Om shopping4net.com

Shopping4net er en voksende e-handelsportal som tilbyr mange spennende produkter til svært gode priser. Vi vender oss til kvinner og menn i alle aldre, og sikter hele tiden på å gi alle kunder en billig, trygg og enkel måte å handle på. Shopping4net utvikles hurtig, og nye og spennende avdelinger er stadig under utvikling.

Shopping4net kontaktskjema »

Pris og sortiment
Shopping4net er i dag lansert i 12 europeiske land, og via flere forskjellige avdelinger tilbyr vi produkter innenfor skjønnhet, helsekost, kosttilskudd, kontaktlinser samt skrivertilbehør. Shopping4net er som et stort varehus der man som kunde plukker med seg varer i en felles handlevogn, og deretter betaler i en og samme kasse.

Vi satser kun på kvalitet, og strever etter å tilby et bredt og komplett sortiment innenfor alle våre ulike avdelinger. Vi søker stadig de beste prisene, og jobber hele tiden med å forkorte leveringstidene fra våre leverandører.

Gjennom smarte logistikkløsninger, personlig engasjement og nytenkning gir vi deg en billig, trygg og enkel måte å handle på. Hos oss handler du billigere samtidig som du sparer tid og unngår trengsel og lange køer.

Les mer om nettbutikken på Shopping4net.com »

Frakt

Du får fri frakt når du handler for mer enn 499 kr. Ellers er fraktkostnaden 49 kr eller 99 kr, avhengig av pakkens størrelse.

Omtaler av shopping4net.com

Totalt 3 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Silje 10.09.2020 2 dager
  Varen kom etter 3 dager.
 • Bettina 23.06.2020 3 uker eller mer
  Styr unna! Meget useriøs. Produktene er bra, men lang leveringstid. Hvis man velger å kjøpe med betalingsutsettelse, tilkommer nye gebyrer hver faktura. Også hvis man betale hele beløpet, kommer det ny faktura deretter med renter og ny gebyr.
 • Monica Pauline 22.01.2019
  Her er det helt håpløst å nå kundeservice og sender deg regning på varer som gått i retur! Brukt mye tid men får ikke kontakt via mail -tlf -instagram og er rett og slett ett useriøs firma ! Dette var nedtur!
 • Runar Andersen 12.01.2017 Ca. 2 uker

  Bestilte en bursdagsgave der fordi det på nettsiden påstod at varen skulle sendes mandag den 4. I realiteten var ble varen sendt mandag den 9. Da var bursdagen over. Bruk andre butikker! De er mer til å stole på med levering.

 • 09.09.2010
  Bestilte blekkpatroner til Pixma MP560. Ikke bare var de billigst på originalt blekk, de har også fantastisk god layout på sidene. Bra informasjon. Lite visuelt støy. Oversiktlig og fint.
  Alle varer sendes fra Danmark, slik at toll tilkommer der det ikke kan unngås. Der det [u]kan[/u] unngås, ordner de selv splitting av sendingen, og gir deg automatisk billigst mulig frakt. Som en vakker bonus...