Om Stikkontakten.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Stikkontakten.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Stikkontakten.no

Totalt 5 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Linn 09.01.2019 2 dager
  Fikk varen kjapt, og de svarte raskt på det jeg lurte på. Grei betalingsmåte.
 • Henriette Hansen 09.01.2019 2 dager
  Bestilte varene og kunne enkelt betale med Vipps. Enkelt butikk å navigere seg rundt i, og var den billigte plassen å handle på. Varene ble sendt sammen dag som bestillingen ble gjort og jeg fikk dem etter ca 2 dager.
 • Martin 17.08.2018 Ca. 1 uke
  Bestilte en baderomsvifte. Fikk status som sendt same dag, men det tok faktisk 1 uke til pakken faktisk ble hentet og sendt ifølge sporing. Svarer ikke på mail når man etterlyser leveransen. Ingen vifte på plass når elektriker kommer for å ferdigmontere...
 • Målfrid Thommasen 26.06.2018 Neste dag
  Jeg handler ikke på nettet ofte Så det var veldig greit å finne den billigste prisen på prisguiden og kjøpe baderomsviften på stikkontakten.no. svarte raskt og hyggelig på mail, og sendte varen sammen dag. Tipp topp tommel opp!
 • Patrik 15.12.2017 Ca. 1 uke
  Jeg har forsøkt å reklamere på produkt som feilet men møter bare veggen. De forholder seg ikke til forbrukerkjøpsloven uten henviser til forskrift om elektrisk utstyr for å slippe reklamasjonsansvar. På hjemmesiden har det tilkommet flere nye opplysninger om kravet rundt dette både på produktsider og under deres egen fane «ansvar» etter jeg i e-post påpekte at de mangler lovpålagte opplysninger...
 • Hege 14.11.2017
  Bestillte 3 ruller hvit isoleringsteap 7 november og betalte for dem. Fikk ordre ordrebekreftelse som var under behandling. Har ennå ikke mottatt noe og det er 14 NOV. Har sendt spørsmål om når varen blir levert. Ikke mottatt noe svar. Føler meg lurt siden varen er betalt og man hører ingenting.