22 55 26 70
supersmart.no

Om SuperSmart.no

OBS: Supersmart.no er gått konkurs.

Supersmart har et av Norges største varesortiment innen data og elektronikk. Vi henvender oss til privatpersoner, bedrifter og offentlige etater. Supersmart har en effektiv drift og lave kostnader. Vi kan derfor levere datautstyr og elektronikk til meget konkurransedyktige priser.

Rask levering
Supersmart har et tett og nært forhold til våre leverandører, noe som sørger for rask levering til våre kunder. Supersmart har også sentrallager i Oslo. Vi kan derfor tilby Oslo kunder levering samme dag.

God support og service
Alt vi gjør dreier seg om å ha fornøyde kunder, fornøyde ansatte, samt å videreutvikle Supersmart til et enda mer solid og seriøst alternativ i elektronikkbransjen. Vi er tilgjengelig på mail, telefon og chat fra 09-17 hver dag. Vi har dyktige medarbeidere som både kan hjelpe deg i forkant og etterkant av kjøp. Hos oss gjør du en trygg og god handel. Velkommen til oss!

Nyeste omtaler
 • 3 uker eller mer

  Oda Stykket 18.06.2015

  Jeg har aldri tidligere hatt noen problemer med noen nettsteder, hverken E-bay, coverbrands eller andre norske og utenlandske nettsider. Jeg er så skuffet over behandlingen jeg har fått gjennom denne nettbutikken. Jeg har ringt fem ganger uten svar noen av gangene, og har alltid ringt innen telefontiden. Jeg har sendt seks e-poster uten annet svar enn automatiske meldinger uten svar på mine spørsmål. Veldig skuffet over denne bedriften.
 • 3 uker eller mer

  Torbjørn 09.06.2015

  De var best på pris i følge prisjakt, så jeg bestemte meg for å prøve - verste avgjørelse noensinne.
  Nå har det gått snart to måneder, varen er gått ut av sortementet, jeg etterlyste bestillingen min for ca. to uker siden uten å få svar (etter to ytterlige mail fra min side), pengene er trukket fra konto, status står fortsatt som 'behandlet, ikke sendt'.

  Det siste avsnittet under "Om...
  De var best på pris i følge prisjakt, så jeg bestemte meg for å prøve - verste avgjørelse noensinne.
  Nå har det gått snart to måneder, varen er gått ut av sortementet, jeg etterlyste bestillingen min for ca. to uker siden uten å få svar (etter to ytterlige mail fra min side), pengene er trukket fra konto, status står fortsatt som 'behandlet, ikke sendt'.

  Det siste avsnittet under "Om SuperSmart.no" er etter min erfaring ren løgn. De svarer ikke på mail og er aldri tilgjengelig på chat, telefon har jeg ikke en gang orket å prøve...

  Styr unna, makan til useriøs aktør skal man lete lenge etter - jeg handler heller hos Pixmania, og det sier litt...
 • 3 uker eller mer

  Martin 16.02.2015

  Jeg bestilte et RAID kort i september. Det ble levert i november, til tross for grønn lagerstatus (1-3 dager). Når kortet omsider kom så manglet det både en SATA-SAS kabel, samt at esken så åpnet ut.

  Etter å ha prøvd det i maskinen min viste det seg at det har problemer med kompatibilitet. Når jeg kontaktet fabrikkens egen support så ble jeg anbefalt å kjøpe et bedre kort med flere ressurser...
  Jeg bestilte et RAID kort i september. Det ble levert i november, til tross for grønn lagerstatus (1-3 dager). Når kortet omsider kom så manglet det både en SATA-SAS kabel, samt at esken så åpnet ut.

  Etter å ha prøvd det i maskinen min viste det seg at det har problemer med kompatibilitet. Når jeg kontaktet fabrikkens egen support så ble jeg anbefalt å kjøpe et bedre kort med flere ressurser i kretskortet. Det gjorde jeg, og det fungerte.

  Når jeg søkte om retur etter ca. 10 dager hos Supersmart.no, så startet hodepinen. Det var svært lite informasjon å få, og først etter 70+ dager fikk jeg svar på at de ikke ville ha kortet i retur. Det tok ytterligere 30 dager før vi fant en løsning i saken, og det var ikke en god løsning.

  Det som irriterer meg er at det hverken hos produsenten eller hos butikken kommer frem informasjon som kan hjelpe meg som kunde å bedømme kompatibiliteten. Fremdeles klarer jeg ikke å finne teksten som forteller hvorfor det ene kortet fungerer, og det andre ikke.
 • 3 dager

  Ky 13.12.2014

  Utrolig bra kundeservice, lett å få tak i. Fikk gratis frakt også. Super fornøyd!
 • 3 uker eller mer

  Aslak 23.10.2014

  Grei pris, og levering på første bestilling. Varen viste seg da ha feil. Retur søknad gikk greit i orden. Men etter at varen skulle da ha vært sendt, har det gått mange måneder, og fortsatt ingen vare i posten. Etter å ha kontaktetsupport på mail, var beskjeden først at un derleverandør hadde sendt pakke til feil kunde, og at feil var rettet opp i. Deretter venting i noen uker, ny mail, og...
  Grei pris, og levering på første bestilling. Varen viste seg da ha feil. Retur søknad gikk greit i orden. Men etter at varen skulle da ha vært sendt, har det gått mange måneder, og fortsatt ingen vare i posten. Etter å ha kontaktetsupport på mail, var beskjeden først at un derleverandør hadde sendt pakke til feil kunde, og at feil var rettet opp i. Deretter venting i noen uker, ny mail, og vente 2-3 uker uten svar. Maile igjen. Samme beskjed, "vare sendt". Noen uker senere, "skal undersøke på nytt". Nye 3 uker ingen svar på mail. Totalt sett flere måneder venting, og ingen vare mottat enda.

  Oppdatering: 13 Nov. 2014:
  Jeg fikk svar på mail, rett etter at jeg skrev og sendte forrige innlegg. Fikk vite at de ventet på at en tredje person som varen var blitt sendt feil til, skulle sende den videre. De sa på mail for 3 uker siden at de skulle vente et pat dager til, og hvis de da ikke hørte fra deres underleverandær skulle de få dem til å sende ny vare. Men som sagt "et par dager" har nå blitt 3 uker, og fortsatt ingen sending.
  Intrykket jeg sitter tilbake med at er at jeg som kunde ikke blir tatt seriøst, da de har hat full mulighet til å sende ny vare i lang tid.

  Oppdatering: 05 Des. 2014:
  Varen kom nå endelig i posten nå på tirsdag. Så den kom da fram til slutt, etter flere måndeder. Er for min del glad hele styret er over.
 • Samme dag

  Edvin 20.05.2014

  Rask levering, billig pris.
  Jeg kjøpte et minnekort til min canon 7D. Etter et halvt år streiket det, da sendte jeg det inn og fikk raskt ett nytt uten noe drama. Anbefales på alle punkter for min del.
 • Ca. 1 uke

  Håvard 30.01.2014

  Handlet diverse innmat + skjerm til PC for til sammen ca. 15.000 kr. Samme handlevogn hos f.eks. Komplett hadde kostet 2.000 kr mer, så de er veldig gode på pris.

  Det ble oppgitt at varene skulle sendes innen 3 dager, men det gikk nesten en uke før varene var på vei. Ivrig etter å få bygget sammen den nye PC-en, var skuffelsen stor da jeg åpnet forsendelsen og så at de hadde sendt feil prosessor. Kundeservice har lovet å ordne opp. Så da er det bare å sette seg ned og vente igjen...

  Alt i alt: God på pris. Elendig på forsendelse. Helt OK på service når det skjærer seg.
 • Neste dag

  Erik 30.01.2014

  Bestilte vare midt på dagen den 28.01. Ble sendt samme kveld mot Bergen. 30.01 er den på vei hjem til meg.

  Supersmart har flere forskjellige samarbeids partnere virker det som. Og nok også de som tar seg av frakt.

  Første gang jeg bestilte kom frakt på 97 kr, denne ble da sendt fra Digital Impuls. Sendt til post kontor.

  Denne gangen ble varen sendt fra Also og frakten kom på 95 kr. Men denne gangen var det hjem på døren, synd jeg ikke er hjemme og må hente på post kontoret likevel.

  Svært fornøyd.
 • Neste dag

  Øyvind 08.01.2014

  Er svært fornøyd. Bra service og levering dagen etterpå. Supert.
 • Samme dag

  Kristian Vaksdal 27.11.2013

  Bra service. De sendte meg i første omgang feil produkt, men ordnet raskt opp. Produktet jeg egentlig skulle ha var ikke lenger tilgjengelig, å de sendte meg et tilsvarende produkt fra Digital Impuls som de samarbeider med.
 • Neste dag

  Robin 27.10.2013

  Bestilte vinskap på fredag. Jeg fant mandags morgen noen ting til jeg ville ha, så jeg spurte kundeservice om jeg kunne legge de til på samme ordre (for og spare porto), det skulle de få til var beskjeden.
  Så da pakken kom på døra klokka 5 samme dag (mandag, med de ekstra tingene) ble jeg faktisk endel imponert.
 • 2 dager

  Andreas 18.10.2013

  Har bestilt fra Supersmart et par ganger, og inntrykket jeg har av dem er at de gjør alt for gjøre kunden glad. Litt kluss med fjerning av frakt, men sånn er det når de ikke har noe automatisk system enda. Veldig hyggelige folk på mail, og gode priser har de også. Designet på butikken er fint, men de mangler informasjon og bilder på en god del produkter. Leveringstid har vært 2-3 dager, og det er jeg fornøyd med. Jeg anbefaler denne nettbutikken. Jeg kommer i hvert fall til å handle mer hos dem!
 • Ca. 1 uke

  Sven 31.08.2013

  Bestilte en skjerm og valgte sending med budbil siden det står at det er gratis frakt for alle sendinger over 4000kr. "Vi vil manuelt fjerne frakten når vi mottar din ordre" står det, noe som ikke ble gjort, men det ble ordnet da jeg kontaktet kundeservice på chat.
  Etter noen dager sto varen forsatt som "behandlet", så jeg kontaktet kundeservice og lurte på hvor varen ble av, siden det står...
  Bestilte en skjerm og valgte sending med budbil siden det står at det er gratis frakt for alle sendinger over 4000kr. "Vi vil manuelt fjerne frakten når vi mottar din ordre" står det, noe som ikke ble gjort, men det ble ordnet da jeg kontaktet kundeservice på chat.
  Etter noen dager sto varen forsatt som "behandlet", så jeg kontaktet kundeservice og lurte på hvor varen ble av, siden det står at varen vanligvis sendes etter 1-2 dager og siden jeg hadde valgt budbil skulle den egentlig kunne leveres samme dag. Da fikk jeg beskjed at det var litt forsinket, men at varen burde være rett rundt hjørnet.
  Etter noen dager kontaktet jeg kundeservice igjen og da fikk jeg beskjed at de hadde sendt den med servicepakke og jeg fikk et sporingsnummer (en pakke sendt fra Digitalimpuls..).

  Så konklusjon, personen(e) på kundeservicen jeg chattet med var hyggelig og alt, men de var veldig trege og det hele virker litt amatørmessig.
  Vil nok ikke velge denne butikken igjen, selv om den er litt billigere enn andre.
 • Ca. 1 uke

  Oddmar 18.08.2013

  Har ikke handlet tidligere,Men håper det blir en god opplevelse.
 • Ca. 2 uker

  Magnus 30.07.2013

  Desverre har jeg vært litt uheldig med leveringstid her. Bestillte 3 produkter som var merket som "på lager", men dagen etter var det ene produktet satt som ikke lenger i sortement, og det andre ikke på lager. En uke senere var 2 av produktene hos meg, det tredje, står som på lager i butikken nå, men ikke motatt enda. To uker gått i morgen. Har måttet kontakte jevnlig for å få vite noe om forsinkelsene og få sporingsnummer da dette ikke har blitt vist på ordresiden.

