Om SUPERBARNA

Nettbutikken SUPERBARNA er nyoppstartet av lokale Totengründere med lokaler og lager på Kraby. Vi har praktiske klær og utstyr til barn fra de begynner i barnehage dvs ca 1 års alder og til 10 år. Vi har alle egne barn og har derfor ulike er faringer vi mener vi kan kan dra nytte av. Med oss på laget har vi også ei dame med lang fartstid i klesbransjen. Vi ønsker å ha fokus på klær med kvalitet. Barn er aktive og trenger klær som tåler bruk. Samtidig vokser de ut av klærne fort, så at klærne tåler å arves mener vi også er viktig.

Det er viktig for å ta vare på miljøet gjennom å redusere bruk-og-kast- mønsteret. Samtidig ønsker vi å ha stadig mer fokus på ta inn varer som blir produsert på en bærekraftig måte der både dyr og arbeidere har anstendige og gode forhold. Gjerne produkter som produserer av gjenvunnet materiale, f.eks noen solide og fine bagger/vesker vi har i 70% gjenvunnet industriplast.

For å ytterligere skape en bedrift med fokus på mer enn egen vinning går noen prosent av overskuddet til bistandsorganisasjonen FORUT.

Vi ønsker å være en liten nisje og en motvekt til andre nettbutikker.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale