Om NetOnNet

NetOnNet åpnet den 10. mars 1999 med en enkel forretningsidé: å selge hjemmeelektronikk til lavere priser enn i vanlige butikker. Vi fantes bare på nett og solgte våre produkter direkte fra lagerhyllen. I 2016 kom den første Lagershopen i Norge, og i 2017 åpnet vi to til. I Lagershopen kan man handle til samme lave priser som på nett.

Service og Sikkerhet
Vi nøyer oss ikke med lave priser. Vi tror at du vil handle av en seriøs bedrift med god service i form av raske og sikre leveringer, proff rådgivning, bra garantibetingelser og dyktige serviceverksteder. For at du skal kunne HANDLE SIKKERT har NetOnNet bl.a. angrefrist og åpent kjøp i 30 dager, 1- 2 års garanti og raske leveranser. Du velger selv den leveringsmåten som passer deg, ut fra Posten Norges leveringsmuligheter. Les gjerne mer om det i våre Kjøpsbetingelser.

Sortiment og rådgivning
Vi på NetOnNet selger hjemmeelektronikk som TV, lydanlegg, datamaskiner, mobiltelefoner, kamera, hodetelefoner, kaffemaskiner og mye mer. Vår jobb er å hjelpe deg til å finne akkurat det du vil ha, uansett om du er ekspert eller bare litt nysgjerrig. Dersom du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne! Klikk her for informasjon om hvordan du kontakter oss på NetOnNet.

Fordelene med NetOnNets modell
Lave priser: Som nettbutikk/Lagerhop minimerer vi kostnadene for lager, eksponering, leie, administrasjon og personale. Kostnadsfordelene kommer deg som kunde til gode i form av lavere priser.

Enkelt: På nett har vi åpent 24 timer i døgnet, året rundt. Det gir deg muligheten til å handle når du selv vil. Vil du heller handle i en fysisk butikk, kan du oppsøke en av våre 3 Lagershoper.

Sikkerhet: Vi følger Forbrukerrådets retningslinjer når det kommer til reklamasjonsrett. Via våre nettsider kan du ta kontakt med nærmeste autoriserte verksted, eller med oss når det passer deg.

Kundens betingelser: I en nettbutikk/Lagershop gjør du ditt eget valg uten stress eller press. NetOnNet har ambisjoner om å ha markedets beste produktinformasjon i tillegg til det bredeste utvalget. Vi vet nemlig at du bare kommer til å handle hos oss hvis det skjer på dine betingelser.

Omtaler av NetOnNet

Totalt 1.5 av 5

Basert på 38 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Per 07.06.2018 5 dager
  Noe av norges verste kundeservice. Kjøpte en tv for 7 tusen, fikk den i posten. Prøver å ringe kundeservice... Venter i nesten en time før jeg får prate med noe, ingen svar på epost... Og når de først svarer så tar de ikke på seg ansvaret for at tven ble skadet under frakt. Så her sitter jeg med en defekt tv til 7 lapper...
 • Haakon 06.06.2018
  Forferdelig kundeservice! Blir ikke besvart på flere mail eller meldinger på Messenger, og etter flere ganger med forsøk på kontakt ringer jeg inn, og der venter 40 minutter i telefonkø før jeg i det hele tatt får prate med noen!
 • Kristin 01.06.2018 Ca. 1 uke
  Anbefaler ikke!! Kjøpte et produkt der laderen ikke fungerte som den skulle. Ringte kundeservice der de lovet å sende ut en ny lader, etter mange telefon samtaler har det fortsatt ikke skjedd noe (gått 3 uker). De svarer heller ikke på mail. Styr unna, elendig kundeservice!
 • Tom 01.06.2018 3 uker eller mer
  Kan faktisk ikke tro hvor dårlig kundeservice Netonnet har, hr sikkert hatt 10 telefonsamtaler med dem iløpet av en 2mnd periode angående produktet som vert til reklamasjon hos dem.
  Dem lover komme tilbake til meg angående saken noe som ikke skjer. Fikk varen tilbake i dag uten at noe er forbedret. Ikke noe følgebrev fra verksted eller noe.
 • anonym 25.05.2018 Ca. 2 uker
  Styr unna NetOnNet! Aldri opplevd såpass elendig kundebehandling. Henvender du deg via mail så kan du forvente et endelig svar etter minst 2uker.
 • Vaheh 25.05.2018 3 uker eller mer
  Den verste nettbutikk som har eksistert noensinne. De er utrolig trege i sine tilbakemeldinger. Jeg kjøpte en vare på nettet fra Neoonnet. Jeg får ikke varen jeg har betalt for. Varen er rotet bort hos deres transportør men ingen tar ansvar. De bare kommer med at det er beklagelig. Men hva så??
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord
Glemt passord Ny bruker