Om Naturalglow.no

Natural Glow er en norsk, nettbasert konseptbutikk for koreansk hudpleie. Vi håndplukker de mest innovative og effektive produktene og de mest spennende kultmerkene, og fører et selektivt utvalg av K-beauty-produkter.

Koreansk hudpleie er med sine nyskapende produkttyper og unike ingredienser kjent for å være verdensledende. Her kan man finne fantastisk kvalitet til fornuftige priser, slik at man kan unne seg å gi huden sin det beste av det beste hver dag. Hverdagsluksus med strålende resultater!

Hos Natural Glow finner du alt du trenger til en god hudpleierutine og vakker hud med den duggfriske gløden, kwang eller mul-gwang, som koreanske kvinner er så kjent for. Vi fører alt fra kremer via serum og ampuller til sheet masks, og hjelper deg gjerne med tips og råd om hvilke produkter som passer best til deg og din hudtype.

Natural Glow stiller strenge krav til trygge produkter. Vi handler kun med velansette produsenter, vi fører serier med fokus på rene og naturlige råvarer, og vi har som krav at produktene skal være godkjent for salg i EU og ikke minst at alle ingrediensene skal være trygge.

Natural Glow er stolt forhandler av produkter fra Whamisa, Aromatica, Leejiham cosmetics, Blithe, Klairs og Benton.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale