Om Posytron

Posytron.no er en norsk nettbutikk som importerer alle våre varer fra fabrikker og grossister rundt om i verden. Med direkte import uten fordyrende mellomledd kan nettbutikken tilby deg priser som er blant de beste på markedet. Hos Posytron.no er det også viktig med rask leveringstid. Derfor er alle varer på deres lager i Trondheim slik at de raskt kan sende ut din ordre. Alle ordrer de får inn før klokken 16.00 sendes samme dag!

Posytron.no er et norskregistrert firma som er MVA-registrert og har en autorisert regnskapsfører. De følger da norske lover når det gjelder garantier og reklamasjonsrett til forbrukere.

Nettbutikken har som mål å tilby deg som kunde topp kundeservice og god kvalitet på produktene. Deres produkter blir nøye gjennomgått og testet slik at kvaliteten overholder deres krav.

Frakt

Leveringstiden er på 1-3 virkedager etter ordren er behandlet og sendt. Posytron.no sender alle ordrer som kommer inn før klokken 16.00 samme dag!

Posytron har to fraktalternativer:

- Raskeste tilgjengelige fraktmåte: Dette sendes som regel som A-post å vil ankomme postkassen din rimelig kjapt (1-3 virkedager).

- Servicepakke: Denne pakken blir levert til ditt nærmeste postkontor, hvor du henter pakken selv. Transporttid på denne er normalt 1-3 virkedager.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor om pakken blir sendt med en annen fraktmetode. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til Posytron.no. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Siste omtaler
  • Hans 08.05.2014 3 dager
    Jeg kjøpte Batterideksel hos de. Den virker som den skal. Det gjør også posytron.no. Så finner du noe av interesse i butikken her er det bare å handle. God service og rask levering er også kjempepluss!
  • Linda 02.03.2014 Neste dag
    Bestilte meg ladekabel og splitter til iPhone hos posytron.no. Hadde litt problemer med å gjennomføre handelen, men fikk god service gjennom chat slik at jeg fikk gjennomført handelen. Jeg syntes dette var en hyggelig nettbutikk med serviceinnstilte ansatte. Vil også påpeke at det var veldig rask levering!

Min Prisguide

Opprett bruker

Jeg har lest og godtar brukervilkårene.

Glemt passord Ny bruker