  Rom for forbedring når det gjelder info om leveringstider og oppdatering av ordrestatus med sporingsnummer osv.
 • Neste dag

  Anders Erikstad 16.07.2013

  Fornøyd! Fikk et produkt som ikke fungerte, men hyggelig og løsningsorientert betjening på mail løste saken. Proft inntrykk! Prøver helt klart supersmart igjen dersom prisen er konkurransedyktig. Litt vanskelig å finne frem på sidene. De har alt for mange produkter.
 • Samme dag

  Petter Christian 11.07.2013

  Fornøyd! Rask levering og god support. Best på pris på det produktet jeg kjøpte.
 • 5 dager

  Håkon 29.05.2013

  Har handlet her 2 ganger, og begge ganger har vært en god opplevelse. Begge gangene har de også vært billigst på prisguiden, og de har sendt varene med budbil til omtrent samme pris som andre sender med post. Nettsidene fremstår som ryddige, og de har ofte varer som andre ikke tar inn (se for eks. RAID-kort og vannkjøling).

  Første gang kom det med budbil hjem på døren samme dag (Oslo)...
  Har handlet her 2 ganger, og begge ganger har vært en god opplevelse. Begge gangene har de også vært billigst på prisguiden, og de har sendt varene med budbil til omtrent samme pris som andre sender med post. Nettsidene fremstår som ryddige, og de har ofte varer som andre ikke tar inn (se for eks. RAID-kort og vannkjøling).

  Første gang kom det med budbil hjem på døren samme dag (Oslo). Nå sist tok det 5 dager (som var over estimert tid på hjemmesiden). Sendte email til kundeservice, og 2 minutter etterpå ringte en hyggelig kundebehandler og avklarte hva som hadde skjedd, og samtidig booket inn budbilen samme dag.

  Kommer til å handle hos disse igjen.
 • Knut Ivar 27.05.2013

  Sjekk priser før du handler her! Har sett litt på kamerautstyr, og det er
  1. Spesifisert feil
  2. 20-50% dyrere enn andre butikker.
 • Runar 21.05.2013

  Styr langt unna!!

  Kjøpte 2 stk 2,5" disker til laptop for ca halvt år siden. Det vist seg å være SAS disker.
  Dette har de i ettertid rettet opp på hjemmesiden.
  Fikk godkjent retur, men når de mottik varene er det helomvending.
  Pga at jeg handlet som næringsdrivende blir jeg plutselig bare tilbudt X antall prosent av ordren.
  Dette har jeg ikke godtatt.
  Et halvt år etter har jeg enda ikke mottatt noe fra de.
  Hverken varere tilbake eller penger.
  Slik driver man ikke butikk!
 • Ca. 2 uker

  Alex 06.05.2013

  Stryr unna. Bestilte her d 29.4.2013 og orderen min står enda som behandlett d 6.5-2013 men ikke som sendt. Denne varen har de over 40 stk på lager. Jeg snakket med kundeservice og fikk ett sporingsnr som ikke gir noe resultat. de sa den hadde blitt sendt idag 6.5.2013 men har ikke fått noe e-post om dette heller. Kommer ikke til å benytte meg av denne siden fremover.
 • Neste dag

  Henrik 04.05.2013

  Jeg har et bra inntrykk. Bestilte en laptop og fikk den dagen etterpå. Bra priser! Foreløpig ikke noe å utsette på denne butikken.
 • Csaba 22.04.2013

