Om SkittFiske.no

Skittfiske.no er eid av Skitt Fiske AS. Firmaet ble startet i sin nåværende form i september 2005 med visjonen om å bli den største totalleverandør av sportsfiskeutstyr på internett i Skandinavia. Selskapet har i dag 25 ansatte og er Nordens største e-handelsselskap innenfor sitt område.

Vi har i dag over 40.000 varelinjer innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Vi øker kontinuerlig antall varer i sortimentet og forbedrer produktbredden innen jakt, fiske og turutstyr.

Skitt Fiske AS holder eget lager og har butikk på 2.000m2 på Pindsle i Sandefjord og du kan spare mange kroner på å handle i butikken eller på nett og få varene trygt levert via Posten.

En del av vår forretningsidé er å levere kjente merkevarer til lavere priser. Derfor har vi et konstant fokus på kostnader, effektivitet og kutt i verdikjeden. Vi fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrenomerte leverandører.

Siste omtaler
  • Odd 03.01.2019 3 dager
    Varen jeg bestilte på Blackfriday kom bort i posten. Meldte enkelt inn til kundeservice til skittfiske at varen var borte i posten. Gikk en dag eller to så fikk jeg bekreftelse på at de hadde sent ny vare. Lite bry for meg, annet enn at jeg ventet litt på posten som var borte på det lokale postkontoret. Nå har skittfiske tatt over tvisten med posten og jeg kan gå å fiske.
  • Baard Freberg 13.03.2017

    Hyggelige og flinke ekspeditører. Litt vanskelig å finne fram inne i butikken. Kunne vært tydeligere oppmerket hvor forskjellige varer er?