Om PcMac.no

Vår idé med PcMac.no har helt fra starten vært å skape en enkel og lett tilgjengelig nettbutikk med et høyt kvalitetsutvalg av software, samt en attraktiv balanse mellom kvalitet og pris.
Vi har spesialisert oss i support og salg av anerkjente PC softwaremerker til private og virksomheter til fornuftige priser. Hovedvekten ligger på operativsystemer og kontorprogrammer, både til tradisjonell PC og MAC
Vi velger produkter utelukkende etter egne interesse- og kunnskapsområder og beskjeftiger oss kun med software og hardware med høyt kvalitetsinnhold, som vi selv kan stå inne for, selv har kjøpt og prøvd og som vi ville kjøpe igjen, hvis vi stod i den situasjonen igjen.

Hos oss finner du utelukkende anerkjente softwaremerker og programmer av høy kvalitet, typisk merkevarer som Windows og Office, fra en av verdens førende softwareleverandører Microsoft.

Siste omtaler
  • Frederik 23.06.2018 Neste dag
    Trodde denne siden var totalt scam, men da så jeg at siden var listet på prisguiden.no sin nettside. Hadde litt mere tro på nettsiden etter det, så derfor kjøpte jeg en kopi av Windows 10 Pro.

    Jeg fikk produktet under 24 timer etter jeg kjøpte Windows kopien. Og det var ikke noe problem med å aktivere Windows når jeg fikk produktnøkkelen.

    Anbefaler sterkt å bruke siden når prisen er under en fjerdedel av hva Windows koster på Microsoft Store.

    Jeg betalte 540 kr for Windows 10 Pro, men på Microsoft Store koster en kopi 2200kr.