
Hent i butikk: Hent pakken i vår butikk i Drammen. Du kan også velge å betale ved henting

Skadet pakke

Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på postkontoret: Meld fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen: Ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss.

Hente bestillingen på lageret

Det er mulig å hente varen i vår butikk i Drammen. Du kan også velge å betale varen når du henter den.
Dette velger du i kassen!

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale