Om Tights.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Tights.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Tights.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 25 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Eirik 19.09.2019 5 dager
  Bestilte 3 produkter tok 4 dager før de sendte den IG når de sendte den hadde de ikke mer av det ene produktet. De har enda ikke sendt meg pengene tilbake
 • Rune 21.08.2019 Ca. 1 uke
  Utrolig tregt skulle sende en mini ofte fra Oslo til Skedsmo, tok en uke .. helt utrolig tregt . I tilegg klarer de å sende feil vare .. nei bedre å bruke gymgrossisten eller seriøse aktører .. de her er helt fullstendig amatører
 • Monica 05.08.2019 Ca. 2 uker
  Utrolig dårlig kundeservice. Bestilte kettlebell fra deres side som skulle være 16 kg (ifølge både teksten og bildet), men den viste seg å være 14 kg i stedet. Dersom jeg ville bytte til det antall kilo jeg i utgangspunktet ville ha, måtte jeg dekke alt av kostnader selv. Utrolig dårlig service når de har så mye feilinformasjon på sin egen hjemmeside. Ved flere anledninger har jeg også opplevd veldig lang leveringstid på varer, til tross for at jeg valgte ekspresslevering tok det opp mot tre uker. Jeg kommer heller til å velge noen som bryr seg om kundene sine neste gang.
 • Camilla 01.08.2019 5 dager
  Hold dere unna!!!! ELENDIG kundeservice. Får ikke levere tilbake en tights som er SYDD FEIL på den ene siden fordi "Det ikke er noe galt med tightsen" Hva faen?? Aldri vært borti no sånt før.
 • Anette Mikkelborg 29.07.2019 Ca. 1 uke
  STYR UNNA å handle her, de har dårligere returhåndteringer enn Wish og Ebay kombinert. Kjøpte en tights som etter ETT BRUK prellet av logoen på, logoen dekker halve leggen og er knallrosa så den synes veldig godt. Fikk tilbud om generøse 30% tilbakebetaling, på tross av at returen ikke var godkjent fordi det "ikke er noe galt med tightsen" 🤣🤣🤣 Jeg tror de gjør lurt i å ikke gi kunder mulighet for å gi stjerner eller anbefalinger på facebook.
 • Tove 28.06.2019
  Bestilte sukkerfritt godteri med utløpsdato feb 2020. I juni 2019. De som ble levert hadde utløpsdato feb 2019. Altså allerede gått ut, OG ett år etter det som sto markedsført. Sende epost til kundeservice og fikk bare ett tullesvar. Om at godteriet fortsatt var spisbart. Det var ikke poenget! Svarte opp på denne, og da svarer de ikke mer. Elendig kundeservice!