Om Stayclassy.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Stayclassy.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Stayclassy.no

Totalt 4 av 5

Basert på 446 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Trude 15.08.2017 3 uker eller mer
  Er veldig skuffet over nettbutikken. Fikk bekreftet at varene var på lager, men hadde ikke rett emballasje. Fikk deretter melding om at de hadde fått emballasje, men var tomme for varene, men ventet de inn neste uke. Har nå gått over 3 uker siden bestilling, og har ikke hørt noe mer fra de.
 • Per Henriksen 31.07.2017 3 uker eller mer
  lang leveringstid. anbefaler Eksklusivt.net istedet!
 • Brian 20.07.2017 3 uker eller mer

  Dårlig kvalitet på klokker og solbriller. Du kan finne de samme modellene på eBay, AliExpress og lignende for en brøkdel av prisen.


   


  Pluss en uendelig lang leveringstid.

 • Magnus Stenbeck 14.07.2017

  All den dritten som selges hos stayshitty er fra en nettside som heter aliexpress.com eller wish.com, de finnes også i apper.. der er alle produktene til 10 ganger lavere pris, feks spinnere koster 1.50 us dollar, frifrakt.. denne siden er helt lattelig.. aldri kjøpt noe derfra så har ikke noe formening om kundeservicen, men etter hva jeg har hørt å leser så hold dere unna!

 • Harald 13.07.2017 Ca. 1 uke

  Kjøpt spinnere av dem. Elendig kvalitet og samtlige spinnere gikk i stykker etter kort tid. En evighet å få svar på reklamasjon. Styr unna denne useriøse butikken. 

 • Brage 03.07.2017 3 uker eller mer

  Mamma og papp bestilte en Classywalk på Halloween (2017) for å være sikker på at den kom til bursdagen min (25. Des). Kom aldri og vi fikk først kontaktet dem etter bursdagen og si at vi avbestiller, møtte kjøpe en på butikken. Anyway, den i butikken som jeg kjøpte på er MYE bedre enn Stayclassy'en dems, større hjul og de holder ordene sine!


   


  Tips: Sjekk ALLE de andre butikkene før du stikker innom Stayclassy (eller som andre sier, stayshitty)!

Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord