Om SuperSmart.no

OBS: Supersmart.no er gått konkurs.

Supersmart har et av Norges største varesortiment innen data og elektronikk. Vi henvender oss til privatpersoner, bedrifter og offentlige etater. Supersmart har en effektiv drift og lave kostnader. Vi kan derfor levere datautstyr og elektronikk til meget konkurransedyktige priser.

Rask levering
Supersmart har et tett og nært forhold til våre leverandører, noe som sørger for rask levering til våre kunder. Supersmart har også sentrallager i Oslo. Vi kan derfor tilby Oslo kunder levering samme dag.

God support og service
Alt vi gjør dreier seg om å ha fornøyde kunder, fornøyde ansatte, samt å videreutvikle Supersmart til et enda mer solid og seriøst alternativ i elektronikkbransjen. Vi er tilgjengelig på mail, telefon og chat fra 09-17 hver dag. Vi har dyktige medarbeidere som både kan hjelpe deg i forkant og etterkant av kjøp. Hos oss gjør du en trygg og god handel. Velkommen til oss!

Siste omtaler
 • Oda Stykket 18.06.2015 3 uker eller mer
  Jeg har aldri tidligere hatt noen problemer med noen nettsteder, hverken E-bay, coverbrands eller andre norske og utenlandske nettsider. Jeg er så skuffet over behandlingen jeg har fått gjennom denne nettbutikken. Jeg har ringt fem ganger uten svar noen av gangene, og har alltid ringt innen telefontiden. Jeg har sendt seks e-poster uten annet svar enn automatiske meldinger uten svar på mine spørsmål. Veldig skuffet over denne bedriften.
 • Torbjørn 09.06.2015 3 uker eller mer
  De var best på pris i følge prisjakt, så jeg bestemte meg for å prøve - verste avgjørelse noensinne.
  Nå har det gått snart to måneder, varen er gått ut av sortementet, jeg etterlyste bestillingen min for ca. to uker siden uten å få svar (etter to ytterlige mail fra min side), pengene er trukket fra konto, status står fortsatt som 'behandlet, ikke sendt'.

  Det siste avsnittet under "Om...
 • Martin 16.02.2015 3 uker eller mer
  Jeg bestilte et RAID kort i september. Det ble levert i november, til tross for grønn lagerstatus (1-3 dager). Når kortet omsider kom så manglet det både en SATA-SAS kabel, samt at esken så åpnet ut.

  Etter å ha prøvd det i maskinen min viste det seg at det har problemer med kompatibilitet. Når jeg kontaktet fabrikkens egen support så ble jeg anbefalt å kjøpe et bedre kort med flere ressurser...
 • Ky 13.12.2014 3 dager
  Utrolig bra kundeservice, lett å få tak i. Fikk gratis frakt også. Super fornøyd!
 • Aslak 23.10.2014 3 uker eller mer
  Grei pris, og levering på første bestilling. Varen viste seg da ha feil. Retur søknad gikk greit i orden. Men etter at varen skulle da ha vært sendt, har det gått mange måneder, og fortsatt ingen vare i posten. Etter å ha kontaktetsupport på mail, var beskjeden først at un derleverandør hadde sendt pakke til feil kunde, og at feil var rettet opp i. Deretter venting i noen uker, ny mail, og...
 • Edvin 20.05.2014 Samme dag
  Rask levering, billig pris.
  Jeg kjøpte et minnekort til min canon 7D. Etter et halvt år streiket det, da sendte jeg det inn og fikk raskt ett nytt uten noe drama. Anbefales på alle punkter for min del.
Vis alle omtaler (32)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord