Om Skruvat.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Skruvat.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Skruvat.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 13 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Terje 14.10.2018 Ca. 1 uke
  Bestilte en del service deler på skilt nummer for fam tre biler for å ha på lur. Viste seg at flere av delene ikke passer når jeg skulle bruke dem, fikk de heller ikke returnert da det var for lang tid siden de var kjøpt. Styr unna Skruvat.
 • Kim 27.09.2018
  Reklamerte på deler av dårlig kvalitet, ble ikke tatt til følge. Årsaken for avslaget viser at de ikke hadde tatt hensyn til begrunnelsen for reklamasjonen. Tok lang tid, måtte purre opp og de rotet bort de reklamerte varene en periode. Kommer ikke til å benytte skruvat flere ganger - anbefales ikke.
 • lars mindor 12.09.2018 3 dager
 • Morten Holm 10.09.2018
  Har venta to måneder på levering, og til slutt måtte jeg ringe og heve kjøpet. Pengene jeg har betalt har jeg foreløpig ikke sett noe til 😡 Ikke svarer dem på telefon heller.
 • Rune 13.08.2018 Ca. 1 uke
  Elendig kundeservice! Skruvat sendte meg feil del. Det bekrefter de selv. Jeg prøvde å montere delen, et eksosanlegg, men fikk det ikke til. Men på grunn av at det var montert/brukt, fikk jeg ikke sende tilbake. Jeg taper altså tusenvis av kroner på at Skruvat gjør feil. AAAAAARGH!
 • Oddvar 13.08.2018 Ca. 2 uker
  Slett kundebehandling. Kjøpte produkt som Møller skulle sette inn. visste seg at det var feil på de lampene jeg kjøpte Sendte disse i retur fikk nye men klaget over at jeg da igjen måtte betale for å sette inn på nytt hos møller. Har etter denne klagen ikke hørt noe på flere mnd annet at dette må løses. Nå tilslutt sier de nei men har verken fått rapport eller annen begrunnelse. Styr unna sier jeg. sikkert bra når alt er bra men når man har et problem så er det i hvert ikke noe svar å få
Vis alle omtaler (25)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker