Om Stayclassy.no

Stayclassy.no er norges største forhandler av små elektriske kjøretøy, og spesialiserer seg på hoverboards og elektriske sparkesykler. Stayclassy.no ble opprettet i 2014, og har siden da hat enorm vekst. Som nettbutikk selger Stayclassy.no alt fra trendprodukter, klær, gadgets, droner og små elektriske kjøretøy. ClassyWalk er Stayclassy sitt mest anerkjente merke, og er et av de største merkene innen hoverboards og elektriske sparkesykler. ClassyWalk er kjent for å ha fokus på kvalitet og gode råmaterialer.

Stayclassy.no har over sin levetid hatt over 150.000 fornøyde kunder, og er stolte av å kunne fryde med over 3800 kundeanmeldeser med en gjennomsnittsscore på 4.7 på sine nettsider.

Omtaler av Stayclassy.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 42 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Linn Mari 14.10.2019
  Kjøpte sparkesykkel S200, hadde den i ca 1 måned inntil den streiket. Den ble brukt ute etter at det hadde regnet og i noe regn. Hva skal man gjøre i Norge med et produkt som er ment til å bruke ute, man kan ikke ta sykkelen under jakka. Fikk super dårlig service da jeg snakket med de over telefon og mail. I tillegg var prosessen å sende sykkelen tilbake dyr og et styr. Deretter fikk jeg svar...
 • Theodor 12.10.2019 3 uker eller mer
  Kjøpte en sparkesykkel S200, fikk brukt den i litt over en måned før den sluttet å virke. Når jeg sendte den inn sier de det er vannskade og at jeg må betale 2500kr for å få fikset den igjen, veldig dårlig kundeservice
 • Terje 10.10.2019 Ca. 2 uker
  Sørgelig kundehåndtering. Kjøpte en el.sparkesykkel til vår datter. Virket jo som en fin pris. Pakker den ut, produktet ser ok ut, hun prøver den 3-400m, for lite trekkkraft til en pike på 45kg.
  Prøver da å komme i kontakt med kundesenter for jeg er innenfor angrefrist, men blir kastet rundt i systemet (antagelig med intensjon at en skal gi opp) til nye kundebeh. Hver gang. De sier også de ikke har motatt angrerettskjema, noe jeg vet de har. Sørgelig opplevelse, styr unna denne bedriften, kjøp lokalt og slipp slikt vas, livet ditt blir også merkbart bedre UTEN Stayclassy..
 • Rune 08.10.2019 3 uker eller mer
  Utrolig useriøst firma.
  Ventet først i over 5 uker på levering, så måtte sparkesykkel sendes tilbake på reparasjon, gikk da nesten 2mnd før vi fikk den tilbake, etter mye mas. Da manglet håndtak. Har enda ikke klart å levere. Over 4mnd har det gått og sparkesykkel står ubrukt i kjelleren. StayClassy viser på sin hjemmeside kun god tilbakemeldinger og sletter de som ikke er bra. ser nå at de har vært omtalt for dette i media tidligere. STYR UNNA.
 • Halvor Harsem 03.10.2019 2 dager
  Produktet kom levert hjem på døren 2 dager etter bestilling. Fornøyd med produkt og levering. =)
 • Silja 20.09.2019 3 uker eller mer
  Elendig.
  Produktet levert 5 uker for sent, sluttet å virke etter en måned, tull og rot i kommunikasjonen. Det står på nettsiden deres bytterett 365 dager dersom man ikke er fornøyd med funksjon. Vår virker ikke, så vi ønsket en ny, men måtte pent levere inn på reparasjon etter at de lenge mente det måtte være laderen det var feil på (hvilket var helt feil). Har ikke hørt noe siden, og har nå vært uten elsparkesykkelen i 5 uker. Hold deg langt unna dette firmaet. Og, ja, de sletter alle kundeanmeldelser under 3 stjerner. Jeg har gitt dem 1, og den kommer ikke opp.