Om Nettpris.eu

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Nettpris.eu.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Nettpris.eu

Totalt 2 av 5

Basert på 37 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Tereza Muho 28.11.2020 Ca. 1 uke
  Dårlig opplevelse frakt koster 250 kr hvis du liker ikke og ønsker å levere tilbake koster 350 med post. Dessverre venter jeg mer enn 25 dager for å få refusjon. De svarer ikke på messenger Veldig uprofesjonel nett side😔
 • Liv 25.11.2020
  Bestilte en rød kjøkkenmaskin 28/10, fikk tilsendt grå 5/11, men tenkte skitt au - jeg kan leve med den fargen. Uka etter skulle jeg ta den i bruk, fullstendig ubrukelig. Vispen går ikke godt nok i kantene og bunn, så den klarer ikke å vispe kakedeig. Så begynte marerittet... Etter tre ggr uten svar fikk jeg endelig kontakt. Jeg får ikke hevet kjøpet, returnerer jeg den får jeg den tilbake!! Saken er oversendt forbrukerrådet. Verste kundebehandling jeg har opplevd.
 • Rune Andre 22.11.2020
  Jeg anbefaler på det sterkeste å styre unna disse kjeltringene. Jeg bestilte en vare,det gikk en eller to dager så fikk jeg e-post at varen var sendt (ingen sporingsnummer på forsendelsen) Det gikk ca 2-3 uker og ingen pakke kom. Jeg kontaktet da Culinae(nettpris.eu) på Messenger,ingen svar. Jeg sendte en ny melding til dem det gikk noen dager så fikk jeg svar at varen fantes ikke på lager....
 • Gunn Figenschou 06.11.2020 Ca. 2 uker
  Returnerte en kjøkkenmaskin (ny), som ikke fungerte... Ble lovet pengene tilbake inkl kr 345 i frakt... De sendte den samme maskinen tilbake til meg, som jeg ikke hentet, de hadde ikke åpnet esken en gang... ELENDIG og helt fraværende kundebandling, har ALDRI opplevd maken !!! Er mange som klager på disse kjeltringer! Tv2 hjelper deg snart !!!
 • Line 15.10.2020
  Liiiiiiiiiitt vanskelig å komme i kontakt med, men når endelig kontakten hva der 😊
  De hadde ikke varen jeg bestilte. Men skaffet den. Varen hva akkurat som jeg forventet. Alt i alt så er jeg kjempe fornøyd.
 • Laura 21.09.2020 3 uker eller mer
  Elendig kvalìtet. Elendig manglende sørvis. Anbefales ikke. 0 stjerne