Om Stayclassy.no

Norges største forhandler av ståhjulinger i Norge med
mote og trendprodukter for barn, ungdom, dame og herre!

Omtaler av Stayclassy.no

Totalt 4 av 5

Basert på 378 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Ine Røyert 02.01.2018
  Venter fremdeles på julegaver vi bestilte i november, som ble lovet sendt oss før jul. Super skuffet og kommer ikke til å handle her mer. Svarer ikke på e-post og ikke på telefon! Dette er varer vi har betalt for så jeg opplever dette som svindel. Ingen stjerne her! (Måtte vist legge inn 1stjerne)
  Blir irritert når de sender meg nye juletilbud. Selskapet bør vokse i takt med egen kapasitet og ta vare på de kundene de har er mitt lille tips til eier.
 • Kikki Bjørdal 28.12.2017 3 uker eller mer
  Angrer på at vi bestillte noe hos de. De bruker ufattelig lang tid på å svare på mail, og når de endelig svarer så svarer de kvast. Har bare vært rot fra vi trykket bestill! Tok over en måned å få varene, og da sendte de varene i flere forsendelser. Første fersendelse var ok, men nr to så sendte de en defekt vare, og så har de byttet ut ene varen vi hadde bestillt med noe helt annet....
 • Kim 24.12.2017 3 uker eller mer
  Frykter svindel! Elendig, ingen bekreftelse på Mail om mottak av ordre. De har tatt betalt for music hoodie bestilt på Black Friday, men har ikke hørt et pip fra dem eller mottatt noe som helst. Skal sette Forbrukerrådet på dem over jul.
 • Veronika 22.12.2017 3 uker eller mer
  Har sett like klokker dere selger her på wish 😂
 • Tonje Moen Haaland 22.12.2017 3 uker eller mer
  Kjøpte 4 par med sko..... etter trusler om forbruker rådet (kontaktet) og tv2 hjelper deg (kontaktet) så fikk de rompa i gir og leverte bestilte 26 nov med den beste frakten 1-2 dager og kom nesten en mnd etter... Då etter trusler om de nevnte tingene. Og mye press. Fikk svar på stayclassy Sandvika siden
 • Susanne 22.12.2017 3 uker eller mer
  Elendig kundeservice
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord