Om Thansen.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Thansen.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Thansen.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Gaute Greipsland 21.09.2020
  Styr unna hvis det ikke er lagervare
  Vi bestilte en moped som skulle vært levert ferdig med bagasjebox i slutten av august, til avtalt pris. Etter flere utsettelser har vi fremdeles ikke fått den, og de har attpåtil vært så frekke at de skal ha 1500 ekstra for en ramme de trenger for å montere boksen. Folkene i butikken er greie og mente de hadde lovet oss dette for den avtalte prisen, men de fikk ikke lov av thansen sentralt å ha god kundeservice. Jeg skal ihvertfall ikke sette mine ben i den butikken mer hvis ikke jeg må.Nå har vi ventet i nesten 3 uker lenger enn lovet.
 • Trond 18.07.2019 2 dager
  Rask behandling av ordre. Men det hjelper lite når innholdet er feil. Nå svarer de ikke på mail eller henter ut de returnerte delene.
 • Kåre 09.03.2017

  Meget bra service fra ansatte/leder ved Thorshov Tiller. Vilje til å rette opp når feil har oppstått med produktet, god kommunikasjon, uten å fraskrive seg ansvar. Anbefales.

 • Jens 21.12.2016 Ca. 2 uker

  Dårlig beskrivelse av varen som gjør at man kun får 1/3 av det man bestiller, i tillegg er det kundens feil at varebeskrivelsen er så dårlig at den ikke er til å missforstås.


  Dårlig kundeservice, men raskt svar, og gratis retur hjelper dessverre ikke med at det noen gang blir aktuelt å handle et sted hvor det er ens egen feil å forvente at man får det som man forventer.