Om Stikkontakten.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Stikkontakten.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Stikkontakten.no

Totalt 5 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Daniel 13.08.2020 2 dager
  Fikk varene hurtig. Kom over siden på et søk. Fin nettbutikk. Tryggheten med å ha Klarna var helt klart en vinner for meg.
 • Arild 06.11.2019 4 dager
  Får du det du skal, så er jo Stikkontakten.no bra. Skulle du komme på å angre, er nok dette ikkje eit firma eg vil anbefale. Eg gir no opp å få tilbake pengane for det eg returnerte. Ser andre har samme problemet. Styr unna Folkens!!
 • Linn 09.01.2019 2 dager
  Fikk varen kjapt, og de svarte raskt på det jeg lurte på. Grei betalingsmåte.
 • Henriette Hansen 09.01.2019 2 dager
  Bestilte varene og kunne enkelt betale med Vipps. Enkelt butikk å navigere seg rundt i, og var den billigte plassen å handle på. Varene ble sendt sammen dag som bestillingen ble gjort og jeg fikk dem etter ca 2 dager.
 • Martin 17.08.2018 Ca. 1 uke
  Bestilte en baderomsvifte. Fikk status som sendt same dag, men det tok faktisk 1 uke til pakken faktisk ble hentet og sendt ifølge sporing. Svarer ikke på mail når man etterlyser leveransen. Ingen vifte på plass når elektriker kommer for å ferdigmontere...
 • Målfrid Thommasen 26.06.2018 Neste dag
  Jeg handler ikke på nettet ofte Så det var veldig greit å finne den billigste prisen på prisguiden og kjøpe baderomsviften på stikkontakten.no. svarte raskt og hyggelig på mail, og sendte varen sammen dag. Tipp topp tommel opp!