Om Proshop.no

Proshop sier:
Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk. Vårt oppkjøp av BestBuy AS (www.bestbuy.no) i Norge er et av flere steg i en større internasjonaliseringsplan. I de landene vi åpner nettbutikk i kommer vi til å ha en lokal strategi. Det vil si at vi kommer til å samarbeide med lokale leverandører, med et lokaltilpasset sortiment og på det lokale språket.

Det betyr at vi i Norge tilbyr en norsk nettbutikk med norske priser og med tilgang til norsk kundesupport. Om du som kunde har behov for å returnere en vare kan det gjøres til nedenstående adresse i Norge.

Proshop AS
Bøgata 66
3800 Bø i Telemark
Norge

Obs! Det er ikke mulig å handle, levere eller hente varer på denne adressen.

Proshop AS har per i dag ingen fysiske butikker i Norge.

Frakt

Levering- og fraktinformasjon finner du på Proshop.no sine nettsider

Omtaler av Proshop.no

Totalt 4.5 av 5

Basert på 257 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Daniel Simonsen 15.10.2017 3 dager
 • Dag 15.10.2017 3 dager
  Kjapp levering
 • Geir 15.10.2017 4 dager
  Varen, en dobbel Philips Hue Pillar, ankom rimelig raskt; men var tydelig et returprodukt fra en annen kunde. Esken skranglet før åpning og emballasjen viste at den hadde vært åpnet tidligere. Det viste seg at et av de to lyselementene var løsnet fra lampen og dinglet inni denne. Dette var trolig forsøkt reparert av forrige kunde uten suksess (oppskrapet lakk inni lampen). Jeg fikk fikset lampen og valgte å beholde den, fordi det ikke var noen synlige utvendige skader.
 • paul 11.10.2017
 • Grzegorz Hermula 07.10.2017 4 dager
 • Stian 07.10.2017 4 dager
  Varen va bestillingsvare, betalte når jeg la inn ordren og tenkte ikke mer på det, når varen endelig kom var alt vell og bra, varene er bra og levering kjapp nok. Problemet er bare at i mens varen var i bestilling ble trekket fra kontoen min aldri fullført så på et tidspunkt har pengene nok kommet tilbake og da gått i det store sluket... 1 uke etter varen er kommet gjennomførte proshop trekket og jeg våknet til et heidundrende minus på konto...kjekt... Håper dere kan begynne å fullføre betalingen når kunden legger inn bestilling ikke 3 uker senere uten en lyd...
Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord