Om Tretti.no

Tretti.no selger husholdningsapparater via internett til lavere priser enn i vanlige butikker. Siden vi selger våre produkter via vår webshop i stedet for i vanlige butikker, slipper vi blant annet høye leiekostnader for lokaler og høye kostnader for salg, personale, lager og butikkeksponering. Våre lave kostnader gjør at vi kan tilby deg lavere priser.

Gjennom vårt veletablerte samarbeid med ledende leverandører, kan vi tilby et stort og velkjent utvalg av produkter. Vi samarbeider med anerkjente speditører som hjelper oss med leveranser til hele landet. Normalt tar leveransen 2 – 7 arbeidsdager.

Flere og flere konsumenter oppdager hvor enkelt og komfortabelt det er med e-handel. Vår webshop har alltid åpent, og her har du tilgang til vårt komplette sortiment. Du finner alltid oppdatert informasjon om produkter, priser og lagerstatus. Vi tilbyr deg som kunde et trygt betalingsalternativ. Dessuten gir vi våre kunder muligheten til å dele sine produkt- og kjøpeerfaringer med andre konsumenter.

Vi er svært interesserte i dine synspunkter, idéer og forslag til forbedringer. Nøl ikke med å ta kontakt for spørsmål eller mer informasjon. Vi lover at vi skal gjøre vårt beste, slik at du finner det du søker hos oss.

Kontaktskjema »

Siste omtaler
 • Ola 12.03.2019 Ca. 1 uke
  En gjeng med tvilsomme kremmere. Levere feilvarer, nekter returer, haler ut tida, svarer ikke på henvendelser. Postboks leverer helt greit men dette jo ikke til trett.no’s kreditt
 • Øystein 27.08.2018 4 dager
  De bruker PostNord som leverte til feil sted, dette ville de ikke rette opp i, så jeg avbestilte likegodt kjøpet.
 • Håvar 27.01.2018 3 uker eller mer
  Fikk levering herfra med skade, Har sendt 5 henvendelser uten at disse blir besvart. Utrolig useriøst
 • Anne Grethe 26.10.2017 2 dager
  Kjøpte ventilator men den var dessverre transportskadet. Sendte reklamasjon og fikk svar etter 1 time. Ny vare på vei, leveres på dør og de tar med skadet vare tilbake. SUPER Service på kundeservice! Vil handle her igjen.
 • Heidi 10.08.2017
  Handlet gasskomfyr hos tretti..fikk levert rask hjemme..da vi skulle koble til gass slange og tenne på sto flammene opp..veldig rart..d hva med dyser så ovnen hva ikke klargjort til bruk..vi leste ikke de små skrift att d måtte en fagperson og justere ovnen..så alt i alt så ble det en kostbar ovn..da vi måtte ha en elektriker..merkelig att de selger noe som er halvferdig..kommer ikke til og handle eller anbefale tretti.no til noen
 • Henrik 24.08.2016 3 uker eller mer

  Tretti krevde betaling for et produkt jeg aldri hadde mottatt. Colligent ordnet opp og kansellerte dette tullball greiene. Styr unna Tretti