Om Tights.no

✅ Gratis frakt over 500,-
✅ Rask levering
✅ Gratis bytte

Omtaler av Tights.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 29 omtaler, siste 12 måneder

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud
Siste omtaler
 • Britt 21.02.2020 3 uker eller mer
  Fullstendig fraværende kundeservice
  Ikke snakk om dårlig kundeservice. Det eksisterer ikke kundeservice.
  De skryter av 2-3 dager leveringstid. Det har nå gått 3 uker og det er ikke mulig å få kontakt med dem, ikke kommer varene og pengene er borte. Dagens anbefaling; Bruk pengene dine andre steder.
 • Frank 20.02.2020 2 dager
  Sender etter bare dager fra første bestilling reklamespam på SMS og mail uavhengig om dette avslås. Bestilt 3 av en type produkt og fikk bare 2. Anbefales absolutt ikke!
 • Oskar 15.02.2020 Ca. 1 uke
  Grusom kundeservice.. bestilte 2 varer med uhell som butikken har egentlig lagg opp til med at man får ikke noe bekreftelse nàr man har kjøpt før langt senere. Når jeg da sender en mail for å kunne avbestille pakken sier de at de allerede har pakket begge som var samme dag 20 min etter kjøp ( dette er fysisk ikke mulig) når jeg da skal returnere koster det både penger men også laget sånn at det skal være vanskeligest mulig. Grusom butikk ALDRI KJØP HER
 • Trond 12.02.2020
  Elendig! Bruker lang tid og kansellerer ordre og selger de tilbake til en høyere pris! Forkastelig!!!
 • Ola 07.02.2020 Ca. 1 uke
  Helt rævva kundeservice når det gjelder å returnere varer.
  Returnerte ettpar artikler for 3uker siden. Eneste svaret jeg får av tights.no er at de ikke motatt varen. Har snakket med posten som har registrert tilbakelevering til tights.no men tights.no vil fortsatt ikke refundere pengene.
  Jævla svindel!

 • Kamilla 06.02.2020 3 dager
  STYR UNNA- kast pengene ut vinduet eller bestill fra noen andre. Kundeservicen er helt skandale.

  Brukt samme PWO i en årrekke, bestilte nylig fra tights og det smaker mugg. Prøver å reklamere, får bare tullesvar om at det ikke er noe galt med produktet og det bare er jeg som er misfornøyd med smaken?! Latterlig.