Om Power.no

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.  

POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.  

Vi kaller butikkene våre POWERHOUSES og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWERHOUSES. 

POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Som et nordisk konsern har vi stordriftsfordeler og er kostnadseffektive, som kommer kundene til gode i form av lave priser. 

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.  

Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet.  POWER er der for å hjelpe. Fordi POWER kan teknologi. 

Se hele utvalget på POWER.no, eller besøk et av våre POWERHOUSES. I 2017 skal vi nemlig åpne POWERHOUSES i alle landets fylker.

Frakt

Normal leveringstid er 2 til 5 arbeidsdager. Vi har også ekpresslevering på inntil 2 timer.

Power leveres til ditt lokale postkontor eller du kan få de kjørt hjem. Du vil få tilsendt en hentelapp når varen er kommet til ditt postkontor. Er varene tyngre enn 30 kg leveres de av annen transportør som kontakter deg angående leveringsdag/tid.

Omtaler av Power.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 49 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Morten Andersen 15.06.2018
  Har generelt hatt et veldig godt inntrykk av Power. Etter et særdeles dårlig kundemøte hos Elkjøp i forrige uke, la jeg i stedet turen til Power Kjørbekk (Power lagerførte ikke varen jeg i utgangspunktet skulle anskaffe). Etter dialog med en meget kompetent selger valgte vi å gå for en annen laptop enn først planlagt. Igjen, meget fornøyd.
  To dager etter bestemte samboer seg for at hun ville...
  Power.no logo
  Simen 19.06.2018
  Hei Morten!

  Når prisen er satt høyere enn konkurrent kan butikkene selv bestemme om de vil matche den prisen og om det er lønnsomt. Ønsker du å handle denne på nett kan vi gi deg den samme prisen til NetOnNet til 3290 kr.

  Send oss en... Les hele svaret »
 • Richard 14.06.2018 3 uker eller mer
  Kjøpte diverse hvitevarer en måned før jeg skulle overta ny leilighet, og fikk beskjed om dette ikke skulle være noe problem. 11 juni fikk jeg ovn og platetopp, men montering jeg hadde bestilt til dette ble ikke gjort, da det ikke sto på ordre, og heller ikke retur av emballasje. Kjøleskapet kom heller ikke med på denne leveransen. Ringte Power, der var de tomme på lager, og de kunne da ikke...
  Power.no logo
  Bendix 14.06.2018
  Hei Richard, og tusen takk for tilbakemeldingen din! :)

  Klarer ikke på stående fot å si hva som har gått galt her uten å ta en kikk på ordren din, men det skal la seg gjøre å finne ut av det.
  Hvis du ønsker en utredning, og selvsagt... Les hele svaret »
 • Tove Skillingstad 08.06.2018 3 uker eller mer
  Power Alnabru må ta godt vare på Renate i kjøkkenavdelingen, hun er en perle! Vi fikk leveranser til avtalt tid, anbefalt montør; Kim hos KommerSnart, ivaretok totaloppbygging av nytt rom og montering av kjøkken på en strålende måte, alle tidsplaner er overholdt. Transportskade på en front, men ellers kunne vi ikke vært mer fornøyd, med både kjøkkenkonsulent, montør og elektriker!
  Power.no logo
  Bendix 12.06.2018
  Helt strålende!

  Skal sørge for at Renate får skryten hun fortjener :)

  Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en omtale, og håper du får en strålende uke videre med splitter nytt kjøkken! :D

  - Bendix
 • Matthias 07.06.2018
  Har kjøpt vaskmaskin i nettbutikk på faktura. pga lang leveringstid har jeg ordren kansellert og har kjøpt en maskin i butikk og betalte med kort. Etter 2 månad fikk jeg inkasso fra Santander på den første maskin. Jeg har ringt kundeservice minst 10 ganger. Fikk flere gange beskjed om den ordre skal kreditteres. Kundeservice har gjørt en dritt.
  Power.no logo
  Kristian 07.06.2018
  Hei!

  For det første beklager vi for at du har mottatt faktura på en bestilling som skulle vært kansellert. Det er også leit at det har gått lang tid uten at vi har klart å rydde opp, men dette skal vi ordne opp i nå. Kan du sende oss en... Les hele svaret »
 • Robert 12.05.2018
  Kjøpte kjøkken på power. Fikk levert kjøkken samlet med flere ting upakket. Pakkseddelen fant jeg aldri.Over en måneds periode fikk jeg flere kjøkkendeler også på posten som jeg hentet ut. Uoversiktelig kaos. Rommet hvor kjøkkenet skulle monteres i ble ikke ferdig før ca 10 mnd senere. Når jeg da gikk igjennom delene. Viste det seg at benkeplaten var knekt og det manglet flere skap og deler...
  Power.no logo
  Bendix 14.05.2018
  Hei Robert!

  Ved kjøp av kjøkken hos oss gjøres retningslinjene svært klare for kunde før de blir skrevet under på. Når det gjelder såpass store, avanserte og ikke minst dyre handler, er det viktig å ha detaljene på plass. Ikke bare for... Les hele svaret »
 • Sedad Rizvic 28.04.2018
  Har alltid foretrukket power fordi de alltid kom med gode tilbud. Men de siste gangene har de rette og slett vært elendige både prismessig og kundene. Finner man enbilligere så mener de at en robot bestemmer prisen. Aldri handle hos power igjen..
  Power.no logo
  Bendix 03.05.2018
  Heisann Sedad,

  Send oss en mail med hvilket produkt du ønsket, og hvor du har sett produktet billigere, så ordner vi opp i det.

  Prisroboten er vår versjon av prismatch, og den justerer prisene etter markedet, fordi å gi deg beste... Les hele svaret »
Vis alle omtaler (55)

Min Prisguide

Få engangspassord
Glemt passord Ny bruker