Om Skruvat.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Skruvat.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Skruvat.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 7 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Øyvind 22.06.2020 3 uker eller mer
  alt var på lager stod det ved bestilling. etter flere uker kom det e post om endret leveringsdato.der det står at det vil ta minst 8 dager til før det blir sendt. ringer så inn, men etter 50 min i ''kø'' legger eg på uten å ha endret kø plass, ringer så inn noen dager senere og etter 1 time i kø legger eg på igjen.. ... styr unna. autodoc hadde delene vert på plass innen 2 uker.... nå...
 • Helge Fossheim 05.05.2020
  Kjøpte 2 hjullager til lexus. Dei var komplette med hjulkrans og enkle å montere. Venstre lager fekk ulyd før året var ute og ein reklamasjon blei forsøkt. Hjulkransen sitter litt fast og trenger litt kraft for å løsne. I den forbindelse fekk den litt merker ettesom den falt i gulvet. Dette benyttet Skruvat til å avslå reklamasjon. Det er åpenbart uredeleg, og det blir ikkje meir handel frå det firmaet.
 • Gorm 29.11.2019
  Dritt service!!
  Styr unna!
 • Joar 11.11.2019 3 uker eller mer
  Bare dritt. Styr langt unna.
 • Johan 07.11.2019 3 uker eller mer
  Drittbutikk, styr unna! Varer kommer aldri og det er samme svaret hele tiden. Virker som de har overført oppgaven til en svarebot.
 • Vidar 11.07.2019 3 uker eller mer
  Kjøpte en framfanger. Da verkstedet skulle montere den, viste det seg at det manglet deler for å kunne montere de originale tåkelysene. Nå mer enn en måned siden etter at reklamasjonen er fremsatt har Skruvat fortsatt ingen løsning i saken. Det burde vel ikke være noe problem å sende de manglende delene, eller??

  Anbefaler ikke Skruvat - styr unna :-(