Om Stikkontakten.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Stikkontakten.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Stikkontakten.no

Totalt 3 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Martin 17.08.2018 Ca. 1 uke
  Bestilte en baderomsvifte. Fikk status som sendt same dag, men det tok faktisk 1 uke til pakken faktisk ble hentet og sendt ifølge sporing. Svarer ikke på mail når man etterlyser leveransen. Ingen vifte på plass når elektriker kommer for å ferdigmontere...
 • Målfrid Thommasen 26.06.2018 Neste dag
  Jeg handler ikke på nettet ofte Så det var veldig greit å finne den billigste prisen på prisguiden og kjøpe baderomsviften på stikkontakten.no. svarte raskt og hyggelig på mail, og sendte varen sammen dag. Tipp topp tommel opp!
 • Patrik 15.12.2017 Ca. 1 uke
  Jeg har forsøkt å reklamere på produkt som feilet men møter bare veggen. De forholder seg ikke til forbrukerkjøpsloven uten henviser til forskrift om elektrisk utstyr for å slippe reklamasjonsansvar. På hjemmesiden har det tilkommet flere nye opplysninger om kravet rundt dette både på produktsider og under deres egen fane «ansvar» etter jeg i e-post påpekte at de mangler lovpålagte opplysninger...
 • Hege 14.11.2017
  Bestillte 3 ruller hvit isoleringsteap 7 november og betalte for dem. Fikk ordre ordrebekreftelse som var under behandling. Har ennå ikke mottatt noe og det er 14 NOV. Har sendt spørsmål om når varen blir levert. Ikke mottatt noe svar. Føler meg lurt siden varen er betalt og man hører ingenting.
 • Svein Erik Svendsen 02.11.2017
  Bestilte badevifte 28.10.17. Forstår at den først fikk status "under behandling" mandag 30.10. I dag skriver vi 2.11, og jeg har ennå ikke fått noe varsel i posten. Altfor sein levering!
 • Leif 01.07.2017 Samme dag

  Kjempe bra 👍👍

Vis alle omtaler (11)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker