Om Norway Disc

NorwayDisc.no ble etablert i 2004 og drives av MTS Data. Selskapet er geografisk plassert i Rogaland,karmøy kommune.

MTS Data består i dag av 2 medarbeidere. Selskapet har drevet seriøst med handel av data produkter siden 2002 og hatt en betydelig vekst de siste årene og har en solid økonomi.

Hva gjør vi
MTS Data tilbyr deg som kunde et bredt utvalg i CD og DVD media og tilbehør. Vi har fokus på kvalitets produkter til lavest mulig pris. Vi er opptatt av at du skal føle trygghet ved handel på nettsiden vår, også gjennom det praktiske knyttet til levering og betalingsmåte. På kundesenteret vil du også finne henvisninger til nyttig informasjon vedrørende plikter og rettigheter ved handel på internett. Blant våre kunder finner man privatpersoner og bedrifter

Trygghet er viktig
Det er viktig for oss å levere gode produkter så rimelig som mulig, til rett tid og så raskt som mulig. Vi har teknisk støtte og våre ansatte kan du komme i kontakt med både via telefon og mail.

Det skal lønne seg å være kunde hos MTS Data

Siste omtaler
 • 12.04.2011
  Kjøpte noen replica blekkpatroner som var knall kvalitet på, bra nettbutikk som var ryddig og god med godt utvalg.God service og rask levering! Heilt topp!
 • 18.07.2010
  Opplevde NorwayDisc som et svært uprofesjonelt firma. Bestilte noen dusin DVD-cover der, pluss noen CD-cover.

  Et dusin av produktene jeg kjøpte var så annerledes fra hva jeg hadde bestilt i forhold til farge og utforming at det var for meg helt ubrukelig. NDs svar var at dette var et spesielt opplag som var feil i forhold til det vanlige, men at de fortsatt solgte det som det samme produktet.

  CD-coverene...
 • Tor Sparhell 14.12.2009
  Super webshop!
  Nå kan jeg ikke komme med en erfaring på retur-supporten deres da både brenneren og platene jeg kjøpte der fremdeles funker, men jeg kan allikevel GLATT anbefale webshoppen.

  Pre-salg-supporten deres på forumet dems er nemlig fantastisk, i tillegg er de raske og prisen deres er heller ikke noe spesielt høy, iallefall ikke på det jeg kjøpte...
 • Jan Terje Vinje 14.12.2009

  Anbefaler alle som skal ha billig og gode media til sin dvd-brenner å prøve Norwaydisc.no
  Her er kvalitet og pris helt super, og som rosinen i pølsen har de en fabelaktig service :)
  Min faste butikk for dvd-fremtiden!
 • Leif Johnny Lund 14.12.2009

  kjempe bra nettbutikk.. rask leveranse
 • Dagfinn Wold Haavik 14.12.2009
  SUVERENT !
  Blekkpatronene ankom dagen etter bestilling ; superraskt ! Billig ! Topp kommunikasjon.
Vis alle omtaler (12)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord