Om Stayclassy.no

Norges største forhandler av ståhjulinger i Norge med
mote og trendprodukter for barn, ungdom, dame og herre!

Omtaler av Stayclassy.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 45 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Jarand 07.06.2018 Neste dag
  Veldig bra kvalitet
 • Petter 16.03.2018 3 uker eller mer
  Billig Kina-skrot som selges dyrt i Norge. Tjener gode penger på lettlurte småbarn. Styr unna.
 • Gunhild 11.03.2018 3 uker eller mer
  Venta 3 mnd på musichoodie som skulle ha en ukes levering. Ingen beskjed om forsinkelse. Når de kom viser det seg at de ikke tåler å vaskes selv om det står det. Ørepluggene virker ikke etter vask. De svarer ikke på mail til kundeservice etter gjentatte purringer. Sønnen kjøpte classywalk, da fikk han med feil ladekabel.
 • Ingrid 05.03.2018 3 uker eller mer
  Ingen stjerne herfra. Sene leveringer, feil levering, feil på faktura, utallige telefoner og e poster for å få ordnet opp. Lite service å få. Legger ikke igje
 • Jørgen Skobu 21.02.2018 4 dager
  Tredje gang jeg handler fra denne siden og er veldig fornøyd, første gang var i 2015. Da fikk jeg varslet en litt lenger leveringstid men det gikk helt fint. Alle andre ordre kommet innen 2-4 dager.
 • Ine Røyert 02.01.2018
  Venter fremdeles på julegaver vi bestilte i november, som ble lovet sendt oss før jul. Super skuffet og kommer ikke til å handle her mer. Svarer ikke på e-post og ikke på telefon! Dette er varer vi har betalt for så jeg opplever dette som svindel. Ingen stjerne her! (Måtte vist legge inn 1stjerne)
  Blir irritert når de sender meg nye juletilbud. Selskapet bør vokse i takt med egen kapasitet og ta vare på de kundene de har er mitt lille tips til eier.
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord
Glemt passord Ny bruker