Om Nettpris.eu

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Nettpris.eu.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Nettpris.eu

Totalt 3 av 5

Basert på 6 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Jan Eide 10.12.2018 Ca. 1 uke
  Jeg har kjøpt både kjøkkenmaskin og gryter fra Nettpris.eu - og jeg har ikke hatt noen problemer. Rask levering var det og like gode priser skal du lete lenge etter.
 • Leo 16.11.2018
  Jeg kjøpte gryter og er kjempe fornøyd . fikk de etter ca 1 uke
 • Tor 12.11.2018 2 dager
  Jeg har bestilt mange ganger og mye fra nettpris.eu og jeg er kjempe fornøyd. Rask levering, God kvalitet, rimelige priser og en fantastisk kundeservice. Det er viktig at vi som har gode erfaringer også skriver og gir våre tilbakemeldinger.
 • Ingun 23.08.2018 3 uker eller mer
  Tragisk sted for å handle. Fikk kjøkkenmaskin etter en lang stund i mars i år. Forrige dagen sluttet den å virke midt i en bolledeig. Problemet er inne i maskina, da vispen går rundt når det ikke er noe i bollen, men virker ikke når det er noe oppi den. Svaret jeg fikk var at den sannsynligvis var OVERBELASTET og at det da ikke var garanti på den!
  Samt at det kostet veldig mye å sende den...
 • Britt 11.08.2018
  Er helt enig med flere som har skrevet inn her det er dårlig service på dette firma, har sjøl bestilt varer, og ikke fått i det hele tatt.
 • Kristin 31.07.2018 3 uker eller mer
  ALDRI bestill fra dette firmaet! Har virkelig aldri vært borti mindre seriøs bedrift enn dette.
  Jeg ventet i over en mnd på min bestilling før jeg tok kontakt for å spør hvor min vare ble av! De er dårlige på kundeservice, svarer ekstremt svart på henvendelser. Varen min kom etter 9 uker, men saken vår foregår fortsatt! Vær så snill, for deres egen skyld, hold dere unna! Jeg hadde gitt 0 stjerner om det bar et alternativ!

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker