Om Stavanger foto

Stavanger foto er en av landets ledende faghandlere innen fotoutstyr. Gjennom nettbutikken vår betjener vi kunder over hele landet, og vi har såklart de samme gode prisene, og den samme gode servicen, uansett om du handler på nett eller i butikk. For å lese brukerfaringer fra andre kunder kan du bl.a. se på vår facebook-side.

Vi forhandler flere av de største og mest kjente merkevarene innen fotobransjen. Med riktig utvalg og stor produkt- og fagkunnskap har vi også status som PRO-dealer for Nikon, Canon og Epson. Vi kan hjelpe deg med råd og anbefalinger både før og etter kjøp.

Lokalene våre ligger sentralt i Stavanger sentrum og er et fotohus i ordets rette forstand. Vi har fotoglede spredt over fem etasjer. Selve butikken er ikke veldig stor, men vi har god plass ellers i bygget slik at vi kan være allsidige uten å ofre av den butikkplassen vi har. I tillegg til butikk har vi blant annet eget fotolaboratorium og velutstyrt fotostudio til utleie. Det meste av vår bildeproduksjon foregår lokalt på vår egen lab. Her produserer vi en rekke ulike bildeprodukter i ekte fotokvalitet. Det å produsere lokalt gjør at vi er fleksible og har full kontroll over sluttresultatet.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale