Om Trademax.no

Trademax startet virksomheten i 2004.
Anledningen til at vi startet var at vi mente at mange innredningsprodukter i Norge var unødvendig dyre.
Dette fordi mange firmaer kjøper inn varer der flere mellomledd skal ha betalt. Dermed genereres unødvendig høye priser for deg som kunde.

Hvordan kan vi tilby så lave priser?
Vi forsøker å kjøpe interessante produkter med høy kvalitet direkte fra fabrikken for å unngå ekstrakostnader i mellomleddene.
Vi har vært veldig nøye når vi har valgt våre samarbeidspartnere og vi strever etter kvalitet, design og funksjon.

Forretningsidé
Vår forretningsidé er å tilby produkter til markedets absolutt beste priser uten å gi avkall på kvaliteten. Vi kan levere til alle kunder uansett hvor du bor i landet og til laveste pris. Vi står dessuten for personlig service som innebærer at du slipper å bli koblet til forskjellige personer eller måtte sitte i kø til kundeservice.

Service og trygghet
Vi nøyer oss ikke bare med å holde lave priser; vi vil også at våre kunder skal kjenne at de handler fra et seriøst firma med gode garantivilkår, personlig service samt raske og sikre leveranser. Vi tilbyr dessuten returrett og svar på spørsmål innen 24 timer. For de kundene som ikke har mulighet til å hente sin vare selv, tilbyr vi hjemleveranse med DHL eller Posten i hele Norden.

Sortiment og kvalitet
Vårt sortiment fornyes kontinuerlig. For å finne leverandører med kvalitetsprodukter gransker vi aktivt markedet og utfører tester på alle produkter innen vi tar de inn i vårt sortiment.
Lager og logistikk
For å sørge for effektive og raske leveranser har vi valgt å samarbeide med DHL og Posten.

Å handle fra Trademax.no er både trygt og sikkert:
- Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms.
- Vi tar inn kvalitetsprodukter fra sertifiserte leverandører.
- Alt vi selger har vi selv testet og godkjent.
- Vi har mulighet til å frakte produktene hjem til deg.
- Vi tilbyr sikre betalingsalternativer.
- For å sikre den beste kunderservice er vår butikk åpen året rundt; vi finnes for deg til og med når sesongen er over!

Frakt

Se fraktinfomasjon på trademax.no.

Omtaler av Trademax.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Jul 09.11.2018 Ca. 2 uker
  Bestilte mange varer derfra, og har vært noe galt med de fleste. Varer av uforventet lav kvalitet sammenlignet med andre steder rundt samme pris. Flere av varene var skjeve og hadde skader når jeg fikk dem. I tillegg hadde sofamodulen jeg bestilte putetrekk i flere ulike hvitnyanser.
  Det å få pengene tilbake for varene det var noe galt med har tatt rundt et halvt år, og Trademax har prøvd å...
 • Anita 28.02.2017

  Chilli.no og Trademax.no er samme firma som opererer med forskjellige navn og priser. Jeg bestilte først et bord hos den ene nettbutikken, for å rett etterpå finne samme bordet billigere hos den andre. Kansellerte første ordre umiddelbart, og bestilte på nytt hos den andre nettbutikken deres.
  Man skulle trodd det var grei skuring ettersom kanselleringen ble gjort et par timer etter bestilling og dette var en kveld midt i romjula. Men nei! Chilli/Trademax påstod og påstår fremdeles over to mnd etterpå at de hadde jo sendt varen allerede, så skulle jeg ikke ha begge bordene så må jeg betale 1495,- for returfrakten! Ja, for det er jo veldig sannsynlig at bordet ble pakken og sendt på kvelden i romjula!!! :(

  ...

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker