Om Tights.no

✅ Gratis frakt over 500,-
✅ Rask levering
✅ Gratis bytte

Omtaler av Tights.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 22 omtaler, siste 12 måneder

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud
-9%
Polar Unite

Polar Unite

Billigst hos
Siste omtaler
 • Per 22.09.2020 3 uker eller mer
  Styr unna, eneste måten å komme i kontakt med kundeservice på er å sende epost. Så om du da skulle ha utfordringer med leveransen så vil du ikke kunne få rask hjelp.

  De feilinformerer jevnt over med lagerstatus og gjemmer det i produktbeskrivelsen sin. Ikke spesielt tillitsvekkende.
 • Espen 05.09.2020 Ca. 1 uke
  Fikk 2 av 3 varer. Klagde, men før de kunne gå videre måtte jeg signere på et eller annet skjema og bekrefte at varen manglet i pakken. Greit nok, men tiden begynte å gå siden mailene tydeligvis bare blir besvart om natten (umulig å ringe), og konen måtte ha varen til senest en bestemt dag. Ønsket derfor at de skulle sende ny vare snarest. Neida, etter x antall mailer og dager ble varen refundert...
 • Ida Norderhaug 04.09.2020 Ca. 1 uke
  Får ødelagte og knuste produkter. Får ikke refundert alle disse. Dårligste kundeservicen jeg har møtt noen gang.
 • Gry 10.06.2020 Neste dag
  Kjøpte en Polar puls klokke til en uslåelig pris, den ble bestilt på mandag ettermiddag og ankom med helthjem i min postkasse onsdag morgen! Lynrask levering og service! Veldig fornøyd, her kommer jeg garantert til å handle igjen ved en senere anledning.
 • Stian 07.06.2020 3 uker eller mer
  Bestilte en vare herfra i oktober for 3 år siden som skulle gis bort til jul. De klarte ikke levere, og de klarte heller ikke informere om det før 23. desember.
  Siden den gang har de sendt meg jevnlige kampanjer på SMS til stor irritasjon i over 3 år, på tross av at jeg har meldt meg av denne tjenesten over 20 ganger.
  Konkluderer med at selskapet har dårlige leveranser og null respekt for kunders privatliv. Hold deg unna de her.
 • Maren 23.04.2020 Neste dag
  Internettbutikken er rotete og mange funksjoner virker ikke. Det er umulig å komme i kontakt med kundeservice annet enn mail som de svarer på etter en stund. Når min ordre fikk feil adresse var det ingen mulighet til å kontakte de for å endre dette før pakken ble sendt. Da jeg omsider fikk svar var de lite imøtekommende og ba meg ta kontakt med "de som bor på adressen og selv hente pakken"...