Om Power.no

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.  

POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.  

Vi kaller butikkene våre POWERHOUSES og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWERHOUSES. 

POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Som et nordisk konsern har vi stordriftsfordeler og er kostnadseffektive, som kommer kundene til gode i form av lave priser. 

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.  

Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet.  POWER er der for å hjelpe. Fordi POWER kan teknologi. 

Se hele utvalget på POWER.no, eller besøk et av våre POWERHOUSES. I 2017 skal vi nemlig åpne POWERHOUSES i alle landets fylker.

Frakt

Normal leveringstid er 2 til 5 arbeidsdager. Vi har også ekpresslevering på inntil 2 timer.

Power leveres til ditt lokale postkontor eller du kan få de kjørt hjem. Du vil få tilsendt en hentelapp når varen er kommet til ditt postkontor. Er varene tyngre enn 30 kg leveres de av annen transportør som kontakter deg angående leveringsdag/tid.

Omtaler av Power.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 17 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Aleksander 19.09.2017 3 uker eller mer
  Tidenes dårligste PC service! Tastene faller ut av tastaturet på en helt ny dyr PC, 2 ganger har Power skiftet nytt tastatur men fortsatt faller tastene av etter minimalt bruk. Ansatte i butikken trakasserer meg har en truende oppførsel og trykker selv ved gjentatt besøk i butikken tastene på plass som har falt av og påstår at nå har de løst problemet, når jeg kommer hjem med PC ligger tastene...
 • Jens 18.09.2017 3 uker eller mer
  Har ventet på en bærbar pc i 3 uker nå. Har lett etter alternativer så jeg kanske får den før jul, men ingen alternativer som er på nettlager å power får de ikke inn på 4 uker engang. Dårlig når alle de mest populere pcene ikke er på nettlager, å spesielt når det tar flere måner å få bestilt det inn.
 • per larsen 11.09.2017 Ca. 2 uker
  Stakk innom for å kjøpe en pc som var annonsert. Var selvfølgelig kun 8 av 72 butikker som faktisk hadde varen, og ingen i mitt område. Bestilte så varen med clickandcollect, noe jeg fikk beskjed om at maksimalt kom til å ta 5 dager. Har nå gått en og en halv uke, ingen i systemet vet hvorfor eller hvordan det kan fikses og jeg har fortsatt ikke fått varen. Må jo være galt når alle andre klarer å tilby samme løsning med leveringstid på 4 dager ?
 • Bjørn T 07.09.2017 Ca. 2 uker
  Synes det er for dårlig når man bestiller en vare på nett at det skal ta en uke før den i det heletatt blir pakket og sendt fra lageret. Særlig når varen er markedsført med en stor lagerbeholdning. Bestillte nettopp en vare hos Elkjøp og fikk den iløpet av 4 dager. Med en power-butikk i området som skjelden har noen av kampanjevarene i beholdningen sin samt lang leveringstid på bestillte varer er jeg ikke overbevist om at jeg vil fortsette å handle hos Power fremfor Elkjøp. Forbedringspotensiale er det i hvertfall ingen tvil om at fins.
 • Dag Rune 01.09.2017 Ca. 2 uker
  Eg var innom ein power-butikk for å få ein liten fiks av nettingen framfor høgtalarene på mobilen min.
  Det eg fekk igjen var mobilen min utan skjermdekselet på og det var gjort ein hard-reset på den. Antakelig for å dra opp timene dei jobba med den.
  Alt av meldinger, bilder, kontaktar og program var vekke.
  No er mobilen vrang når eg prøver å få ting igang igjen. Og alt dei skulle gjere var å legge på ein ny netting på utsida av høgtalarene!
  Sat#ns drittbutikk!

  No var det valg mellom 1 til 5 stjerner, eg ville valgt 0.
  Power.no logo
  Morten 06.09.2017
  Hei og takk for en utfyllende tilbakemelding!

  Her forstår jeg at du har hatt en svært dårlig opplevelse i forbindelse med service på telefonen din, dette må vi bare på det sterkeste beklage. Dersom du sender oss en e-post til... Les hele svaret »
 • Eirik 21.08.2017 3 uker eller mer
  Disse enlendige folkene kanselerte ordenen og følgte ikke opp på spørsmålene mine, ELENDIG BUTIKK!!!!
  Power.no logo
  Morten 06.09.2017
  Hei :-)

  Beklager sen tilbakemelding! Dette hørtes veldig merkelig ut, dersom ordren din har blitt kansellert helt uten forvarsel ønsker vi veldig gjerne å undersøke denne saken nærmere! Hvis du kunne sendt oss en e-post til review@power.no... Les hele svaret »
Vis alle omtaler (17)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord