Om Power

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.  

POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.  

Vi kaller butikkene våre POWERHOUSES og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWERHOUSES. 

POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Som et nordisk konsern har vi stordriftsfordeler og er kostnadseffektive, som kommer kundene til gode i form av lave priser. 

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.  

Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet.  POWER er der for å hjelpe. Fordi POWER kan teknologi. 

Se hele utvalget på POWER.no, eller besøk et av våre POWERHOUSES. I 2017 skal vi nemlig åpne POWERHOUSES i alle landets fylker.

Frakt

Normal leveringstid er 2 til 5 arbeidsdager. Vi har også ekpresslevering på inntil 2 timer.

Power leveres til ditt lokale postkontor eller du kan få de kjørt hjem. Du vil få tilsendt en hentelapp når varen er kommet til ditt postkontor. Er varene tyngre enn 30 kg leveres de av annen transportør som kontakter deg angående leveringsdag/tid.

Omtaler av Power

Totalt 1.5 av 5

Basert på 10 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Daniel 20.05.2020 3 uker eller mer
  Nr. 1
  Var innom å kjøpte en ny telefon i butikk for en stund siden. Da fortalte selger at jeg skulle få en gratis høyttaler med på kjøpet.

  Spurte om jeg kunne slippe å få med den på kjøpe da jeg ikke bruker det. Men han var veldig innpåsliten om at jeg måtte ha den med meg.

  Kommer hjem og innser at jeg har betalt 1300,- for høytaleren alikavell. Kontakter sjefen skriftlig via mail....
 • John Aleksander 20.05.2020
  Kjøpte akkurat en Logitech Z623 og ser faenma at den er åpnet men selges på full-pris på Storgata i porsgrunn. Hvordan får de til dette her..
 • Petter 26.03.2020 3 uker eller mer
  Jeg må bare si at jeg er dypt skuffet. Jeg sendte inn en gaming laptop med defekt batteri og vifte. Når jeg møtte opp fortalte jeg at batteriet er defekt, men det vil jeg IKKE at de skal gjøre noe med. Det ordner jeg selv. Noen dager senere får jeg prisoverslag, da var det snakk om nytt batteri. Jeg tok kontakt igjen og sa at jeg IKKE ønsket nytt batteri, jeg ville at de skulle se på VIFTEN...
 • Ditt 21.03.2020
  Grusom opplevelse på Power Lagunen. De nekter og ta ansvar for og å ha solgt et defekt produkt. De mener det er min feil. Og krever dokumentasjon på at varen var defekt på forhånd. Hvordan skal en person vite tilstanden til et produkt som man enda ikke har kjøpt? De har solgt et defekt produkt, de sender det på reparasjon og jeg må betale for det? Sjefen følger ikke butikkens egne råd om...
 • Emilie 03.03.2020 3 uker eller mer
  Når jeg skal kjøpe noe har jeg alltid gått til butikken, ikke handlet på nett. De har aldri på lager deg jeg ønsker å kjøpe, men de forteller at de kan bestille det inn, og få det om noen få dager 3-4 dager. Dette har aldri blitt oppnådd. Bare dårlige opplevelser når det gjelder leveringstid. Dessverre er dette den nærmeste butikken jeg "kan" bruke, noe som er dumt siden de ikke leverer...
 • Roar Fjeld 09.01.2020 Ca. 2 uker
  Bare dårlige opplevelser. Betalte for en Garmin klokke ,og skulle få den om 3-4 dager. Umulig å få hjelp på kundeservice ,så reiste ned ,men nei da ,kanskje om en uke til kunne jeg få den. Fikk pengene tilbake og dro rett bort i gata til XXL ,og fikk den med en gang. Billigere var den også.