Om Techbay

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Techbay.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Siste omtaler
 • Trond 08.07.2015 Neste dag
  Den raskeste ordrebehandlingen jeg har vært borti. Bestilte noen varer fredag kveld, de var fremme på postkontoret tirsdag. Har et bredt utvalg av varer man vanskelig får tak i i Norge, og prisene er gode. Min nye go-to-butikk for kjøling, filtre og casemods.
 • Kim 25.12.2012 Ca. 1 uke
  Meget bra utvalg, Norges beste mtp. vannkjøling, og godt servicenivå. Selskapet som har satt opp nettbutikken deres har ikke skjønt at Svalbard er momsfritt, så da ble vi enige at jeg bestiller via mail og at de sender via oppkrav med fratrukket moms. Ingen problemer i det hele tatt!

  Gode produkter og de er også hjelpsomme hvis uforutsette feil skulle oppstå. Det tar ca ei uke før jeg får varene i posten men sånn er Svalbard. :)
 • Lars 17.08.2012 2 dager
  Bestilte opprinnelige en Mugen 2 CPU-kjøler, men fikk beskjed av butikken om at denne ikke lenger var i sortimentet. Som et plaster på såret tilbød de meg en Mugen 3 i stedet, noe som er en noe dyrere kjøler, til samme pris.

  Jeg spurte om jeg i stedet kunne få tilsendt en annen kjøler (samme pris som Mugen 3), noe de gikk med på. Dette er meget bra service!
 • Willy 20.07.2012 Neste dag
  Hvis du trenger pålitelige produkter av høy kvalitet, knallbra service og skikkelig kundeoppfølging - dette er butikken for deg. Jeg har handlet fra Techbay de tre siste årene og bygd flere systemer som sviktet aldri. I tillegg har jeg fått gode råd og svar på vanskelige spørsmål. Anbefales på det sterkeste!
 • Roger 26.06.2012 2 dager
  Er meget fornøyd, kjøpte mitt første vannkjølingsett av dem! De har kort leveringstid og utrolig service, blir nok en del handling hos dem fremover:)
 • Anders Tangedal 17.05.2012
  Svært skuffa. Forsøkte og kjøpe ei vannpumpe og nippler. Eg fekk ikkje betalt ordren ettersom på grunn av ein feil mellom techbay og betalingsselskapet deira.

  Dette kan ha vert ein tilfeldigheit, men heile selskapet framsto veldig useriøst. Sjølv om eg hadde dokumentert feilmeldinga eg ekk opp virka det ikkje som dei trudde på meg.