Om QualiPet

QualiPet er en liten nisjenettbutikk som spesialiserer seg på godbiter til hund og katt. Nettbutikken ble etablert som en reaksjon på et marked bestående av store aktører som etter vår mening tilbyr lite transparente og masseproduserte alternativer.

Det finnes få eller ingen uavhengige studier som kan gi noen fasit på hva som er sunt for din hund eller katt. Det lille man ser ut til å enes om er at hundene trenger mye proteiner (via kjøtt) og lite karbohydrater (for eksempel korn). Allikevel er det mange populære produkter som inneholder korn, poteter og andre karbohydrater som har liten verdi for hunden. Dette blir i hovedsak et unødvendig produktfyll som har liten verdi for kjæledyret.

Alle kjæledyr er forskjellige, og har forskjellige behov. Vi sier at dyrets behov er individspesifikt. I denne jungelen av forskjellige meninger, varierende uttalelser fra veterinærer og eksperter, er det svært vanskelig å navigere. Standpunktet vi har tatt er at naturlige produkter med høyt kjøttinnhold er det beste for de fleste hunder og katter. Som følge av dette har vi gjort omfattende undersøkelser verden over for å finne den beste produsenten av godbiter for din hund og katt.

Før vi tok dem inn i vårt sortiment har vi gått flere runder med produsenten, herunder sørget for at alle ingrediensene er naturlige og ikke bearbeidet i unødvendig grad. I tillegg har vi i prosessen fått mange verdifulle innspill fra hundeeiere, profesjonelle hundetrenere og andre aktører i dyrebransjen.

Dette har resultert i vårt produktutvalg, hvor du kun finner naturlige produkter uten konserveringsmidler, E-stoffer og andre, i våre øyne unødvendige tilsetningsstoffer.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale