Om Telenor.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Telenor.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Siste omtaler
 • Martin A. 01.08.2014 Ca. 2 uker
  Får du problemer med mobiltelefonen din, og må sende den til reparasjon må du faktisk betale 250,- kr for å få ut en lånetelefon, hva i alle dager er dette for noe vas?
  Vist ikke må du vente i 7 dager før du kan bestille en lånetelefon, så de mener altså man skal være uten tlf i 7 dager + frakttiden.
  Håpløst spør du meg.

  Så de mener at du må betale 250,- kr for noe du allerede...
 • Rune 10.05.2012 5 dager
  Enkel og grei bestilling.
  Ok leveringstid.

  Kjempe god kundeservice.
  Sendte inn en 2 år gammel Nokia med skurr i høyttaleren, har åpnet den selv også for å blåse den ren da jeg ikke trodde det var garanti på den.
  Fikk tlf tilbake etter ca 1 uke med ny høyttaler + noen andre deler.
  Alt gikk på garanti :-)
  Skal bytte tlf i løpet av sommeren, blir garantert handel hos telenor igjen.
 • Dan 16.10.2011 5 dager
  God kundeservice men alt for dyr på mobil priser. Får vite stort sett alt du vil å meir så det men fortsatt litt dyr.
 • Dag Inge 01.09.2011
  Veldig godt fornøgd med Telenor, spesielt etter dei no har lagt om sine nettsider slik att alt ved mitt forhold er på same side, mobil, fasttlf og breibånd. Har og god erfaring med kundeservice.
 • Idar 08.06.2011
  Siden de siste omtalene er i grunn fra 2009, blir jo det egentlig helt feil. Telenor har fikset og oppdatert butikken demmes på alle mulige måter. Men uansett;

  Bestilte en telefon der i fra i fjor, tokk et par dager før den kom i posten :) Bestilte også en ny telefon tidligere idag.

  Informasjonen om telefonen er enkel å finne, siden det står rett under x) Et lite trekk på grunn av noen små feil i infoen.
 • 09.07.2010
  Bestilte en HTC HD2 på mandag kveld og fikk pakken på torsdag.
  Fikk e-post med sporingsnummer etter bestilling.
 • Nils Mokleiv 14.12.2009
  Billig og kjapp levering.
  Bestillte en HTC telefon fra Telenor.no på søndag (med abb.) Prisen var over 1000-lappen billigere enn andre steder med samme abb.

  Tidlig onsdag var telefonen på plass på det lokale postkontoret.  Kan anbefales.
 • Espen Molven 14.12.2009
  Helt greit
  NEttbutikken til telenor stråler ikke proffesjonalitet. Innformasjonen er krøkkete tilgjengelig og en kunne gjerne sett en enklere og mer brukervennlig løsning. Helst ville jeg hatt en mulighet for å følge bestillingen. Det er også et svare strev å fylle inn nok felter for å få bestillingen gjennom.
 • Berit Larsen 14.12.2009
  Useriøst
  Kjøpte SE z610i av dem for et år siden. Lyden begynte å streike etter rundt en måned, så jeg klagde til dem. Fikk sendt til rep, men de fikset ikke lyden, bare slettet alt innhold. Ba igjen om reperasjon på garanti, gjentatte ganger, men de ignorerte meg fullstendig. De driter i service som ikke gir dem penger i kassa.