Om Tromsosport.no

Tromsø Sport AS

Vi velger kun - High End Outdoor Gear - i alle segmenter, til fjellturer av alle slag vinter og sommer.

Vi har god kompetanse på og egen erfaring med alpine turer sommer og vinter. Vi har et bredt utvalg i ski- og klatreutstyr for alpine turer og i bekledning og turutstyr.

Vi har sterkt fokus på kvalitet. Vårt utstyr er valgt etter personlige utprøving og vurdering og består gjennomgående av ledende merkevarer av beste kvalitet.

Vi er meget opptatt av personlig tilpasning av utstyr. Hos oss får du god hjelp til valg av riktig utstyr for ditt formål, godt utstyr som vil gi trygghet og glede. Kom gjerne innom vår butikk i Tromsø sentrum (Skandinavisk Høyfjellsutstyr Tromsø) for gode råd eller bare for å slå av en hyggelig prat.

Åpningstid: Hverdager: 10:00 - 17:00 (Tors 10:00-18:00. Lørd 10:00-16:00)

Frakt

Transportør
Vi bruker Posten til å levere varene våre og bestillinger mottatt før kl 15.00 sendes normalt samme dag. Husk å sjekke at alle varer er på lager siden vi liker å levere ordrene samlet.


Transportmåter
Du kan velge mellom flere måter å få varene levert:
- Hente Selv. Dette benyttes for henting i vår butikk i Tromsø (Kirkegata 6).
- Servicepakke. Vanlig levering med Posten til ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
- På Døren. Levering hjem på kvelden mellom 17.00 og 21.00.
- Bedriftspakke. For levering på døren til bedrifter (forutsetter at noen er til stede på dagtid).
- Express over natt. Den raskeste leveringsmåten, kan ikke kombineres med postoppkrav. NB! begrenset utlevering på lørdager.


Informasjon
Når pakken er klar til å sendes fra oss vil du motta beskjed om dette på e-post. I denne beskjeden oppgir vi også et sporingsnummer. Dette kan brukes til å følge leveransen via postens sider. Har du bestilt varer til henting i butikken i Tromsø, kan du også få en sms/e-post når ordren er klar.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker