Om Trademax.no

Trademax startet virksomheten i 2004.
Anledningen til at vi startet var at vi mente at mange innredningsprodukter i Norge var unødvendig dyre.
Dette fordi mange firmaer kjøper inn varer der flere mellomledd skal ha betalt. Dermed genereres unødvendig høye priser for deg som kunde.

Hvordan kan vi tilby så lave priser?
Vi forsøker å kjøpe interessante produkter med høy kvalitet direkte fra fabrikken for å unngå ekstrakostnader i mellomleddene.
Vi har vært veldig nøye når vi har valgt våre samarbeidspartnere og vi strever etter kvalitet, design og funksjon.

Forretningsidé
Vår forretningsidé er å tilby produkter til markedets absolutt beste priser uten å gi avkall på kvaliteten. Vi kan levere til alle kunder uansett hvor du bor i landet og til laveste pris. Vi står dessuten for personlig service som innebærer at du slipper å bli koblet til forskjellige personer eller måtte sitte i kø til kundeservice.

Service og trygghet
Vi nøyer oss ikke bare med å holde lave priser; vi vil også at våre kunder skal kjenne at de handler fra et seriøst firma med gode garantivilkår, personlig service samt raske og sikre leveranser. Vi tilbyr dessuten returrett og svar på spørsmål innen 24 timer. For de kundene som ikke har mulighet til å hente sin vare selv, tilbyr vi hjemleveranse med DHL eller Posten i hele Norden.

Sortiment og kvalitet
Vårt sortiment fornyes kontinuerlig. For å finne leverandører med kvalitetsprodukter gransker vi aktivt markedet og utfører tester på alle produkter innen vi tar de inn i vårt sortiment.
Lager og logistikk
For å sørge for effektive og raske leveranser har vi valgt å samarbeide med DHL og Posten.

Å handle fra Trademax.no er både trygt og sikkert:
- Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms.
- Vi tar inn kvalitetsprodukter fra sertifiserte leverandører.
- Alt vi selger har vi selv testet og godkjent.
- Vi har mulighet til å frakte produktene hjem til deg.
- Vi tilbyr sikre betalingsalternativer.
- For å sikre den beste kunderservice er vår butikk åpen året rundt; vi finnes for deg til og med når sesongen er over!

Frakt

Se fraktinfomasjon på trademax.no.

Omtaler av Trademax.no

Totalt 1 av 5

Basert på 13 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Jorunn 11.04.2020
  ADVARSEL Gjorde research her og via Brønnøysundregistrene for å avdekke min mistanke vedrørende linken mellom Chilli møbler og Trademax, da jeg fant mistenkelig mange fellestrekk både mht produkter, markedsføring og elendige kundeomtaler.

  Kjøpte en dobbel daybed/himmelseng fra Chili møbler (samme som står bak Trademax-og nøyaktig samme produkt). Svært lang leveringstid. Produktet helt...
 • Christian 16.03.2020 Ca. 2 uker
  Jeg var dum, handlet uten å sjekke erfaringer...

  La inn en ordre på ca 12.000 for 10 dager siden. Dagen etter at ordren var inne, var det kampanje på alle varene. Det var umulig å få lagt inn rabatten, å vi sitter fremdeles å venter på varene som ikke er levert. Det kaller jeg useriøst. Det er faktisk penger spart på å sende alt i retur, å bestille på nytt. Her ville jeg ikke handlet igjen.
 • Malin 02.03.2020 3 uker eller mer
  Helt forferdelig kundeservice, styr langt unna dette firmaet. Varer ble levert 3 mnd. forsinket og når varene først kom var det både feil varer, knuste varer og varer som aldri kom. Vært en evig lang kamp om reklamasjon hvor du må krangle med arrogante kundeservice medarbeidere, de har null kontroll og legger ikke et fnugg av innsats i og få en fornøyd kunde. Varene leverer heller ikke til forventet resultat og bildene ser bedre ut enn virkeligheten. Skam skam og enda mer skam. Styr unna!
 • Ingvill 29.02.2020 3 uker eller mer
  Utrolig treg levering, produktet samsvarte ikke med bilder på nettet, dyrt og tungvint å returnere varen, fire uker etter retur har jeg fortsatt ikke fått penger tilbake. Anbefaler ingen å handle med dette firmaet.
 • Ida 09.02.2020 3 uker eller mer
  Bestilte seng som skulle komme i løpet av 5-10 virkedager, det tok over en måned. Når den endelig skulle bli levert fikk jeg mail om at leverandør ville ta kontakt med meg 1-3 dager før leveranse, de ringte en time før (og midt på dagen når folk flest er på jobb) og så de kom.

  Når sengen endelig ble levert ble undermadrassene levert uten emballasje og var derfor såklart skikkelig møkkete...
 • Elisabeth 07.02.2020
  Håpløst - leveringstiden ble «plutselig» doblet og kommer ikke før om 10 uker! Det er Uholdbart!