Om Stayclassy.no

Stayclassy.no er norges største forhandler av små elektriske kjøretøy, og spesialiserer seg på hoverboards og elektriske sparkesykler. Stayclassy.no ble opprettet i 2014, og har siden da hat enorm vekst. Som nettbutikk selger Stayclassy.no alt fra trendprodukter, klær, gadgets, droner og små elektriske kjøretøy. ClassyWalk er Stayclassy sitt mest anerkjente merke, og er et av de største merkene innen hoverboards og elektriske sparkesykler. ClassyWalk er kjent for å ha fokus på kvalitet og gode råmaterialer.

Stayclassy.no har over sin levetid hatt over 150.000 fornøyde kunder, og er stolte av å kunne fryde med over 3800 kundeanmeldeser med en gjennomsnittsscore på 4.7 på sine nettsider.

Omtaler av Stayclassy.no

Totalt 3.5 av 5

Basert på 36 omtaler, siste 12 måneder

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud
Siste omtaler
 • Per 20.08.2020 3 uker eller mer
  Styr unna! Disse har en helt elendig kundebehandling.

  Jeg har en sak gående hvor jeg ønsker å reklamere på et produkt.

  Produktet er 6 mnd, behandlet godt. Jeg dokumenterer saken godt med bilder, etc. med ønske om en utredning.

  De svarer med å "True" med at det vil bli et utlegg for meg på over 1000,- (frakt + servicekostnader) hvis jeg sender inn produktet.

  De vil heller at jeg skal kjøpe delen som er ødelagt hos de for over 1000% (selv med rabatt) høyere pris enn jeg fant på nett.
 • Maria 28.07.2020 4 dager
  Skrevet anmeldelse på StayClassy sine sider. Tviler på at den får se dagens lys. IKKE kjøp noe herfra. De behandler deg som dritt og selger produkter som ikke lever opp til beskrivelsen. Unner ingen dette. Spre ordet. Forbrukerrådet har tatt saken videre
 • Kenneth 23.07.2020
  Rask levering, men produktet var helt dødt når det kom. Stayclassys kundeservice bruker ekstremt lang tid på å svare på henvendelser, og servicen du får er også usedvanlig dårlig. Ikke kjøp noe her, gå til noen som har et snev av profesjonalitet - disse har det definitivt ikke.
 • Caren Siljander 19.06.2020
  Kjempebra
 • Fredrik 02.06.2020 2 dager
  Super service 💥
 • Karolione 28.05.2020 2 dager
  Veldig fornøyde med produkte.
  Det var rask levering.Så tommel opp her👍😊