Om SkittFiske.no

Skittfiske.no er eid av Skitt Fiske AS. Firmaet ble startet i sin nåværende form i september 2005 med visjonen om å bli den største totalleverandør av sportsfiskeutstyr på internett i Skandinavia. Selskapet har i dag 25 ansatte og er Nordens største e-handelsselskap innenfor sitt område.

Vi har i dag over 40.000 varelinjer innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Vi øker kontinuerlig antall varer i sortimentet og forbedrer produktbredden innen jakt, fiske og turutstyr.

Skitt Fiske AS holder eget lager og har butikk på 2.000m2 på Pindsle i Sandefjord og du kan spare mange kroner på å handle i butikken eller på nett og få varene trygt levert via Posten.

En del av vår forretningsidé er å levere kjente merkevarer til lavere priser. Derfor har vi et konstant fokus på kostnader, effektivitet og kutt i verdikjeden. Vi fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrenomerte leverandører.

Siste omtaler
  • Baard Freberg 13.03.2017

    Hyggelige og flinke ekspeditører. Litt vanskelig å finne fram inne i butikken. Kunne vært tydeligere oppmerket hvor forskjellige varer er?

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker