Om TotalData.no

Total Data ble stiftet i juni 2000 av Rune Ness og Andreas Haug. Vi startet som ren nettbutikk, med salg til alle deler av landet.
Vi var aktivt med i pristester fra landsdekkende nettaviser, blant annet DinSide.no. Her fikk vi gang på gang tittelen «Beste PC-Kjøp!»

Firmaet vokste fort, og vi ble raskt kjent i lokalområdet etter mye positiv mediedekning.

I 2004 startet vi butikk i Hafstadvegen i Førde, og har siden da hatt tilhold der. Vi ønsker å være den lokale dataleverandøren i vårt område, samtidig som vi vil være tilstede med nettbutikk og tilby et godt vareutvalg til gode priser!

Vi bygger stein for stein ved å levere lav pris, god service og vise våre kunder at vi sitter med stor kunnskap.

Total Data AS er godkjent lærebedrift i IKT Servicefaget og Dataelektronikerfaget, og har 4 ansatte pr oktober 2014.

Vår visjon er å opprettholde høy kunnskap, god service og lave priser.

Frakt

Leveringstid
Alt som er på lager blir sendt innen 1-2 dager fra oss. Normal leveringstid til kunde mottar vare er normalt 1-4 dager fra bestilling.

Forsinkelse ved levering
Om det oppstår forsinkelse med leveransen får du beskjed via e-post. Du som kunde har alltid rett til å heve kjøpet ved forsinkelse.
Vi vil alltid gjøre det vi kan for å sikre raskest mulig leveranse. Vi står ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap for kunde ved forsinkelse.
Les mer på Totaldata.no

Siste omtaler
  • Kim André Thoresen 14.12.2009

    Gode priser og rask levering. Bestillte en hel maskin, og betalte med VISA. Maskinen kom faktisk før forventet leveringstid, og den lever faktisk opp til alle mine forventninger og litt til.