  I actually registered just to tell my opinion. Avoid them! I ordered a router what was on stock (more than 60 pcs) 2 weeks ago. Since that nothing happened. A week ago I asked them about it by chat (because they don`t pick up the phone), and they promised that it will be sent the next day. It was a week ago and it is still not sent. Last friday I sent a mail about cancelling my order. No reply, no...
  I actually registered just to tell my opinion. Avoid them! I ordered a router what was on stock (more than 60 pcs) 2 weeks ago. Since that nothing happened. A week ago I asked them about it by chat (because they don`t pick up the phone), and they promised that it will be sent the next day. It was a week ago and it is still not sent. Last friday I sent a mail about cancelling my order. No reply, no money back yet. The only thing I want now to get my money back somehow and forget this crap, unserious and unreliable shop. They don`t do what you pay for and they don`t communicate either. Do not buy from them. You can be lucky, and have a smooth deal, but you risk that you end up without the ordered item and your money!!! A correction to my previous post. Finally I got my package after two weeks. However I was kept totally uninformed about the status of the order, and therefore I got desperate. Anyway after all, I got my order, and they apologized for the problem. Hopefully they will handle orders and costumers better in the future.
 • Samme dag

  Lasse Henriksen 04.04.2013

  Positivt inntrykk! Fikk varen samme dag som jeg bestilte. Ble ringt opp etter at jeg la ordren for å avtale leveringstidspunkt (siden jeg ikke hadde påført dette i ordren) og fikk den levert på kvelden. Foreløpig veldig fornøyd!
 • Samme dag

  Solfrid 08.03.2013

  Har bare vært fornøyd etter å ha handlet i denne butikken!
 • Neste dag

  John-André Lammethun 06.03.2013

  Har handlet hos Supersmart flere ganger nå, og er svært fornøyd med spesielt leveringstiden!
  Men det viktigste er servicen! Online chat service er ubetalelig, og alt blir ordnet med ett smil om det skulle være noe. Veldig høy grad av problemløsningsevne! 6+ for det!
  Hadde feil på ett tastatur jeg fikk av dem, og sendte det gamle i retur, og fikk nytt tilbake umiddelbart. Veldig fornøyd :D
 • Neste dag

  Øystein Ringen 05.03.2013

  Kjøpte en router og var ikke fornøyd. den hang seg opp når jeg lastet ned mye data. Benyttet angreretten og fikk også dekket returfrakten siden det var noe galt med produktet. Det skulle egentlig bare mangle..Uansett, veldig bra og proft inntrykk!
 • Ca. 2 uker

  Nulgod 19.02.2013

  Forvent fjorten dagers leveringstid.

  Aldri vært borti så rævva support og service på en nettbutikk!

  Aldri mer....
 • Neste dag

  Jessica 24.01.2013

  I ordered a memory card and got the card the day after. Very pleased!
 • Neste dag

  Therese 10.01.2013

  Bestilte en router og noen kabler. Sendte dagen etter jeg bestilte. Ikke noe å utsette, fornøyd. Eneste er at de kunne hatt litt bedre produktinformasjon.
 • Eivind 08.01.2013

  Bestillte en skjerm derfra, valgte levering med budbil siden det var billigere enn servicepakke. Fikk en mail jeg ikke hadde sett der de spurte om jeg ville ha levering med servicepakke isteden. Og istedenfor å gå tilbake til det jeg faktisk bestillte når jeg ikke svarte, ventet de isteden i en uke! Etter at jeg svarte at jeg ville ha leveringen jeg hadde bestilt, fikk jeg så beskjed om at skjermen i mellomtiden hadde blitt utsolgt!! Fullstendig amatørmessig.

  + Personen på kundeservice var beklagende og hyggelig.

  - Såpass amatørmessig at jeg aldri vil bestille derfra igjen.
 • Ca. 1 uke

  Jan 03.12.2012

  Bra priser, men det er nok det. Etter to purringer på en ordre som var på lager ble varen sendt etter en hel uke. Første å siste kjøp derfra.
Skriv omtale av SuperSmart.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: