Om Stayclassy.no

Stayclassy.no er norges største forhandler av små elektriske kjøretøy, og spesialiserer seg på hoverboards og elektriske sparkesykler. Stayclassy.no ble opprettet i 2014, og har siden da hat enorm vekst. Som nettbutikk selger Stayclassy.no alt fra trendprodukter, klær, gadgets, droner og små elektriske kjøretøy. ClassyWalk er Stayclassy sitt mest anerkjente merke, og er et av de største merkene innen hoverboards og elektriske sparkesykler. ClassyWalk er kjent for å ha fokus på kvalitet og gode råmaterialer.

Stayclassy.no har over sin levetid hatt over 150.000 fornøyde kunder, og er stolte av å kunne fryde med over 3800 kundeanmeldeser med en gjennomsnittsscore på 4.7 på sine nettsider.

Omtaler av Stayclassy.no

Totalt 2 av 5

Basert på 45 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Hanken 05.08.2019
  Styr unna!!! Enig med alle andre med 1 stjerne her
 • Linnea 05.08.2019 Neste dag
  Jeg har kjøpt et produkt på stayclassy som jeg er kjempe fornøgd med!! Fikk varen på fredag når jeg bestilte den på torsdag. overraskende bra👍 Kommer helt klart til å bestille her igjen!!!
 • Christian Aakervik 04.08.2019 Ca. 2 uker
  Jeg bestilte en S250 el sparkesykkel. Etter en uke er 3 av 4 skruer knekt tvers av. 2 av dem ble knekt når den sto på lading inne i stua hos meg. Hørte en skrue gikk rett i bakken. Så veldig dårlig produkt.
 • Marius Håkonsen 02.08.2019
  Sleipeste butikken jeg har vært borti, juger om levering flere ganger. Har venta godt over en måned nå .
 • Gar Egil 28.07.2019 3 uker eller mer
  Useriøs netthandel, lang ventetid, kjøpte en S200 som skulle tåle litt fukt, var oppgitt at den skulle tåle IP54. Der sto det ingenting om at den ikke tåler vann. Når den kom, var det med et ark om at den ikke skulle brukes i det hele tatt i regn/våt asfalt. Vår stoppet etter 2 mnd., gutten ble overrasket av regn et par ganger, ingenting på garanti.
  I tilleg slarke i styre, skruer detter av. Skrudde opp og kikket inni batteri og styringsenhet, billige kinavarer som er skrudd opp og selges dyrt.
 • Yngve 28.07.2019 3 uker eller mer
  Totalt useriøst... Skammelig, selger ting som ikke finnes. Kansje jeg får det jeg betalte for til neste år