Om Sinful

Sinful.no står det:
Sinful.no er en moderne erotisk nettbutikk, hvor du vil finne de beste, nyeste og mest populære sexleketøy tilgjengelig på markedet.

På bakgrunn av vår lange bransjeerfaring, og vårt globale nettverk i sexleketøyindustrien, kan vi alltid tilby deg de beste erotiske produkter på markedet. Vår målsetning er å sørge for at alle mennesker, uavhengig av kjønn alder og seksuell orientering, skal føle seg velkommen, og være trygge når de handler på Sinful.no.

For å nå dette målet, gjør vi alt vi kan for å presentere våre produkter på en subtil, elegant og hensiktsmessig måte. Sinful.no er for alle! For alle menn, kvinner og par som liker sexleketøy av høy kvalitet, så har Sinful.no noe å tilby.

Vi selger kun kvalitetsprodukter, og du kan være sikker på at alle produktene vi selger er forsvarlig testet og trygge i bruk. Vi vet mye om sexleketøy! Vi elsker å dele vår kunnskap med våre kunder, og vi vil gjøre hva vi kan for å veilede og hjelpe kundene med å finne det perfekte sexleketøy.

Har du spørsmål eller behov for veiledning i forbindelse med ditt kjøp, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Sinful startet opp i Danmark i 2008. I dag er Sinful også representert i Norge, Sverige og Finland, og våre dyktige medarbeidere yter brukerstøtte på telefon og e-post til samtlige språk. Vi gjør alltid vårt beste for å sikre at kundene får en god opplevelse når de handler hos oss. Vår fokus er på å hjelpe våre kunder med å finne riktig produkt, gjennom kompetent rådgivning og personlig veiledning.

Frakt

Leveringsinformasjon finner du her: Sinful.no/levering

Siste omtaler
  • Eva 23.10.2017 2 dager
    Jeg har ingen partner, og da er det flott med en virksomhet som Sinful.no. Man kan virkelig utforske seg selv på mange måter med de mange ulike produktene de selger. Og heldigvis er deres kundeservice veldig hyggelige. Når man lurer på om å prøve ut noe nytt, kan man alltids spørre dem om råd først. De er alltid klare for å hjelpe. Kjøper alt mitt sexleketøy hos Sinful.
  • Karianne 06.12.2016 2 dager

    Flott nettbutikk og god service! De har mange forskjellige varer, og jeg fant akkurat det jeg lette etter på Sinful via Prisguide.


    Pakken ble levert diskret (takk og pris) ;) 

    Vil definitivt handle der igjen og bruke prisguide til å finne de billigste varene.