Om Sack it

SACKit er et dansk design som skiller seg ut. Vi skaper funksjonelle livsstilsprodukter i høy kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt som du blir glad for i årevis! Vi går nemlig aldri på kompromiss med funksjonalitet og kvalitet i våre designs.

Vi får ofte spørsmålet ”Hva er egentlig sammenhengen mellom høyttalere og sekkestoler?” For oss er sammenhengen ganske så tydelig, vi produserer funksjonelle livsstilsprodukter, som passer til det moderne og aktive liv. Vi lar oss ikke begrense av en produktkategori. Vi jobber heletiden på å kunne møte våre forbrukeres behov for tidssvarende og funksjonelle livsstilsprodukter.
…og så har alle våre produkter selvfølgelig også det til felles, at de ender på ”it”

Hos SACKit jobber vi utifra den ultimative kvalitetstesten: Vi selger kun produkter som vi gjerne selv vil eje! Derfor kan vi alltid stå inne for produktenes kvalitet, funksjonalitet og design.
Alle materialer er nøye utvalgt for å sikre deg funksjonalitet og estetikk i hverdagen. Vi designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til barnerommet, til ferien, til stranden, til hunden – kort sagt til det moderne og aktive liv. Derfor sikrer vi oss, at alle materialer er av en kvalitet som kan holde i årevis.
Funksjonalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter ett touch av vakker skandinaviskt design, som matcher det moderne hjemmet. På våre sekkestoler finner du håndsydde linsting, som gir designet edge og gjør hver enkelt stol unik. WOOFit serien bærer preg av rene linjer og vakkert metall – JA, elektronikk kan både høres godt OG se godt ut!


Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale